Klaus Iohannis a susţinut bilanţul primului său mandat la Palatul Cotroceni

A.I.G.
Politică / 19 decembrie 2019

Klaus Iohannis a susţinut bilanţul primului său mandat la Palatul Cotroceni

Actualizare - Preşedintele a declarat: ''Am cerut permanent politici responsabile, echilibre sănătoase, prudenţă bugetară, investiţii. Am acţionat pentru stoparea derapajelor. Am avut un intens dialog cu mediul de afaceri. Am promovat în special educaţia pentru sănătate şi prevenţia. Ca mediator, mi-am propus şi cred că am reuşit să creăm la Cotroceni cadrul de dezbatere privind sistemul sanitar. În ultimii 3 ani s-a încercat acapararea tuturor instituţiilor statului român. Pentru a contracara aceste forţe profund nedemocratice care au încercat oprirea luptei anticorupţie am uzat de toate prerogativele constituţionale''.

''OUG 13 nu a intrat în vigoare, amnistia şi graţierea nu au fost obţinute, codurile penale favorabile infractorilor nu au intrat în vigoare. Chiar şi schimbările din justiţie nu au intrat în vigoare în forma lor iniţială, după retrimiteri succesive în Parlament şi la CCR'', a mai afirmat preşedintele.

---

Actualizare - Klaus Iohannis a declarat: ''E bilanţul primului meu mandat de preşedinte. Au fost 5 ani de provocări majore. Cea mai mare reuşită a fost menţinerea pe cursul pro-european. Am consolidat temelia pe care să ridicăm România normală''

---

Preşedintele Klaus Iohannis urmează să susţină bilanţul primului său mandat la ora 18:00 la Palatul Cotroceni, anunţă Administraţia Prezidenţială.

Opinia Cititorului ( 11 )

  1. 1MASACRUL COMANDAT DE LA COLECTIV. 2NU A RĂMAS O TARA SA NU O VIZITEZI PE BANII NOȘTRI. 3NU AI SEMNAT BUGETUL PENTRU MĂRIREA ALOCAȚIILOR LA COPII ȘI PENSIILE LA PENSIONARII. 4 AI TRADAT TARA LA BRUXELLES ȘI PENTRU OCCIDENT. 5 AI FURAT 6 CASE CU ACTE FALSE CA TINE. 6 AI FURAT ALEGERILE EURO PARLAMENTARE.7 AI FURAT DE DOUA ORI ALEGERILE PREZIDENȚIALE. 8 AI FĂCUT CADOU LUI TORȚIONAR UL LAZĂR PENSIE DE 300 DE MILIOANE PE LUNA CA SA ȚI ALBEASCĂ CELE 17 DOSARE PENALE PE CARE LE AI. ASTEA SUNT DOAR CITEVA REALIZĂRI DE ALE TALE ÎN 5 ANI DE ZILE DE DISTRACȚIE, CONCEDII, SCHIURI PE BANII NOȘTRI. NORMAL NOI ROMANII AM PUTEA SCRIE 10 ROMANE DE CITA I N DIFERENȚA ȘI NEPĂSARE AI AVUT PENTRU NOI.

    1. Alegerile le-a castigat Klaus pe bune [aici minti]. La cat a varsat Dancila sacul cu bani si doar 5 judete au votat-o asta inseamna ceva...

      Dar uite ca ministrii TUTEI au nenorocit Bugetul... 

      Bilanțul luni Iohannis după 5 ani mai lung decât al lui Ceaușescu după 20 de ani.

      Daca banii nu aduc voturi de ce mai spuneti ca PSD-ul a mituit votantii.

      De PROASTA ce a fost Dancila

    Toti cand faceti bilantul treceti numai p-alea bune dar de alea rele "CE N-AM FACUT" sau "Ce-am facut PROST" nu ziceti nici unul. Matale ai fost ISTET dar SCROAFA-i MOARTA-n COTET [ de Pesta Porcina desigur]

    TUTA DANCILA vorbea s i ea ca ELICOPTERUL cum a scos PSD tara din NOROAIE...

    DVS sunteti mai mult MEDITATOR decat MEDIATOR... 

    1. ...tot aud de 6 case ...pai pana si cu pensiile speciale si toate beneficiile extra pe care si le-au insusit in special PSD-ei nu lea-ar ajunge 3 vieții pe salariu parlamentar /conducere ca sa poată justifica averile pe care le au...stim cu toții cum sau dobândit ! Tot ce au facut a fost la suprapreț pentru a-și umple buzunarele...numai ca ai vrescut datoria țării extrem de mult...acum toți trebuie sa platim vilele terminate si neterminate ale hoților...ei au luat banii si noi urmează să plătim...încă nu pot să cred cati se ridică în a acoperi fărădelegile ăstora...fără pensii speciale,iar averile celor găsiți vinovati de coruptie sa fie sechestrate ,iar mai apoi confiscate...asa am mai scăpa țară un pic din datorii

    Tot vorbeai de Sanatate...Trebuia sa numiti un PSIHIATRU ca Ministru al Sanatatii deoarece Romania are o BIROCRATIE PSIHOPATA care in ficare zi SFIDEAZA LOGICA.

    1. Am revăzut discursul lui Ceaușescu la Congresul XIV. Citea cu mult mai bine decât Iohannis. Cuprinsul cam la fel.???!!!!!

    De acum or sa studieze elevii in scoli marile realizari ale dl Iohanis. Sa vedeti cate pagini de realizari vor fi in noul mandat cu Guvernul Sau

    _Vreau sa transmit un mesaj PRESEDINTELUI Iohannis in legatura cu refuzul de a colabora cu Ungaria ''pentru a construi o Noua Europa Centrala in care orasele sa fie legate prin cale ferata rapida".

    __D-nule Presedinte faceti o mare greseala: dvs. puneti RANCHIUNA PERSONALA inaintea intereselor de dezvoltare a Romaniei.__ Romania e RUPTA-n BIP la capitolul INFRASTRUCTURA : nu are nici autostrazi, nici sosele, nici cale ferata. De ce nu profitati de OFERTA de NEREFUZAT a lui Viktor Orban pana nu se razgandeste?  

    __Ar fi trebuit sa fi zis : "da , cum sa nu" si sa luati BANII UNGURILOR. Are ceva daca Romania si Ungaria se dezvolta economic impreuna?===> De aceea nu se dezvolta Romania ca nu stie SA PROFITE de OPORTUNITATI si sa COLABOREZE.. Cand e vorba de tara ta trebuie sa colaborezi si cu DRKUL.  

    __Toa[n]te Partidele striga :''sa vina INVESTITORII" si cand vin isi bat joc de ei si ii pun pe goana.  

    "CAPRA e RAIOASA dar coada tot sus o tine"==>.renuntati la Mofturi si la Ranchiuna si NEPASARE ACUM!  

    Altfel peste 50 de ani Romania va fi tot o tara inapoiata.  

    O remarca : tot ce a facut Ungaria a facut cu bani europeni desi avea un discurs anti-UE.  

    Orice ajutor e binevenit cand e vorba de dezvoltare si de bani==>asa ca razganditi-va si acceptati oferta de colaborare cu Ungaria, altfel eu la PARLAMENTARE AM SA VOTEZ UDMR. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb