Marcel Ciolacu: "Am decis să reduc la maximum timpul alocat festivităţilor oficiale"

F.D.
Politică / 24 ianuarie

Marcel Ciolacu: "Am decis să reduc la maximum timpul alocat festivităţilor oficiale"

Premierul Marcel Ciolacu afirmă că a decis să reducă la maximum timpul alocat festivităţilor oficiale, pentru că românii nu mai aşteaptă de la liderii lor tăieri de panglici şi hore, ci soluţii concrete şi oneste, după ce nu a participat la festivităţile de Ziua Unirii Principatelor Române, organizate la Iaşi, fiind prezent la ceremoniile din Parcul Carol, alături de preşedintele Klaus Iohannis. Şeful Executivului precizează că prioritatea sa din aceaste zile este să găsesc soluţii pentru a corecta inechităţile sociale adunate într-un deceniu, relatează News.ro.

"Prioritatea mea din aceaste zile este să găsesc soluţii pentru a corecta inechităţile sociale adunate într-un deceniu. De aceea, am decis să reduc la maximum timpul alocat festivităţilor oficiale şi să mi-l dedic întâlnirilor cu reprezentanţii tuturor categoriilor sociale care reclamă asemenea nedreptăţi", scrie premierul, de Ziua Unirii Principatelor Române.

El arată că în cursul zilei de marţi a discutat cu sindicaliştii din domeniul ordinii publice, din poliţie şi sistemul penitenciar, iar astăzi, cu oamenii din sistemul apărării naţionale.

"Înainte de întâlnirea de mâine cu liderii Sanitas, am vrut să-i ascult pe cei de la baza sistemului sanitar - medici, asistente, infirmiere, brancardieri, personal TESA şi să aflu cum văd ei rezolvarea situaţiei din acest domeniu. Pentru asta am fost la Spitalul Universitar din Bucureşti. În acelaşi timp, m-am asigurat că la Guvern se lucrează la finalizarea actelor agreate cu fermierii şi transportatorii", a precizat şeful Executivului.

"Indiferent cât de complicat va fi, sunt convins că vom găsi, împreună cu liderii responsabili din toate domeniile prioritare ale societăţii, rezolvări echilibrate la problemele cu care se confruntă. Cred că românii nu mai aşteaptă de la liderii lor tăieri de panglici şi hore, ci soluţii concrete şi oneste care să genereze echitate socială!", mai spune premierul.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Greșit Ciolacule! românii nu mai așteaptă tăieri de panglici ci tăieri de pensii nesimțite (nesimțite, vorba vine; le simte în buzunar fiecare român "normal".

    Reduceti-va la 300, contributivitate, reducerea taxelor pe munca, asta trebuie să faceți, dar nu va dau voie stăpânii vostri.

    maxim reduc / reduc la minim(posibil).

    vs. 

    mi nim cresc / cresc la maximum(posibil). 

    Dincolo de forma maximum, respectiv minimum. 

    Pe scurt, s-a grăbit și-a ieșit o lozincă. Ar fi putut să se abțină. 

    Vine misiunea FMI in tara si evident ca va cauta sa critice ,in ciuda faptului ca aceasta coalitie a reusit sa corecteze deficitul bugetar care e foarte aproape de tinta si a reusit totusi sa treaca si multe promisiuni legislative care erau extrem de intarziate . Datoria internationala totusie e foarte mare ,cu siguranta finantatorii internationali au crescut dobanzile pebntru refinantare si categoric reprezentantul FMI se va lega de aceasta problema ! Excesele din trecut ,in speciail ale lui Catu se vad acum ! Cred ca e mai bine guvernul sa pregatesca argumentele care sa i sprijine prezentarea indicatorilor economici decat sa se expuna ofenselor AUR in public .

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb