MARCEL CIOLACU: "Anul 2022 a fost anul în care am readus România la normalitate"

S.B.
Politică / 13 ianuarie 2023

"Anul 2022 a fost anul în care am readus România la normalitate"

Liderul PSD Marcel Ciolacu afirmă, vineri, după participarea la conferinţa de alegeri a organizaţiei PSD Zalău, că anul 2022 a fost anul în care au readus România la normalitate, au deschis şcolile şi economia, au deblocat proiecte mari de investiţii şi au luat măsuri pentru a proteja nivelul de trai al românilor, informează news.ro.

"Anul 2022 a fost anul în care am readus România la normalitate: am deschis şcolile şi economia, am deblocat proiecte mari de investiţii, am luat măsuri pentru a proteja nivelul de trai al românilor (reglementarea preţurilor la energie şi gaze, creşterea pensiilor şi a salariului minim), precum şi măsuri pentru a stimula economia românească şi în mod special agricultura şi produsele româneşti", a scris preşedintele PSD pe Facebook.

Ciolacu afirmă că "cel mai important, pentru a avea în continuare creştere economică, au pus bazele unui buget care să permită ca anul 2023 să fie un an al investiţiilor".

"Mă bucur că astăzi, la Zalău, alături de primarul Ionel Ciunt, am şi recepţionat două dintre lucrările de investiţii din oraş. Lor, li se vor adăuga alte proiecte investiţii - în creşe, grădiniţe, şcoli - în valoare de zeci de milioane de euro, bani proveniţi din PNRR sau alte fonduri europene. Pentru că activitatea unui primar nu se judecă după vorbe, ci după fapte", mai spune Marcel Ciolacu.

Opinia Cititorului ( 10 )

  1. Bondurile te cam contrazic!!!

    Poate la oboseala pe ciclu de generatie productiva! 

    A luat la palme si suturi in cur generatia asta productiva de saraca nu a mai stiut de ea in 2 ani de nebunie! 

    A muncit si ea saraca linistita din 2012 pana in 2020 ca turbeze toti. 

    s c cret 

    1. Domnule CIOLACU. Puteti sa detaliati normalitatea in care se gaseste azi romania.? Romanii care in 1989 au predat tara asazisilor capitalisti fara nici o datorie,cu mii de fabrici si uzine,cu constructii marete de care se folosesc azi actualii capitalisti ,de fapt niste hoti si tradatori,cu o agricultura performanta adusa azi de capitalisti la stadiul de agricultura de subzistenta ,au ajuns azi batrani si umiliti,pe care capitalismul i-a adus la sapa de lemn,ei,devenind cersetori in tara construita de ei cu sacrificii enorme,care mor de foame ,dardaie de frig in case,sunt omorati prin spitale sau mor chiar in fata acestora,despre ce normalitate vorbiti.Bogatiile tarii,au fost date pe spagi grase de catre toate guvernele si politicienii de dupa 1989 strainilor,sa distrus tot ce construisera romanii pana in 1989,iar copii lor au ajuns SCLAVI la noii STAPANI ai tari,batranii,fiind uitati si batjocoriti de o clasa politica ,pusa pe capatuiala si tradare a intereselor oamenilor. Azi,romania,nu mai are industrie,agricultura ,banciiar strainii,ii exploateaza pe romanii ramasi in tara in folosul strainilor,care au acaparat toata avutia si resursele tarii. Cum de romania de mare producator de petrol ,gaze naturale si electricitate,ii umileste pe romani in tara lor,cand samsarii straini au primit de la tradatorii romani din guvern si parlament,toate aceste resurse.Ba mai nou,toate padurile tarii plantate de batranii care azi nu se pot incalzi cu lemne,au fost taiate in nestire de straini iar actuala coalitie care conduce romania,doreste sa privatizeze aceste bogatii pentru folosul strainilor. Bancile straine impreuna cu banca nationale,spoliaza romanii intr-un ritm demn de cei mai verosi camatari. Aceasta este NORMALITATEA in care traiesc azi romanii.? Va pot arata mult mai multe umilinte la care sunt supusi azi atat tara cat si romanii.. TRADATORILOR.!

      sustin.

      ai completa dreptate.  

      multumesc pentru comentariu.  

      idiotii forteaza limitele rabdarii romanilor si o sa le explodeze situatia in fata. . . peste nu multa vreme.

      SI DEGEABA A ORGANZIAT SRI BULA POLITICA NUMITA "AUR" (ca sa depresurizeze tensiunea sociala) ... ca nu va mai functiona jucaria de manipulat masele ... ;)  

      daca aveti contacte sau posibilitati verificati si voi pe la radacina care si cine din servicii a venit cu ideea cu AUR (aparuta ca din joben la alegerile alea magice... cu peste 9% !...din senin! ) ... ca un fel de nou iepuras scos din palaria magicienilor care conduc Romania post-Lovitura de Stat de dupa 1989 .... noua speranta politica care va fi fasaita la momentul potrivit inca o data pe contul increderii si sperantei inocente a oilor ... care nu inteleg odata pentru totdeauna ca sunt conduse de lupi sangerosi de peste 30 de ani ... va vand astia si va amaneteaza la straini de va flutura blanitele mitzoase de oi increzatoare ce sunteti...

    Sa intarim argumentul de mai sus; poate citeste si domnul Ciolacul:

    !!! World Yield Curve Inverts !!! 

    Care sunt sansele ca Romania sa Duduie pe langa toti? 

    Veorica si Ciolacul ar deveni legenda! 

    De "nebunul" de Boc si Base cu = sa traiti bine exact in muchie de prapastie si rupt dinti! - aia nu a fost frumoasa pentru institutionali si cv capitalisti / speculatori si a fost chiar grava pentru muritorul de rand. 

    s c cret 

    Normalitate de 7.8% dobinda la USD pe 30 de ani ???

    1. noul "normal"... eficientizarea sclavizarii celor colonizati :))

    Muie ba tâmpitule. O sa ajungi la pușcărie.

    Asta crezi tu Ciolacule? Asta este normalitatea pentru tine? Cât poți fi de redus intelectual( prost) ca sa faci o astfel de afirmație!

    draga Marcel,

    ceea ce traim nu e normalitate.  

    e ce credeti voi ca ati confectionat drept "normalitate".  

    dar lasa ca vine nota de plata... s c cret o zice bine ca argumente (comentarii la acest articol) , dar tu Marcel nu ai minimul pachet de cunostinte sa intelegi ce zice omul ala.

    dar ce zice e real si o sa va vina valul sa va ia calul...  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb