LUDOVIC ORBAN: "Nu candidez la preşedinţia PNL pentru un nou mandat ca să mă aflu în treabă"

G.B
Politică / 16 iulie 2021

Ludovic Orban

Ludovic Orban

Preşedintele PNL Ludovic Orban a afirmat astăzi, la Arad, că a decis să candideze pentru un nou mandat deoarece are capacitatea de a conduce partidul către obţinerea unor noi victorii electorale, potrivit Agerpres.

În faţa delegaţilor la Comitetul de Coordonare Judeţean al PNL Arad, Orban a spus: "Nu candidez la preşedinţia Partidului Naţional Liberal pentru un nou mandat ca să mă aflu în treabă. Am luat decizia de a candida pentru că ştiu că am capacitatea, energia, forţa, priceperea, dăruirea pentru a duce în continuare Partidul Naţional Liberal spre victorii, spre guvernare şi spre realizări, aşa cum am avut noi de-a lungul întregii istorii".

"Noi suntem Partidul Naţional Liberal, nu suntem orice alt partid. Noi am adus modernizare, dezvoltare, infrastructură, noi am creat cu adevărat şansa pentru fiecare român de a se realiza în viaţă şi avem cu adevărat forţa de a câştiga respectul lumii întregi", a mai spus liderul liberal, care s-a declarat foarte mulţumit de activitatea organizaţiei judeţene din Arad.

Pentru funcţia de preşedinte al PNL Arad candidează actualul lider al organizaţiei, europarlamentarul Gheorghe Falcă.

Opinia Cititorului ( 13 )

  1. Câțu, Iohannis cu lacheii ,Batistută, Turcan Sighiartau prea sunt siguri pe ei si chiar nu înțeleg de ce!O înfrângere nu ar putea fi digerata! Însă dle Orban nici la dvoastra ceva nu merge, mai pe șleau sunteti cam bleg .

    1. Romania,impartita intre cateva mii de BOGATI si vreo 15 milioane de SARACI.Dupa ce ,cel mai mare PATRIOT Roman,a fost ASASINAT de COZILE de TOPOR romanesti sub atenta supraveghere a noilor STAPANI (adica occidentalii) Romanii,intr-o bucurie NEBUNA,au crezut ca l-au apucat pe dumnezeu de picior si cand sau trezit,au constatat ca piciorul erea al lui SCRAOTCHI. Sub conducerea a trei Presedinti,TRADATORI,CONSTANTI NESCU,BASESCU si IOHANNIS, romanii care sarbatoreau pe strazi"marea victorie" asupra comunismului,sau tezit azi ca sunt STRAINI in Tara lor,batjocoriti de cei care ii conduc,mai SARACI ca niciodata (pe timpul lui CEAUSESCU),nivelul de trai al romanilor erea unul in care toata populatia erea la fel de bogata.Se puteau duce in concediu si INGINERU dar si muncitoru in acelasi loc din tara,iar uneori,muncitorii aveau salarii mai mari chiar decat inginerii.AZI,romanii ,sunt cel mai SARAC popor din EUROPA,ingropati in datorii,flamanzi,cu copii abandonati de autoritati,iar circa 5 milioane dintre cei mai calificati precum si tineri au luat calea bejeniei.TARA,a ramas pustiita de cei care puteau sa munceasca si care de foame,si-au abandonat PARINTII,COPII si CASELE,devenind SLUGI la STRAINI.Dupa bezna incare adusesera Tara,CONSTANTINESCU dar mai ales BASESCU(a desfiintat Spitale,a izgonit din Romania MEDICII,INGINERII,MUNCITORII calificati si a VANDUT TARA STRAINILOR,Romanii,au crezut ca daca aleg in fruntea Romaniei un NEAMT,dintrodata o sa fim printre BOGATII EUROPEI.Cand colo ce sa vezi. NEAMTUL,a fost mai TRADATOR si mai PERVERS chiar decat CONSTANTINESCU si BASESCU. Odata urcat pe TRONUL de la COTROCENI,in Romania,s-a instaurat DICTATURA de tip GERMANIA anilor 33-45.NEAMTUL,a confiscat toate Institutiile de Forta ale Tarii si cine nu s-a supus regimului sau DICTATORIAL a fost bagat la inchisoare.Asa ca,Romanii,trebuie sa SUPORTE VIATA pe care o duc azi intrucat ei si-au facuto cu mana lor,VOTAND si INSCAUNAND la conducerea Romaniei pe cei care apoi iau BATJOCORIT si inca ii mai BATJOCORESC. Peste Romania fosta o FLOARE,s-a abatutFrigul si Intunericul de la CERCUL POLAR,insa Romanii,accepta sa traioasca in FRIG si INTUNERIC,SCANCIND din cand in cand pe la COLTURI. NOATE BUNA ROMANIA,NOAPTE BUNA ROMANI.!

    Buna Ludovic,

    Ai luat mita (tu sau oamenii din jurul tau care roiau atunci - Rafila, Cercel, Arafat?) ca sa bagi lockdown strict in primavara 2020?  

    Zi-ne sincer!

    Zi-ne tu sincer ca oricum se va afla la un moment dat!  

    1. Sa stii ca ar fi fost dezastru daca nu inchideau scolile si nu decretau stare de urgenta in acea perioada.Au procedat corect.Ce s-a intamplat mai apoi e o alta poveste.

      s-a dat mita din afara Ro

      am date 

      nu le dau (inca) 

      ii las pe ei sa dovedeasca ca (inca) mai pot fi niste gentlemani

      cercel, rafila, arafat, orban - astept sa vorbeasca, sa se autodenunte si sa se retraga complet din viata publica. 

      p.s. e cool sa ai prieteni in SIE!

      ;)

      mai afli cine ce a mai facut 

      Deși nu sunt de acord ( chiar deloc ) cu pdv referitor la Covid ( am temeri ,dar sunt pentru vaccinare ) iti spun că e foarte greu de dovedit că s-a furat ( in lipsa unor flagrante,care văd că lipsesc) pentru că atunci prețurile se schimbau nu de pe o zi pe alta ci la fiecare minut ! Americanii mergeau în China, spuneau că plătesc " oricat" ,erau firme din alte țări care pierdeau contractele desi platisera !

      Cine spune că în haosul ăla, s-a plătit corect ? Dacă nu aduceau în țară nimic,însemna că nu ai grijă de cetățeni,etc 

      În ceea ce-i privește pe cei de la SRI,DIE,niște inutili! 

      Se calcă pe picioare ca număr,deși au salarii bune sunt veșnic nemultumiti, fac cele mai mari marsevii, etc

      2/3 din personal,l-aș concedia ! 

      "În ceea ce-i privește pe cei de la SRI,DIE,niște inutili! "

      "2/3 din personal,l-aș concedia ! " 

      e vorba de bratele externe ale Romaniei, esti sigur de ce zici?  

      100%! O caracatiță care folosește brațele să nu mai respirăm! Noi! Cu străinii e atât de slabă, că nici nu contăm!

      Esti minor?sau macar adolescent?|Ca altfel n-ai sa apuci ziua cand se vor autodenunta aia.Dk esti major du-te si ia-ti reteta.

    Asta este sfarsitul PNL-ului ca partid democratic. Ultimul dinozaur politic al epocii post decembriste se pregateste sa dea insemnele partidului catre partidul hotilor (PDL) altoit cu grefe SIE. In curand Florin Catu, Rares Bogdan, Emil Boc, Raluca Turcan, Ioan Oltean, Gheorghe Falca si altii asemenea vor reprezenta liberalismul din Romania. Moment sumbru in care toate sperantele sunt puse in acest dinozaur lautar-betiv . Nasol

    1. suntem atat de aproape de sfarsitul circului anti-Romania din ultimii 30 de ani incat nu ti-ar veni sa crezi!

      rasuflam practic in ceafa noii epoci. 

      urmeaza punerea adevarului pe masa, in ochii tuturor romanilor.  

      mai multe nu pot zice, imi pare rau.

      suntem prea aproape de momentul istoric.  

    Nu? Nu ca sa te afli in treaba? Mai ai de promovat nulitati si prosti? Mai ai vreun Grinda, vreo Anisie, vreun Danca, vreun Costel Barbu, vreun Nicu Marcu? Mai ai vreun blat cu PSDul (desi pare ca le-ai facut pe toate)? Imi provoci sila. Si nu te mai vopsi. Esti penibil.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb