LIVIU DRAGNEA: "Iohannis a făcut o greşeală uriaşă cu interdicţia de a participa la Ziua Naţională"

Andreea Stoica
Politică / 27 noiembrie 2016

"Iohannis a făcut o greşeală uriaşă cu interdicţia de a participa la Ziua Naţională"

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri seară, la Realitatea TV, că preşedintele Klaus Iohannis "a făcut o greşeală uriaşă" după ce a refuzat să invite politicienii cu probleme penale la evenimentele organizate de 1 Decembrie, transmite News.ro.

"Eu nu ştiu, spre exemplu, cine l-a sfătuit să facă această greşeală uriaşă cu interdicţia de a participa la Ziua Naţională a României pentru că domnul preşedinte Iohannis (...) în cazul ăsta a confundat politica cu naţiunea. 1 Decembrie nu e nici ziua lui Iohannis, nici a lui Cioloş, nici a PNL, nici a USR. Este sărbătoarea conştiinţei naţionale. Orice român are dreptul şi trebuie să se bucure de Ziua Naţională a României. Aici nu se pot pune restricţii. Cine l-a sfătuit să facă această mişcare greşită nu ştiu, dar asta e", a declarat Dragnea.

Purtătorul de cuvânt al preşedintelui, Mădălina Dobrovolschi, a declarat, joi, la Palatul Cotroceni, că atât la parada militară care va fi organizată de Ziua Naţională a României la Arcul de Triumf cât şi la recepţia organizată de şeful statului la Palatul Cotroceni nu au fost invitate "persoane cu probleme penale".

"Am văzut că există tot felul de discuţii în spaţiul public referitoare la acest subiect şi ţin să precizez încă de la început faptul că nu voi face referire la anumite persoane, nu voi face referire la anumite nume, pentru că nu despre asta este vorba. Este vorba despre nişte criterii care au stat la baza întocmirii listei cu invitaţi şi nu pot şi nici nu vreau să vă ascund faptul că în constituirea acestor criterii care au fost luate în calcul bineînţeles că în primul rând este vorba despre criteriul ca acea persoană să deţină o funcţie în stat, dar să şi respecte nişte criterii de integritate, iar aici vorbim despre inexistenţa unor probleme penale", a declarat Mădălina Dobrovolschi, conform News.ro.

Opinia Cititorului ( 11 )

  1. degeaba chimia matale se potriveste cu a domnului Ponta, materia de baza e fizica. Da precis la Valcea te pune domnu Mircica in capu mesei, ca Ai fost cel care a supervizat raportu asupra cauzelor insolventei Oltchim si prea a iesit pe gustu patriotilor sa nu te lase neomenit...

    Sa sti matale, nea Livache, ca Ziua Nationala este serbata si la penitenciar. Asa ca mai bine stai acasa, nu?

    1. Deci si Ponta si Dragnea se pot duce sa sarbatoreasca ziua de 1 dec. la unul dintre penitenciarele din tara...deci iata ca nu sunt privati sa nu poata participa la manifestare,,,,,,,cred ca vor gasi si costumatia necesara......

      poate e ultima sărbătoare naționala de care se bucura in libertate. are si omu' dreptate...

      Asa sa fie!

      Haha

    pe noi alegatori majoritari (cei care sustinem "penali "Ponta ,Dragnea,etc)cine ne reprezinta?

    1. Penalii va reprezintă.

      Cum ar fi ca un infractor sa primească onorul militar?

      Klaus un covor rosu trebuia sa la puna la alde dragnea Ponta. Numai pentru ei. Plus garda oficiala. Sa se simte mirlanii bine cind celebreaza [Fragment eliminat, conform regulamentului.]

    Sper din tot sufletul ca dupa aceste alegeri Liviu Dragnea sa dispara in anonimat. Sa nu mai auzim in veci de el. Amin.

    1. Speranță deşartă. Sunteți nebuni, este din ce in ce mai clar că PSD va câştiga detaşat alegerile iar voi sperați. Vai de capul vostru.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb