Laszlo Borbely:  Programul "Casa Verde" începe de la 1 iulie

C.D.
Politică / 6 iunie 2010

Programul "Casa Verde" începe de la 1 iulie

Ministrul Mediului şi Pădurilor, Laszlo Borbely, a anunţat, ieri, în cadrul unei vizite de lucru la Abrud, că Executivul a alocat 110 milioane lei pentru începerea programului guvernamental "Casa Verde".

Programul "Casa Verde", care se va desfăşura prin intermediul Agenţiilor pentru Protecţia Mediului, este destinat persoanelor fizice şi urmează să ia startul de la 1 iulie.

Programul guvernamental va presupune acordarea unor subvenţii fixe pentru persoanele interesate să-şi doteze locuinţele cu sisteme alternative de căldură şi apă caldă.

100 de milioane euro pentru combaterea inundaţiilor

De asemenea, ministrul Mediului, Laszlo Borbely, a mai anunţat că Guvernul va aloca 438 milioane lei de la Administraţia Fondului pentru Mediu pentru realizarea lucrărilor necesare preveniriii efectelor inundaţiilor şi regularizarea cursurilor de apă.

Laszlo Borbely a declarat: "Am aprobat în Guvern 438 milioane lei de la Administraţia Fondului pentru Mediu pentru realizarea lucrărilor necesare prevenirii efectelor inundaţiilor şi regularizarea cursurilor de apă. Totodată, încercăm să finalizăm orice proiect care este pentru mediu şi mai ales pentru cetăţean astfel, alături de Rabla care este de un real succes".

Acţiune de ecologizare în Alba

Ministrul Mediului a participat, ieri, la campania de ecologizare organizată de Ministerul Mediului şi Pădurilor împreună cu organizatorii proiectului "Let"s do it România", desfăşurată în localitatea Abrud, judeţul Alba.

Acţiunea s-a desfăşurat cu ocazia Zilei Mondiale a Mediului şi alături de Laszlo Borbely, la acest eveniment au participat aproximativ 600 de voluntari împreună cu reprezentanţi ai autorităţilor locale, dar şi consilierul copil al Ministrului.

"Noi am arătat că se poate să facem cu adevărat ceva pentru mediul înconjurător iar eu, personal, voi fi la fel de deschis în acest sens pentru a sprijini aceste activităţi de ecologizare şi sper că această mobilizare exemplară de la Abrud să se repete şi în data de 25 septembrie, când campania < Let"s do it România > va avea loc la nivel naţional", a încheiat ministrul Borbely.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

06 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9728
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4760
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3165
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8944
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.6244

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb