KLAUS IOHANNIS: "România doreşte să extindă zona împădurită şi se lucrează în acest sens"

S.B.
Politică / 4 august 2021

"România doreşte să extindă zona împădurită şi se lucrează în acest sens"

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că România doreşte să extindă zona împădurită şi se lucrează în acest sens, subliniind că este nevoie de păduri pentru a reduce emisiile de dioxid de carbon, informează news.ro.

"Aceste chestiuni nu ţin de ambiţii politice, ţin de viaţa noastră, ne dorim un mediu plăcut bun şi pentru generaţiile care vin", a afirmat el.

"România doreşte să extindă zona împădurită şi se lucrează în acest sens. Când ne plimbam cu barca, am discutat şi despre pădure. Sunt opt mii de hectare de pădure aici. Am participat la acţiuni de reîmpădurire şi împădurire. România are nevoie să recâştige terenul pentru a le împăduri", a afirmat Klaus Iohannis, miercuri, la finalul vizitei făcute în Parcul Natural Comana.

El a adăguat că are de gând să rămână conectat la acest fenomen.

"Dacă vorbim de reducerea emisiilor de dioxid de carbon, înţelegem de ce e nevoie de pădure. Pădurea absoarbe dioxid de carbon, avem nevoie de astfel zone cât mai extinse. (....) Astfel de lucruri trebuie luate foarte în serios. Aceste chestiuni nu ţin de ambiţii politice, ţin de viaţa noastră, ne dorim un mediu plăcut bun şi pentru generaţiile care vin. Să nu consumăm noi toate resursele şi să lăsăm fără terenuri agricole fertile, e nevoie de implicare, de politică pro natură, pro mediu", a declarat Iohannis.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. MARS FETITA STEARPA, W. C. UL PUBLIC AL GAY LOR DE LA BRUXELLES, TRĂDĂTOR DE TARA, CRIMINAL ÎN SERIE, CĂLCĂTOR PESTE CADAVRE, TRAFICANT DE COPII, MUIST, L. G. B.T.IST.SATANIST EȘTI DISPERAT NU ȘTII CU CE MINCIUNI SA MAI VII CA GAY DE LA BRUXELLES S AU SATURAT DE GURA TA SA ȘI DEA DRUMUL. ȚI AU MURIT LĂUDĂTORII. NU MAI EȘTI PE LISTA SCURTA A LUI ALA DE LA N. A. T. O. CINE A VÂNDUT PĂDURILE AUSTRIECILOR. NU VII SA NE O MAI SUGI CU VACCINAREA. DE CE ASCUNZI ADEVĂRUL ÎMPREUNĂ CU GUVERNUL TĂU DE CRIMINALII ÎN SERIE. DRAGI ROMANII NU VA VACCINAȚI CA ACESTI DIAVOLII MAI AU 5 VACCINURI TOXICE, OTRĂVIT OARE, CANCERIGENE. ACEST FETELEUL CARE IA SUPT PULA ȘI LUI TACSU DE ASTA A FUGIT HITLERISTA DE MASA CU EL ÎN GERMANIA ESTE DISPERAT ȘI SUFERĂ DE BĂGARE ÎN SEAMA. ÎL AJUNGE DIN URMA ORIBILE LE CRIME DE LA COLECTIV ȘI ALTELE ȘI NU ARE LINIȘTE PINA MERGE LA TATĂL SAU ANTICRIST.

    1. Ce deliruri emanezi....

      Mai ai și un limbaj de intelectual !?

      Mari , mari probleme educaționale și psihice ai  

    Vad ca prinde din ce in ce mai mult planul de subdezvoltare durabila a Romaniei. Ce vor astia: reducerea terenului arabil, a pasunilor, a livezilor si impadurire masiva. Dupa care nu avem voie sa taiem padurea ca trebuie sa cumparam energie de la baietii destepti, animalele salbatice nu le mai putem vana pentru ca de aia, toate astea costa si le vor plati romanii ca sa nimic. De fapt singurul scop este asigurarea subdezvoltarii Romaniei pe termen lung. Totul ambalat frumos in verde ca sa prinda la fraieri.

    Pai daca o luam asa eu zic sa mai inchidem si din fabrici ca polueaza. Sa lasam numai fabricile din Germania ca alea sunt nepoluante. Daca nu vom avea locuri de munca putem pleca in Germania.  

    Era o vorba: Poanta e veche dar fraierul e nou!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb