MAE: Acţiuni sindicale şi manifestaţii la Bruxelles în următoarele săptămâni

Alexandru Costea
Internaţional / 3 septembrie 2015

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să se deplaseze în Regatul Belgiei că, în următoarele săptămâni, vor avea loc la Bruxelles o serie de greve şi manifestaţii care vor perturba circulaţia rutieră, inclusiv transportul în comun, potrivit unui comunicat al MAE remis azi redacţiei.

Luni, 7 septembrie, la Bruxelles, începând cu ora 10:30 (ora locală), agricultori din Belgia, Franţa, Germania şi Olanda vor defila de la Gara de Nord spre Cartierul European, trecând prin centura mică a capitalei, pentru a-şi manifesta nemulţumirea faţă de politica agricolă comunitară, cu ocazia reuniunii Consiliului UE în format miniştri ai Agriculturii (Consiliul Agricultură şi Pescuit).

De asemenea, miercuri, 16 septembrie, şoferii de taxi din mai multe ţări europene vor manifesta împotriva platformei Uber, un sistem alternativ de taximetrie, acuzat de concurenţă neloială prin neplata impozitelor. În acest caz nu a fost comunicat traseul dar coloanele de taxiuri vor bloca probabil zona centrală şi Cartierul European.

Tot miercuri, cele mai mari sindicate belgiene vor organiza o manifestaţie de amploare împotriva actualului Guvern, la un an de la instalarea acestuia. Adunarea participanţilor pentru manifestaţie este prevăzută la ora 11:00 (ora locală) la Gara de Nord, apoi coloanele de manifestanţi se vor îndrepta spre Gare du Midi pe bulevardele centrale ale capitalei.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb