''Rusia încalcă prin mişcările sale violente toate regulile dreptului internaţional''

MARCEL CIOLACU: ''Rusia încalcă prin mişcările sale violente toate regulile dreptului internaţional''

G.U.
Politică #Adevărul - prima victimă / 22 februarie 2022

''Rusia încalcă prin mişcările sale violente toate regulile dreptului internaţional''

Rusia încalcă prin mişcările sale violente toate regulile dreptului internaţional şi România rămâne solidară cu Ucraina, afirmă preşedintele Camerei Deputaţilor, liderul social-democraţilor Marcel Ciolacu, conform Agerpres.

"Rusia încalcă prin mişcările sale violente toate regulile dreptului internaţional. Este o decizie care va determina o şi mai puternică întărire a flancului estic şi a zonei Mării Negre. O decizie iraţională care va crea un front comun al NATO şi UE, inclusiv în ceea ce priveşte aplicarea unor sancţiuni semnificative", precizează Ciolacu, marţi, pe pagina sa de Facebook.

Acesta subliniază că "România rămâne solidară cu Ucraina".

"Românii sunt în siguranţă sub umbrela NATO. Partidul Social Democrat susţine respectarea normelor internaţionale, securitatea României şi siguranţa cetăţenilor. Dar dincolo de asta, ne pasă de vecinii noştri şi de regiunea noastră. Avem nevoie de pace şi de prosperitate, nu de război. Vom ajuta refugiaţii, alături de alte state din regiune, dacă va fi cazul. Rămânem solidari cu deciziile majore ale cluburilor din care facem parte, UE şi NATO, cu care suntem în deplină coordonare", arată preşedintele Camerei Deputaţilor.

Preşedintele Vladimir Putin a ordonat luni seară armatei ruse "să menţină pacea" în teritoriile separatiste pro-ruse din Ucraina, cărora le-a recunoscut independenţa, înainte de a semna acorduri de ajutor reciproc care prevăd prezenţa de durată a forţelor ruse, notează AFP.

Două decrete ale preşedintelui rus cer Ministerului Apărării ca "forţele armate ale Rusiei să îşi asume funcţii de menţinere a păcii pe teritoriul" "republicilor populare" Doneţk şi Lugansk.

Ministerul român al Afacerilor Externe a informat că, în contextul deteriorării grave a situaţiei de securitate din Ucraina şi din regiunea Mării Negre, a fost ridicat nivelul de alertă pentru Ucraina la nivelul maxim - "Părăsiţi imediat ţara!".

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. are Ciolacu asta o fatza de super inteligent de te sperie. Si un discurs super gaunos. In orice problema.

    1. Ciolacu e din gasca gaunoasa din care mai fac parte ciolos, pavel popescu, citu, orban, joianus.

    Prin declaratiile lor belicoase si artagoase la adresa Rusiei, tembelii si slugoii astia de politruci damboviteni(nefiind cu nimic provocati de aceasta) ne pun pe noi, romanii de rand in postura de tinte sigure ale Ursului! Inca de pe vremea lui Petrov, toti slugoii damboviteni, care de care mai neinsemnat, si-au facut obiceiul de a oracai si a scuipa ca niste broaste raioase prin Gardul sigur al NATO, Ursul rusesc, fara sa pateasca nimic din partea acestuia! Doar ca, de ceva vreme, acest Gard de sigurantza al NATO a inceput sa aiba gauri, care se maresc pe fiecare zi ce trece, astfel ca, n-ar fi exclus ca pe neasteptate, intr-o zi, Ursul sa-si bage laba prin Gard si sa stranguleze dintr-o miscare, toata Colonia de broaste!

    1. Bine spus.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb