MARCEL CIOLACU: "Îmi e suficientă funcţia de şef la Ciuma Roşie"

G.B
Politică / 11 octombrie 2021

Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că social-democraţii ar putea viza funcţia de şef al Camerei Deputaţilor dacă "se creionează o majoritate", adăugând că lui, în acest moment, îi e suficientă funcţia de "şef la 'Ciuma Roşie'", potrivit Agerpres.

Într-o conferinţă de presă desfăşurată după ce delegaţia PSD a fost la consultările de la Palatul Cotroceni, Marcel Ciolacu a fost întrebat dacă PSD vizează funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, în contextul în care marţi ar urma ca demisia lui Ludovic Orban să fie înregistrată şi să se ia act de ea.

"Dacă se creionează o majoritate, nu-mi doresc în mod deosebit, am mai spus-o, am spus şi colegilor, (...) îmi e suficientă în acest moment funcţia de şef la 'Ciuma Roşie'", a precizat Ciolacu.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Aceasta criza politica are si o parte buna , a scos la iveala si pentru ultimii naivi sa nu spun altfel , mizeria acestor partide ( a liderilor de fapt ) care au dus Romania in acest dezastru . securitatea la ordinul serviciilor straine au plantat la fiecare partid oameni de paie , buni executanti , care sa faca toate mofturile si hachitele , capitalului strain . acestia vorba lui dragnea , liciteaza ca la un concurs care sa dea mai mult din resursele tarii in schimbul sustinerii . la aceasta ora diferenta dinte psd si pdl este de ordinul mm .deosebirea dintre ciolacu , care-i complet zapacit de toate indicatiile care vin din toate directiile si mitomanul catu , e doar de retorica , faptele nu-i departajeaza cu nimic . despre bizarii din usr nici nu pomenesc .romanii la ora actuala care mai vor sa voteze , au de ales sa moara inecati , impuscati sau spanzurati , astea-s optiunile oferite de cele 3 partide , psd , pdl si usr . nu le urez succes la vot !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb