KLAUS IOHANNIS: "PSD a tras de timp într-un mod cinic. Au apărut politicieni care deschis au incitat la nesupunere"

A.B.
Politică / 29 iulie 2020

"PSD a tras de timp într-un mod cinic. Au apărut politicieni care deschis au incitat la nesupunere"

Preşedintele Klaus Iohannis susţine o conferinţă de presă, la Palatul Cotroceni. Preşedintele a anunţat că joi va avea o întâlnire cu ministrul de Interne şi şeful DSU, pentru că situaţia epidemiei este extrem de gravă şi trebuie ţinută sub control. În privinţa alegerilor locale, Iohannis a spus că se va lua o decizie până la mijlocul lunii august.

"Datele arată ceva destul de clar. În timpul stării de urgenţă situaţia a fost bine gestionată. În starea de alertă au intervenit o serie de decizii ale CCR şi o serie de modificări legislative care au făcut gestiunea pandemiei mai dificilă." a spus Klaus Iohannis.

"O etapă extrem de negativă a fost disputa pe legea carantinei şi izolării. Nu pot să nu văd că legea a fost elaborată în regim de urgenţă de Guvern. PSD a tras de timp într-un mod extrem de cinic. Cu un cinism inimaginabil a ţinut în parlament această lege săptămâni întregi.

S-a indus în public impresia că lucrurile nu sunt grave.

PSD cu cinism inimaginabil a tergiversat adoptarea legii carantinei şi izolării. Situaţia s-a deteriorat grav. Aşa s-a ajuns la peste 1.000 de cazuri zilnice" mai spune preşedintele.

Opinia Cititorului ( 11 )

  1. Chiar Dl Iohanis in luna martie a acestui an spunea ca acest virus nu este decat o rceala la fel cum spuneau multi special;isti si sefi de stat(SUA, Marea Britanie etc) Pe atunci se sustinea ca nu este nevoie de masca desi imaginile din China din acea vreme aratau ca toata lumea purta masca, chiar si pe strada. La noi, ca si la altii, nici acum nu se prevede purtarea mastii in spatiile deschise. Probabil ar trebui revazute imaginile din China din luna martie a.c. Mai spuineu unii (si Tramp) ca China nu a semnalat cat de periculos este acest virus - in scimb daca te uiti la acele imagini de care spuneam, in care se arata cum erau spalate inclusuv strazile cu dezinfectant nu cred ca ar mai fi necesar cuvinte de nici un fel. In loc sa vorbeasca Dl Iohanis sugerez televiziunilor sa repete acele imagini. Vor avea un impact insutit mai eficient decat niste vorbe politicianiste rostite chiar si depresedintele statului, prim-ministru, ministrii si tot felul de speciaisti si personalitati care in multe cazuri ne dau sfaturi eronate si contradictorii.

    1. Dar ceilalti ce spuneau?

      Nimic si au ramas inghetati in nimic!

      Unii sunt inca in epoca de gheata! 

    retard sever şau retard profund?

    1. Prin PROSTIILE debitate azi la COTROCENI de catre actualul dictator POL-POT de Romania,se poate observa de unde se trage aceasta SUBDEZVOLTARE a ROMANIEI,de la PRESEDINTELE Romaniei,care AIUREAZA si isi prezinta "guvernul lui",ca unul dintre cel mai PERFORMANT din lume.In realitate,ROMANIA,este o TARA subdezvoltata care este mai jos chiar decat Tari din lumea a treia,ca de exemplu RUANDA sau BOSTWANA,Romania fiind intrecuta chiar de aceste tari.Ce inseamna o TARA slab dezvoltata.? Tara printre care se numara si Romania,are o ECONOMIE SUBDEZVOLTATA,SOCIETATE DEZARTICULATA si FRAGILITATE POLITICA,iar SUVERANITATEA si-a pierduto din cauza celor care CONDUC.CINE sunt VINOVATII pentru actuala stare a ROMANIEI,pai sa judecam cinstit si sa nu ne fie teama sa ii aratam.Astfel vINOVATII principali sunt:-ROMANII,IOHANNIS si CIOLACU.Sa vedem ce vina au fiecare dintre cei trei VINOVATI. 1 _ ROMANII-care dupa ce 10 ani au VOTAT la CONDUCEREA TARII un IMPOSTOR in persoana lui BASESCU si apoi i-au dat doua mandate unui STRAIN de rOMANIA care i-a vandut STRAINILOR,adica IOHANNIS.2-IOHANNIS care este STRAIN de TARA si POPORUL ROMAN si care conduce DISCRETIONAR fara sa RESPECTE CONSTITUTIA si LEGILE ROMANIEI. 3-Actualul PRESEDINTE al PSD,care a TRADAT nu numai membrii ai PSD ci si ceilalti CETATENI.Sa ne uitam ce mai inseamna azi PSD,fata de perioada cand Partidul erea condus de CONDAMNATUL POLITIC DRAGNEA. STIU,multi ma vor injura si pune la STALPUL INFAMIEI cand vorbesc de DRAGNEA.Le aduc insa aminte ROMANILOR ca atata timp cat DRAGNEA si PSD au fost la PUTERE,PIBUL ROMANIEI a crescut inca odata fata de cand a fost preluat PUTEREA. SITUATIA Cetatenilor s-a imbunatatit,in acel timp au crescut salariile si pensiile,Tara incepuse sa produca mult mai bine ca inainte de anul 1990.Puterea de cumparare crescuse simtitor si cu toate greselile pe care si DRAGNEA si PSD le-au facut Romania incepuse sa fie respectata(vezi presidentia CONSILIULUI EUROPEI).AZI,TARA seamana cu moneda BOSTWANEI,iar ROMANII o duc tot mai greu,iar TARA este aproape in COLAPS.Ce credeti ,am ceva dreptate.?

      Textul l-ai primit prin SMS?!

      Ca altfel nu se explica aberatiile pe care le debitezi...

      Nu mai spun de de frumusetea elaborata a textului (ca sintaxa si ortografie, daca sti despre ce este vorba... 

      Sau dacă nu scriai. Forma corectă e "Dacă ȘTII despre ce este vorba". Cel puțin când îl critici pe altul cum scrie, asigură-te că știi tu să scrii corect, că altfel te faci de cacao.Plus că nu știu ce te deranjează la ce-a scris? Ți se pare că plouă cu lapte și miere în România?

      Dragnea a tinut sa elibereze infractorii si toti hotii, el cu ajutorul CCR.PSD a luat, ne-au saracit. A dat drumul la primari sa isi faca cati bani vor, sa aiba sustinere, a mai dat la medici si asistente, dar a creat o inegalitate in sistemul bugetar. Tot ce s-a dat s-a devalorizat prin inflatie. Ca sa intelegi mai bine ai avut 4 lei stransi si au ajuns sa valoreze 2 lei, totul s-a scumpit. Sa nu mai vorbim de imobiliare al carui pret s-a dublat, asta inseamna saracirea populatiei si nu imbogatirea ei.Banii care ia dat au disparut prin devalorizare si inflatia facuta. Pana la urma ce a facut pentru tara? A marit cumva redevanta la petrol? Nu. A marit redeventele la resursele Romaniei? Nu. Ia arestat pe cei ce au vandut pe nimic resursele Romaniei? Nu. Asa ca Dragnea doar ne-a furat, ne-a gazat si a pus pe una Prim Ministru care nu avea nicio calitate, doar ascultator docil. Ce ne mai plac Hotii si Tradatorii, ce ii mai ridicam in slavi.

      vezi ca anul acesta pnl isti au eliberat 800 criminali si violatori, tot Dragnea e de vina id..

      Da. PNL a eliberat peste 800 de "puscariasi" pt ca asa zice legea votata acum 2 ani de parlament.Cine are majoritate in parlament cap de creta???

      prostii tot prosti raman

    Iohannis a avut o prestație penibilă indiscutabil ieri.

    In loc sa se ocupe de statul de drept, de masurile fasciste ale guvernului, de nivelu de trai redus și de cei 1 milion de șomeri, Iohannis a ales sa abereze cu grație despre banalități, crezând că e in campanie electorală. Cu siguranță are niste consilieri tâmpiți  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb