La poarta Curţii de Apel nu a bătut nici vîntul...

Cătălin Deacu
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 4 martie 2008

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au hotărât, ieri, la finalul unei şedinţe de numai 30 de minute, reluarea citării omului de afaceri Sorin Ovidiu Vântu, ca martor, în dosarul privind prăbuşirea Fondulului Naţional de Investiţii (FNI).

Nici Sorin Ovidiu Vântu, nici ceilalţi martori la acest dosar nu s-au prezentat nici de această dată la audierea stabilită de instanţă.

Unele voci susţin că citaţia ar fi fost trimisă la vechea sa adresă din strada Paris şi nu la domiciliul actual din comuna Corbeanca, iar "mogulul media" nu ar fi ştiut de ea.

Cea de-a treia încercare a judecătorilor de a-l audia pe Sorin Ovdiu Vântu s-a dovedit a fi un joc de-a "şoarecele şi pisica".

Potrivit unor surse oficiale, Sorin Ovidiu Vântu a fost căutat de "oamenii legii", care au scormonit, la toate cele patru reşedinţe ale sale; miraţi că acesta nu răspunde, poliţiştii l-au căutat şi prin vecini: cum vecinii afaceristului s-au dovedit a fi "oameni de încredere" şi au susţinut că "şoarecele" nu este acasă, oamenii legii s-a conformat şi au părăsit arealul. Sursele susţin că, la această oră, Vântu o duce ca în Rai, în paradisul fiscal din Cipru, de unde îşi coordonează toate afacerile.

Totuşi, gluma ar putea să se îngroaşe în scurt timp; reprezentanţii celor păgubiţi, prezenţi la altă glumă de şedinţă, au solicitat ca Sorin Ovidu Vântu să fie pus sub urmărire generală pentru a facilita încercarea judecătorilor de a-l audia. Procesul se va realua pe 17 martie, evident, dacă martorii vor avea bunăvoinţa să se prezinte. Dacă nu, instanţa a mai rezervat două termene, 31 martie şi 7 aprilie. Adică, după 1 aprilie...

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. ma numesc

    CE TEATRU , CE COMICARIE IN JUSTITIA ASTA ROMANA!!?? CAND UN INFRACTOR FACE CE VREA IN TARA ASTA DAR ... DAR!!!! PREA MULTI INALTI DEMNITARI AU FURAT BANII DEPUNATORILOR F.N.I. DE ACEIA NUPOT?? NU VOR SA-L ADUCA PE VANTU IN FATA JUSTITIEI!!!!! IN ACEST CONTEXT ESTE SI NORMAL SA EMITA UN MANDAT DE ARESTARE , DACA BENEVOL NU VREA SA DEVINA LA PROCES! ASA DIN MARTOR DEVINE ACUZAT!! ACUZAT TREBUIA SA FIE CHIAR DIN MOMENTUL PRABUSIRII ( nFURTULUI ) F.N.I.!!!!!!

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb