MARCEL CIOLACU: "Rezolvarea migraţiei, crizei energetice, securităţii, convergenţei şi combaterea populismului sunt jaloane cheie pentru 2023"

M.C.
Politică / 3 februarie 2023

"Rezolvarea migraţiei, crizei energetice, securităţii, convergenţei şi combaterea populismului sunt jaloane cheie pentru 2023"

Marcel Ciolacu a participat astăzi, online, la reuniunea Internaţionalei Socialiste şi le-a transmis colegilor că rezolvarea migraţiei, a crizei energetice, a crizei de securitate şi combaterea populismului sunt jaloane cheie pentru acest an, conform News.ro.

"Le-am cerut prietenilor din Internaţionala Socialistă să revitalizeze şi să dea un nou impuls organizaţiei noastre, sub conducerea lui Pedro Sanchez. Rezolvarea migraţiei, a crizei energetice, a crizei de securitate, convergenţei şi combaterea populismului sunt jaloane cheie pentru 2023", a scris Marcel Ciolacu, astăzi pe Twitter.

Pe 25 noiembrie 2022, premierul spaniol Pedro Sanchez a fost numit preşedinte al Internaţionalei Socialiste (IS), la Congresul orrganizaţiei care reuneşte 132 de partide socialiste sau social-democrate din lume şi care s-a desfăşurat la Madrid.

A două zi a Congresului respectiv, preşedintele PSD Marcel Ciolacu a fost ales vicepreşedinte al Internaţionalei Socialiste.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. si eu Ciolacu le voi face !

    Ma doare in c u r de pensii , salariii , curent si gaze.  

    Cine nu are gaze , sa manance fasole.

    Cine nu are curent , ii dau eu o plasa.. ( Sau ii trag o plasa) 

    Voi ati scumpit energia electrica (produsa o parte in Romania), voi ati inchis termocentralele pe carbune, voi ati pierdut independenta energetica a Romaniei, voi ati scumpit gazul scos din pamantul nostru si dat pe gratis la OMV si la care nu indrazniti sa puneti in pret corect pentu gazul extras sau aa ii dati afara, voi ne-ati saracit si jecmanit intentionat la ordinul strainilor. Slugilor, tr.da.to.rilor.

    Plimba ursul, Bulibasa, sluga la toti stapanii! Cine vrea sa te vada la fatza intr-o incapere, trebuie obligatoriu sa aprinda lumina! Erai mult mai aproape de aceasta realitate, atunci cand vasleai la barca stapanului de conjunctura, Dragnea!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb