LUDOVIC ORBAN: ''Mie nu îmi plac declaraţiile astea, că eu sunt cu Cîţu, eu sunt cu Orban''

G.U.
Politică / 27 iunie 2021

''Mie nu îmi plac declaraţiile astea, că eu sunt cu Cîţu, eu sunt cu Orban''

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a subliniat că nu îi plac declaraţiile prin care liberalii îşi afirmă susţinerea pentru unul sau altul dintre candidaţii la preşedinţia partidului şi că unele aspecte ale campaniei interne nu sunt foarte plăcute şi nu prea au legătură cu ce înseamnă democraţia, informează Agerpres.

"Vreau să vă spun că mie nu îmi plac declaraţiile astea, că eu sunt cu Cîţu, eu sunt cu Orban . Le-am şi cerut colegilor mei să fie mai discreţi în a spune că sunt cu Orban. Pe de altă parte, sigur că cineva are nevoie să creeze o senzaţie că are un oarecare sprijin şi din cauza asta se dau tot felul de declaraţii care mai de care mai uimitoare şi mai ciudate din partea unor oameni la cere te aştepţi cel mai puţin. Eu voi duce toată această campanie aşa cum am dus campania din 2017, aşa cum a a fost întreaga mea carieră în PNL, mă voi adresa fiecărui membru al partidului arătându-i foarte clar ce voi face pentru PNL, cum voi conduce partidul, care sunt obiectivele, care sunt mijloacele prin care urmăresc atingerea obiectivelor şi încercând să îi conving că este în avantajul PNL şi al României să mă aleagă pe mine preşedintele PNL", a spus Orban, astăzi, într-o conferinţă de presă la Piatra Neamţ.

Acesta a adăugat că liberalii sunt într-o competiţie pe care nu şi-a dorit-o, iar unele aspecte ale campaniei interne "nu sunt foarte plăcute şi nu prea au legătură cu ce înseamnă democraţia".

"În privinţa poziţionărilor, în conformitate cu prevederile statutare şi hotărârea Consiliului Naţional, suntem în faza în care se organizează adunări generale de alegeri în fiecare organizaţie locală. (...) După data de 10 august, după alegerea conferinţelor judeţene, începe propriu-zis campania de prezentare a moţiunilor candidaţilor la funcţia de preşedinte al partidului, iar colegiile directoare judeţene hotărăsc dacă sprijină un candidat, un alt candidat, sau pe ambii candidaţi. Chiar şi decizia Colegiului Director Judeţean are în sine un aspect mai degrabă formal. (...) Până la urmă, cum votează oamenii se hotărăşte la congres", a menţionat Orban.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Băieții ăștia nu înțeleg că pe noi ne doare in fund de Câțu, Orban, Iohannis, Arafat, Gheorghiță... toți.

    Nu dăm o ceapa degerata ..! 

    1. Domnule MAKE.Am inteles,esti fan CATU. Unde a disparut postarea lui CATU despre ziua drapelului si eroii inaintasi.>

      La gunoi. Acolo vor ajunge si citu plus orban si restul găştii.

    Mie imi place în schimb că e foarte ok să crească inflația. E cool, suntem in trend. Mai așteptam puțin..... să trecem la euro sau la moneda Botswuanei. Pariez pe varianta B.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb