Libra Internet Bank - Peste 17.000 de accesări în prima sesiune de aplicare pentru programele FamilyStart şi StudentInvest

R.S.
Bănci-Asigurări / 15 martie

Libra Internet Bank - Peste 17.000 de accesări în prima sesiune de aplicare pentru programele FamilyStart şi StudentInvest

Libra Internet Bank, care oferă posibilitatea de a aplica printr-un proces 100% online pentru creditele FamilyStart şi StudentInvest, a înregistrat peste 17.000 de accesări simultan, în jurul orei 9:00, când a fost deschisă prima sesiune de aplicare pentru cele două programe, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit comunicatului, pentru această ediţie, Libra Internet Bank va organiza sesiuni săptămânale de aplicare pentru FamilyStart şi StudentInvest, în limita capacităţii maxime de preluare a solicitărilor la momentul respectiv.

În această primă sesiune, au fost preluate până la 500 de solicitări, care urmează să fie analizate.

Următoarea sesiune de aplicare pentru credite prin programele FamilyStart şi StudentInvest este programată vineri, 22 martie 2024, cu începere de la ora 9:00, este menţionat în comunicat.

Noua ediţie a programului FamilyStart permite beneficiarilor să acceseze credite de până la 150.000 de lei, rambursabile pe o perioadă de cel mult 5 ani. Banii pot fi folosiţi pentru cele mai importante cheltuieli de familie, cum ar fi avansul pentru achiziţia unei locuinţe, rambursarea anticipată parţială sau integrală a unui credit ipotecar, achiziţia unui autoturism cu mai puţin de 5 ani vechime sau organizarea nunţii. Statul acoperă 75% din dobândă, pe toată durata creditelor FamilyStart, se arată în comunicat.

Programul StudentInvest permite beneficiarilor să acceseze credite de până la 75.000 de lei, rambursabile pe o perioadă de cel mult 5 ani. Banii pot fi folosiţi pentru cheltuieli care ţin de studii, avans achiziţie locuinţă, achiziţia unui autoturism, tratamente medicale sau dentare şi alte destinaţii. Statul acoperă 100% din dobândă, pe toată durata creditelor StudentInvest, potrivit comunicatului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb