Marcel Ciolacu: "Dacă anul acesta s-ar termina cariera mea politică, nu ar fi un lucru foarte rău"

S.B.
Politică / 22 octombrie

Marcel Ciolacu: "Dacă anul acesta s-ar termina cariera mea politică, nu ar fi un lucru foarte rău"

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat că dacă s-ar termina în acest an cariera sa politică, atunci nu ar fi un lucru foarte rău şi a precizat că împlineşte 57 de ani şi ar mai avea timp să facă ceva în viaţă, informează news.ro.

El a adăugat că ar fi un bun pescar şi un an s-ar muta în Delta Dunării.

Preşedintele PSD a fost întrebat, marţi, la emisiunea Morning Glory, dacă este un om fericit.

"Sunt mulţumit încă de ceea ce fac. Nu disper. Eu cred că dacă anul acesta s-ar termina cariera mea politică nu ar fi un lucru foarte rău. Fac 57 de ani, încă am timp să mai fac ceva în viaţă. Nu sunt un om care cheltuie mult. Nu am o familie care cheltuie mult. (...) Nu am lucruri de lux. Aşa am funcţionat. Dacă creşti trei fraţi într-o casă, indiferent dacă ai câştiga bine ca şi pilot, tot sunt insuficienţi bani", a declarat Ciolacu.

Întrebat ce altceva ar putea face la fel de bine, liderul PSD a răspuns: "Aş fi un bun pescar. Vreun an m-aş muta în Deltă şi dacă mă obişnuiesc cu ţânţarii cum trebuie, nu mi-ar displace. Am şi eu hobbyuri şi după nebunia asta îţi cauţi o zonă de linişte. Nu neapărat de confort. Confortul nu duce la progres".

Ciolacu a povestit că îi place să pescuiască la crap.

"La crap e cea mai mare provocare. Acolo aştepţi, trebuie să schimbi momelile. Mănânc peşte. Mai ales peştele din Deltă, peştele sălbatic care are alt gust. De obicei opresc cât mănânc. Nu merg să vând peşte", a afirmat Marcel Ciolacu.

El a mai fost întrebat ce şi-ar dori să facă şi nu a reuşit.

"Mi-aş dori să fiu mai curajos în luarea unor decizii. (...) Cred că ar trebui cu toţii să fim mai curajoşi dacă vrem să nu pierdem toate oportunităţile" , a declarat preşedintele PSD.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. asa cum vedem si cum am tot zis finala va fi ciuca versus simion .psd este impartit la trei .

    Mi-am facut suma, ariverderci!

    Gura păcătosului ,adevăr grăiește ! SE INTRUNESC toate condițile să ți se plineasă voia , nene CIOLACULE .

    da, n-ar fi rau nici pt noi dc i s-ar termina cariera politica anul asta.

    nu se poate oprin din cheltuit bani ca un shopaholic. ne duce pe toti la faliment si superinflatie. 

    chiar si pe cei ce -avem nici un credit. nu conteaza, ne falimenteza ciolacu.

    asa ca da Doamne sa se duca la pescuit. de la primavara. dc nu e pajiste cu stuf pt subventie, delta, macar de=o stiuca merge. sa-l ia si pe dragnea. 

    Despre ce vorbesti. Ce cariera politica? Voiajul tau prin partidul acesta )odata maret), PSD, a fost un dezastru, nu o cariera. Cu siguranta ca niciun candidat la Cotroceni din partea PSD-ului, nu a obtinut si nu va obtine in viitor rezultate dezastruoase asa cum vei obtine tu la aceste alegeri. Nici macar pe Viorica nu o sa o intreci.

    Sa te pregatesti, nu sa-ti gasesti serviciu, ci sa-ti cauti un loc, sa te cazezi, cat de cat bine la Jilava ca in mod cert, dupa alegerile in care ve fi o catastrofa, cei in drept se vor ocupa de toate cele pe care, in spatele functiei de la PSD le-ai facut. Si, stii tu despre ce este vorba.

     

    Auzi mă se face pescar amator,dai seama la pensia specială ce va primi se poate muta în orice țară și va trăi bine mersi, să văd eu cum ar face dacă ar trebui sa facă un curs de recalificare ca instalator sanitar sau electrician cum fac mulți oameni de vârsta a doua,atunci să văd cum va lucra cu burta aia mare de politician îngrășat cum se va apleca să monteze un robinet sau chiuvetă,vorbe goale pentru fraieri auzi mă se va face pescar,la banii lui poate deschide și o firma de pescuit aceste lucruri nu poate face un om normal din Romania care e nevoit sa lucreze la salarii mici și pe termen mediu va deveni șomer datorită robotizării sau a măsurilor de climă sau a închiderilor de firme, firmele se vor muta în zone cu forța de muncă ieftină

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

25 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9732
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5955
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3022
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9656
Gram de aur (XAU)Gram de aur401.8823

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
ccib.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
fleetconference.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb