Loviţi de "pragul electoral", naţionaliştii au reacţii diferite

O.D.
Ziarul BURSA #Politică / 13 decembrie 2016

Partidul România Unită, condus de Bogdan Diaconu, considerat la un moment dat un continuator al liniei naţionaliste PUNR - PRM, nu a reuşit să treacă de pragul electoral. De altfel, nici PRM nu a reuşit acest lucru, dar partidul înfiinţat de Corneliu Vadim Tudor a avut o campanie destul de discretă, mult sub desfăşurarea de forţe a PRU. Anunţul a stârnit reacţii diverse, inclusiv de satisfacţie. Luptătorul Daniel Ghiţă, fost membru al PRU pentru o scurtă perioadă de timp, devenit ulterior un aprig contestatar al partidului, consideră că electoratul a făcut dreptate: "Naţionaliştii l-au pedepsit pe Bogdan Diaconu pentru că a trădat şi s-a vândut penalilor şi l-au lăsat la vatră. PRU a primit ceea ce merita şi nu va intra în Parlament să îşi bată joc de români. Unde sunt acum orgoliile lui Diaconu şi ifosele lui? Mă bucur că s-a făcut dreptate. Sper ca Diaconu să dispară din politică pentru că a murdărit amintirea lui Vlad Ţepeş. Avem nevoie de un partid naţionalist serios şi adevărat care să lupte pentru România!"

Preşedintele PRU, Bogdan Diaconu a anunţat că partidul îşi va păstra valorile în care crede şi nu se va abate de la doctrina pe care a adoptat-o, în ciuda acestei înfrângeri: "Încep prin a mulţumi tuturor românilor care au acordat încrederea PRU, în această zi crucială pentru naţiunea română, PRU va rămâne consecvent şi fidel apărător al valorilor naţionaliste. Suntem singurul partid de ideologie, de doctrină, suntem singurul partid care credem în ceva şi ne vom bate până la finalizarea energiilor noastre. Nu ne vom opri din a apăra românismul în România. De mâine, vom face tot ceea ce ne stă în putinţă pentru a arăta în continuare românilor adevărul despre ceea ce se întâmplă în ţara noastră. Aşa cum am făcut-o până acum, o vom face şi de acum încolo. Am dovedit că suntem cel mai puternic partid naţionalist, cel mai organizat şi cred că de mâine trebuie să ni se alăture toţi naţionaliştii, îi aşteptăm cu drag."

Rămâne de văzut dacă toţi foştii parlamentari înscrişi în acest partid în ultimele luni vor mai rămâne alături de Bogdan Diaconu, mai ales că există speculaţii că mulţi dintre ei vor să revină în PSD.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb