LA 20 DE ANI DE APARIŢIE NEÎNTRERUPTĂ Revista BURSA Construcţiilor - premiată pentru profesionalism şi obiectivitate

Ziarul BURSA #Media-Advertising #Construcţii / 23 iunie 2017

Revista BURSA Construcţiilor - premiată pentru profesionalism şi obiectivitate

Ovidiu Iliescu, CSC: "Consider că apariţia pe piaţa de profil a acestei prestigioase reviste a fost un lucru necesar, pentru CSC Revista BURSA Construcţiilor însemnând un model de informare şi de eleganţă în ceea ce priveşte prezentarea corectă şi fără interferenţe a situaţiei sectorului de construcţii"

Revista BURSA Construcţiilor a fost premiată cu un "Certificat de Excelenţă pentru cei 20 de ani de activitate, în care a relatat cu profesionalism şi obiectivitate despre industria construcţiilor". Diploma ne-a fost acordată în cadrul Galei "Bursa Construcţiilor - 20 de ani", de către Federaţia Patronatelor Societăţilor din Construcţii (FPSC).

În deschiderea evenimentului festiv, care a avut loc în seara de 21 iunie, domnul Ovidiu Iliescu, preşedintele Casei Sociale a Constructorilor (CSC), a ţinut să felicite publicaţia noastră.

Domnia sa a spus: "Cu Revista BURSA Construcţiilor colaborăm de foarte mulţi ani. Am fost şi suntem partenerii de încredere ai acestei prestigioase publicaţii, care împlineşte 20 de ani de activitate, cu unul mai mult decât Casa Socială a Construcţiilor.

Pentru CSC, încă de la înfiinţare, Revista a însemnat un model de informare şi de eleganţă în ceea ce priveşte prezentarea corectă şi fără interferenţe a situaţiei sectorului de construcţii. A fost un instrument de lucru pentru noi, a avut o ţinută deosebită în toţi aceşti ani şi consider că a fost un lucru necesar să apară pe piaţa construcţiilor această prestigioasă revistă, alături de cealaltă publicaţie a Grupului de Presă BURSA - Ziarul BURSA - pentru care cred că toţi trebuie să-i mulţumim lui MAKE, directorul general al trustului. Mă bucur că cele două entităţi (Casa Socială şi Grupul BURSA) au fost alături una de alta şi sper să colaborăm şi în continuare.

Urez la mulţi ani Revistei, colaboratorilor, celor care ştiu că depun foarte mult suflet la realizarea fiecărui număr al acestei publicaţii - şi eu sunt unul dintre cei care pot să vă spun cu mâna pe inimă că ştiu ce înseamnă efortul pe care îl depun cei care fac Revista BURSA Construcţiilor.

Vă urez să aveţi cât mai multe realizări frumoase şi cât mai mulţi ani de apariţie!"

Casa Socială a Constructorilor a fost partenerul principal al Galei şi a fost premiată, la rândul său, cu o diplomă de excelenţă, de către Revista BURSA Construcţiilor.

Publicaţia noastră şi CSC au acordat diplome de excelenţă următoarelor companii şi asociaţii din domeniu: Hidroconstrucţia, Wienerberger, Electromagnetica, Orange, Teraplast, Lemet, ANEVAR, TIAB, Iridex Group Construcţii, BogArt, Veranda Mall, SC Construcţii Erbaşu SA, Socot Târgu Mureş, IASICON, Dedal Bahamat, Arcada Company, Praktiker şi CELCO.

Partenerii evenimentului, cărora le mulţumim, au fost Casa Socială a Constructorilor, Hidroconstrucţia, Wienerberger, Holzindustrie Schweighofer, Electromagnetica, New Point, Veranda Mall, Garanti Leasing, Bauder, ANEVAR, CELCO, Alexandrion Group, Florăria Flor de los Andes, Restaurantul Elisabeta, Rovigo, Cofetăria Armand, Agrafa Print.

La mulţi ani, BURSA Construcţiilor!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb