Laurenţiu Ciocîrlan s-a alăturat echipei retailer-ului român de fashion Made by Society

T.B.
Companii / 4 octombrie 2023

Laurenţiu Ciocîrlan s-a alăturat echipei retailer-ului român de fashion Made by Society

Laurenţiu Ciocîrlan, unul dintre cei mai cunoscuţi bancheri de investiţii din România pentru managementul unora dintre cele mai importante listari la Bursa de Valori Bucuresti si fost Managing Partner al EquiLiant Capital, a devenit consilierul personal al lui Darian Vicol, fondatorul retailer-ului roman de fashion Made By Society, se arată într-un comunicat al Made by Society, remis redacţiei.

"Voi fi consilierul personal al lui Darian, iar rolul meu este să îl sprijin atât pe el, cât şi echipa managerială în definirea strategiei de extindere în străinatate şi în atragerea unui investitor care să facă posibilă accelerarea acestei expansiuni. Planul meu este să susţin acest efort de dezvoltare prin asigurarea capitalului şi prin urmărirea disciplinată a principalelor direcţii strategice," declară Laurenţiu Ciocîrlan, se mai arată în comunicat.

Made By Society este un brand autohton de streetwear ce deţine un lant de concept-store-uri în Romania, Anglia (Londra) si Bulgaria (Sofia), conform sursei citate. Din 2018, compania a deschis 20 magazine în centre comerciale din România, 2 magazine în Sofia (Bulgaria) şi 1 magazin în Londra (Marea Britanie), informează compania.

"Am ales să mă alătur acestei companii deoarece consider că fondatorul ei este un antreprenor care a reuşit o creştere spectaculoasă a vânzărilor, de la 100 mii EUR în 2016, la o cifră estimată de peste 16 milioane EUR în 2023. Dincolo de aceasta creştere impresionantă, mă atrage faptul că lanţul de magazine Made by Society este deja în pregătiri avansate pentru a intra în piaţa din Polonia. Există puţine firme românesti care să se poată lăuda cu un concept care se extinde la nivel internaţional, iar Made by Society este una din ele," declară Laurenţiu Ciocîrlan, aşa cum se arată în comunicat.

"Laurentiu a venit în echipa noastră cu scopul de a consolida potenţialul de extindere al brandului. Această mutare confirmă faptul că Made by Society este o afacere care are nevoie de specialişti de anvergura lui Laurenţiu pentru ca expansiunea acesteia la nivel european să se realizeze într-o manieră profesionistă," declară Darian Vicol, Fondator Made by Society, transmite compania.

Întrebat care a fost raţionamentul care a stat în spatele acestei alegeri, Laurenţiu Ciocârlan a declarant că: "La nivel personal, sunt încântat să lucrez cu un antreprenor pe care îl respect. Profesional, voi fi şi mai încantat să pun umărul la succesul internaţional al unei firme româneşti şi, în acest fel, să bătătorim drumul şi pentru alte succese similar. Sunt convins că, după ce drumul e trasat, vor fi şi alţi antreprenori români de succes care vor prinde curaj să iasă din România cu conceptul lor de business", potrivit comunicatului.

Echipa Made by Society numără în acest moment 450 de angajaţi, aceştia desfăşurându-şi activitatea în zona de retail fizic şi online, cât şi în cea de producţie, compania având propria fabrică de confecţii în judeţul Botoşani, informează compania.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb