Liviu Dragnea, la Congresul Partidului Socialist din Albania

Andrei Stan
Politică / 19 martie 2016

Preşedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a participat astăzi, la Tirana, la Congresul Partidului Socialist din Albania, la care au fost prezenţi şi preşedintele Partidului Socialiştilor Europeni, Sergei Stanishev, şi preşedintele Grupului Progresist Socialist şi Democrat din Parlamentul European, Gianni Pittella, potrivit unui comunicat al PSD trimis redacţiei.

Întâlnirea a fost găzduită de actualul premier al Albaniei şi lider al Partidului Socialist din această ţară, Edi Rama, în cadrul congresului fiind transmise mesaje de susţinere şi din partea preşedintelui Parlamentului European, Martin Schulz, şi a fostului premier laburist Tony Blair.

"Liviu Dragnea a transmis, asemeni altor lideri socialişti europeni, sprijinul pe care partidul său îl acordă eforturilor Albaniei de a trece peste toate obstacolele şi de a satisface toate cerinţele necesare pentru a deveni membră a Uniunii Europene", se arată în comunicat.

În cadrul discuţiilor avute cu reprezentanţii partidelor socialiste din Europa, Dragnea a arătat că "stabilitatea macroeconomică a României, recunoscută de raportul de ţară emis recent de Comisia Europeană, demonstrează că implementarea unor politici de stânga produce efecte pozitive imediate, dar şi pe termen mediu şi lung".

"Preşedintele PSD a subliniat, în cadrul acestor discuţii, că soluţiile oferite de partidele de stânga la nivel european au capacitatea de a creşte nivelul de coeziune socială, prin reducerea distanţei între grupurile sociale şi prin limitarea unor fenomene precum sărăcia. Liviu Dragnea a susţinut, de asemenea, că statele membre ale Uniunii Europene au nevoie de o viziune de stânga care să sprijine efortul de consolidare a plasei de siguranţă socială", precizează sursa citată.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb