Ladislau Boloni, posibil candidat al formatiunilor maghiare pentru Primaria Targu Mures: "Ma onoreaza foarte mult, atat pot spune acum"

F.A
Politică / 8 iunie 2011

Scenariul unui candidat unic al formatiunilor maghiare pentru Primaria Targu Mures e din nou incercat de UDMR si Partidul Civic Maghiar (PCM), dupa esecul din 2008, cind cele doua partide nu s-au inteles in cele din urma,scrie Hotnews.

Si de data aceasta numele invocat de liderii maghiari este Ladislau Boloni, fostul fotbalist si actual antrenor. Marti, presedintele PCM Mures, Laszlo Gyorgy, a salutat declaratiile liderului UDMR Laszlo Borbely referitoare la aceasta posibilitate.

Contactat de HotNews.ro, Boloni a nu a confirmat, dar nici nu a infirmat posibilitatea. "Ma onoreaza foarte mult, mai ales ca unii targ-mureseni se gandesc la mine. Atat pot spune deocamdata", a declarat Boloni.

""Vad ca UDMR isi revine, ma bucura ca domnul Borbely a declarat, referitor la Boloni, ca ar fi un candidat acceptabil si bun. Toata lumea are de pierdut daca n-avem candidat comun, acceptat de populatia romaneasca si maghiara"", a spus Laszlo Gyorgy, citat de Agerpres.

""El a aratat ca e un om european, ca nu e sovin, nationalist sau antisemit, cred ca comunitatea romana ar aprecia acest lucru si sub administratia dansului ar disparea organizatii precum 64 de Comitate sau Noua Dreapta"", a spus Laszlo Gyorgy.

Boloni a fost propus de PCM si la alegerile din 2008 drept candidat comun al fortelor politice maghiare. Disensiunile cu UDMR au dus insa la abandonarea planului si sustinerea unui candidat propus de UDMR. Boloni anunta la acea vreme printr-o scrisoare deschisa retragerea din cursa. In cele din urma, Primaria Targu Mures a fost castigata de Dorin Florea (PDL).

In acest moment, Boloni negociaza cu mai multe echipe, printre care si Steaua, dupa ce s-a despartit de Lens. GSP scrie ca Boloni e aproape de a semna cu grecii de la PAOK Salonic.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. BOLONI ar face cel mai bine sa se ocupe de fotbal; daca va intra in politica va pati/face ceea ce a facut Hagi ca antrenor in tara. 

    Nu inseamna ca daca te pricepi la fotbal vei reusi si in politica. 

    Chiar cu fite jucatorii isi asculta antrenorul, pe cand "antrenorul" Boloni la primarie va trebui sa asculte el de "jucatori".

    Banuiti ce va iesi ?> 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb