Liga de Fotbal atacă piaţa media

D.N.
Ziarul BURSA #Sport / 21 august 2014

Liga de Fotbal atacă piaţa media

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) şi-a propus să intre pe piaţa media începând cu această toamnă. Este vorba de un post de radio dedicat exclusiv fenomenului fotbalistic, dar conducerea LPF nu a oferit, deocamdată, foarte multe amănunte în legătură cu acest proiect şi cu valoarea investiţiei. Recent surse din piaţă vorbeau de intenţia noii conduceri a LPF de a lansa un cotidian de sport, dar până acum nimic nu a fost materializat în acest sens.

Marius Mitran, directorul departamentului Imagine - Comunicare a făcut anunţul pe site-ul oficial al Ligii: "Liga Profesionistă de Fotbal va lansa un post de radio care va transmite, în primă fază, doar online. Acesta va avea un site dedicat, unde vor putea fi urmărite şi imagini live din studio. Atât radio-ul cât şi site-ul vor fi consacrate în cea mai mare parte fotbalului din Liga I, Cupei Ligii-Adeplast şi Cupei României. Dezvoltarea postului de radio va ajuta la creşterea imaginii fotbalului românesc. Nu vă vom da prea multe detalii,deocamdată, însă vă putem spune doar că emisiunile vor fi realizate de nume cunoscute în mass-media. Prin intermediul radio-ului, realizatorii emisiunilor vor intra în direct cu suporterii fotbalului românesc, pentru a afla opiniile lor despre competiţiile organizate de LPF şi FRF, despre meciurile disputate pe plan intern şi internaţionale".

Ideea ca Liga să intre pe piaţa media nu este una nouă. În urmă cu un an, Dumitru Dragomir anunţa intenţia LPF de a înfiinţa două posturi TV care să transmită meciurile din prima divizie. În martie 2013, Liga Profesionistă de Fotbal a solicitat Oficiului de Stat pentru Invenţii şi Mărci (OSIM) înregistrarea mărcilor LPF TV şi LIGA 1 TV.Cererea de înregistrare a mărcilor LPF TV şi LIGA 1 TV a fost depusă la OSIM în data de 14 martie 2013. Pentru ambele mărci, Liga a solicitat înregistrarea în clasele "Educaţie; instruire; divertisment; activităţi sportive şi culturale", "Telecomunicaţii" şi "Publicitate; conducerea şi administrarea afacerilor; lucrări de birou".

La vremea respectivă Dumitru Dragomir anunţa că la proiectul lansării propriilor televiziuni lucrează două echipe, una din ţară şi una din străinătate, urmând să fie depuse solicitări în acest sens la Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA), instituţia care emite licenţele audiovizuale pentru ca un post TV să poată emite. Între timp proiectul a fost abandonat, iar Dumitru Dragomir a fost debarcat din fruntea LPF, fiind înlocuit cu fostul internaţional Gino Iorgulescu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb