Life is Hard încheie majorarea capitalului social şi cea mai recentă emisiune de obligaţiuni

F.D.
Piaţa de Capital / 31 mai

Cătălin Chiş, CEO, Life is Hard

Cătălin Chiş, CEO, Life is Hard

Life is Hard (LIH), companie de tehnologie listată la BVB, anunţă încheierea majorării capitalului social şi atragerea de investiţii prin cea mai recentă emisiune de obligaţiuni. De asemenea, următorii paşi în dezvoltarea companiei vor fi ghidaţi de un nou Consiliu de Administraţie votat în cadrul AGOA din 29 aprilie, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Life is Hard menţionează că operaţiunea de majorare a capitalului social s-a finalizat cu success, fiind derulată în conformitate cu Prospectul UE pentru creştere aferent majorării de capital social, aprobat de ASF prin Decizia nr. 299/21.03.2024. În cadrul acestui proces au fost subscrise 740.000 acţiuni ordinare, nominative, dematerializate, cu o valoare nominală de 0,5 lei fiecare, în valoare totală de 1.480.518 lei, capitalul social al companiei situându-se în prezent la valoarea de 15.124.603 lei. Compania se află momentan în etapa de înregistrare a noului capital la instituţiile pieţei de capital.

De asemenea, Life is Hard informează părţile interesate cu privire la aprobarea listării obligaţiunilor emise de Life Is Hard pe sistemului multilateral de tranzacţionare (SMT) al Bursei de Valori Bucureşti, Sectorul Titluri de Credit. Cele 100.000 de obligaţiuni în valoare de 10.000.000 lei au intrat la tranzacţionare începând cu 16.05.2024, valoarea nominală a obligaţiunilor fiind de 100 lei/obligaţiune cu scadenţa în anul 2028. Rata nominală a dobânzii este de 10%/an plătibilă trimestrial.

"Am avut un început de an pozitiv pe Bursa de Valori Bucureşti, unde succesul majorării capitalului social, precum şi a emisiunii de obligaţiuni ne arată că investitorii au o încredere crescută în planurile strategice de dezvoltare LIFE IS HARD. Emisiunea de obligaţiuni corporative este un pas în demersul strategic de dezvoltare a LIH, fiind totodată un indicator al faptului că ne aflăm în mijlocul unui proces accelerat de creştere", afirmă Cătălin Chiş, CEO, Life is Hard.

Recent Life is Hard şi-a modificat componenţa Consiliului de Administraţie. Noii membri, care vor avea câte un mandat de până la 2 ani fiecare, sunt: Ghiman Ovidiu-Marius, Preşedinte al Consiliului de Administraţie; Vilceanu Ovidiu, Membru al Consiliului de Administraţie şi Maioreanu Oana-Sînziana, Membru al Consiliului de Administraţie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb