MARCEL CIOLACU: "Solicit preşedintelui Klaus Iohannis să îi ceară urgent demisia şefului Executivului"

S.B.
Politică / 11 august 2021

"Solicit preşedintelui Klaus Iohannis să îi ceară urgent demisia şefului Executivului"

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că solicită preşedintelui Klaus Iohannis să îi ceară urgent demisia premierului Florin Cîţu, informează news.ro.

"O #RomâniaNormală nu poate fi construită cu un premier penal, chiar dacă este girat de Palatul Cotroceni"

"După ore bune în care speram la o #RomâniaNormală în politică şi la o retragere a premierului Florin Cîţu, solicit preşedintelui Klaus Iohannis să îi ceară urgent demisia şefului Executivului! O #RomâniaNormală nu poate fi construită cu un premier penal, chiar dacă este girat de Palatul Cotroceni!", susţine Marcel Ciolacu, miercuri seară, într-o postare pe Facebook.

El adaugă că PSD solicită "respectarea legilor în vigoare care interzic numirea ca ministru a celor condamnaţi penal".

"Vorbim, domnule preşedinte şi dle Cîţu, de aceleaşi legi care au încheiat şi alte aspiraţii politice pentru fotoliul de la Palatul Victoria! Românii aşteptă un semn de maturitate politică! Nu doar: Wow, şoc, explicaţii incomplete şi scuze...de adolescent întârziat! Atât am auzit astăzi de la premierul Florin Cîţu despre faptul că a stat 2 zile în închisoare", conchide Ciolacu.

Premierul Florin Cîţu a precizat, întrebat dacă în trecut a fost închis două zile în SUA şi a plătit o amendă, că a făcut o greşeală în urmă cu 20 de ani, dar este interesant că informaţia apare de abia acum când are loc competiţia internă a PNL. Preşedintele PNL Ludovic Orban nu ştia despre faptul că Florin Cîţu a condus sub influenţa alcoolului în SUA, nefiind informat în acest sens de către premier, au precizat, miercuri, surse apropiate liderul liberalilor, pentru News.ro. Potrivit acestora, Orban nu doreşte ca acest episod să devină subiect în campania internă din partid.

"Acum 20 de ani, a fost vorba de DUI, este vorba de conducere sub influenţa alcoolului. Am plătit amenda respectivă, o amendă foarte mare. Este contravenţie, am făcut o greşeală acum 20 de ani. Este interesant că în patru tururi de scrutin cu PSD nu a apărut această informaţie, apare acum în competiţia internă din PNL", a declarat Florin Cîţu, întrebat, miercuri, dacă a fost încarcerat două zile în SUA şi dacă a plătit o amendă pentru conducerea sub influenţa alcoolului.

Răspunzând unei întrebări, prim-ministrul a precizat că el a condus maşina după ce a consumat alcool.

"Eu am condus, a fost o greşeală, am condus, am plătit foarte scump, a trebuit să-mi vând maşina, să merg un an de zile pe jos. Nu e un motiv pentru care să te mândreşti", a mai afirmat Cîţu.

Acesta a mai spus că a fost vorba despre o contravenţie.

Opinia Cititorului ( 19 )

  1. nu sunt de acord.

    vreau stabilitate. 

    nu vreau premieri schimbati inainte de aparitia unei crize echivalente cu cea din 2008-2009.

    1. Stabilitate inseamna sa-si dea demisia citu. Mare stabilitate inseamna sa-si dea demisia si hohanis. Acum golanii astia lucreaza la distrugerea tarii. Cand te vei prinde o sa fie prea tarziu.

      Stabilitate cu un penal beat sau drogat,sau penalii vostri sunt buni

      "penalii vostri" ???

      prietene, eu sunt o minte libera, fara carnet de partid!  

      Mmmm...nu chiar.

      Eu am vazut ca Romania nu a imitat integral masurile prostesti de carantina totala din alte tari. Mai mult decat atat - Romania e pe locul 3 mondial la "renormalizare" (conform vechiului standard) - am vazut asta intr-un articol. Si asta se datoreaza si modului de conducere si viziunii prim-ministrului.  

      Si cu Iohannis m-am prins care e treaba. E de bine, dar nu pot detalia aici. Nu e tradator, atat va pot zice. Dar i-am inteles jocul.  

      Trebuie sa aveti incredere. O sa trecem prin "build back better" cu minimum de deranj.  

      adevarul e ca:

      cu un guvern si o majoritate pnl = riscam antrenarea intr-un razboi regional "cald" ... si eu nu vreau asta. Dar PNL cam joaca dupa cum i se canta din afara.  

      cu un guvern si o majoritate psd = nu mai riscam antrenarea intr-un razboi "cald" ... dar riscam o repozitionare geostrategica ... ceea ce pe termen mediu nu ar fi chiar o idee rea.  

      nici eu nu stiu cum o fi mai bine.  

      ca razboi nu vreau, nici macar pe langa granite...  

      dar nici sa beau cvas (bautura traditionala ruseasca) si sa joc kazaciok nu vreau.

      cum o fi mai bine? 

      ca reprezentare a capitalului romanesc psd e optiunea buna

      ca deschidere fata de capitalurile externe pnl e optiunea buna 

      si nu e vorba doar de asta...  

      vedeti?

      fiecare optiune are plusuri si minusuri 

      Bai laba trista.Tu,esti un mare prost iar mintea iti este mai ratacita decat a drogatului Catu. Probabil ca si tu esti un consumator de cocaina,sau tu nu o tragi pe nas ci tu ti o injectezi. Mars la cacat impostorule.!

      Dupa aparitia dovezii ca CATU este un infractor international,aseara,am ramas stupefiat cum la postul tv Antena 3,cel mai mare mancator de "merd" din Romania,Rares Bogdan zis si palavragiu,le tinea lectii celor care participau la emisiunea lui Gadea.Cei din platou,ascultau smeriti prostiile debitate de oligofren si deabia daca indrazneau sa il contrazica sau sa il opreasca din aiurelile pe care le debita.Dintre toti participantii la emisiune,unul singur i-a spus verde in fata palavragiului ca CATU este un infractor si anume deputatul USR-PLUS Ungureanu.Domnule Gadea,emisiunea "Sinteza Zilei",incepe sa devina pe zi ce trece nu numai umoristica dar si plictisitoare.PACAT.!

      IOHANNIS nu numai ca nu o sa il demita pe CATU,dar le v-a dicta ziaristilor de casa,membrilor PNL precum si celor din USR-PLUS,sa minimalizeze fapta lui CATU.Oare de ce.? Nu cumva cand se intalnesc cei doi,CATU ia si NARGHILEAUA cu el,si cei doi,se aseaza turceste si trag,concluzii despre cat de bine se traieste in Romania.Nu iese fum daca NARGHILEAUA nu este aprinsa.!

      ai fluctuatii mari in gandire , adica amestecate , varza . probabil in functie de ora medicatiei .

      te mai uiti la hazna ?

      De obicei nu prea sunt de acord cu dumneavoastră dar acum DA

      Ce importanță are că un tânăr o singură dată a călcat pe bec cu mașina după2-3 beri !? 

      Pedepsele în occident sunt f dure

      E normal , nu mai greșești 

      Câțu e ofițer acoperit sie și nu numai. De-aia a fost promovat în ciuda dosarului penal și i s-a șters din biografie acest episod. Bine că n-a făcut un accident mortal, la halul de beat în care era: o ucidere din culpă l-ar fi transformat în fetița deținuților model hispanici și mai ales într-un dealer de droguri. Dar iată că, în loc de padrino sau cholo ajuns-a premier. Întortocheate sunt căile Domnului!!!

      Acum, este evident că vom avea o criză economică la anul sau cel târziu în 2023. Important este când va avea loc această criză și ce poate face un guvern extrem de divizat că să o contracareze. Singura soluție viabilă e un guvern de unuine națională, condus de gen.sie Ciolacu, care să scoată țara din nenorocirea care va veni peste noi. Usr nu mai are ce să caute la guvernare, iar în 2024 vom avea o altă majoritate parlamentară.

      În rest, să dea Dumnezeu să trăim și să fim sănătoși în astfel de vremuri grele!!! 

    e vorba de o contracentie de acu' 20 ani. o amenda, nu o condamnare Ciolacule. contraventie pentru alcool, desigur, dar contraventie. cu judecatori e la infractiune. ai usor cu pianul pe scari

    1. Taci ma dracu din gura,prostalaule. Cunosti ma legislatia americana.? Tu habar nu ai pe ce lume traiesti si vorbesti doar sa arati oamenilor ca inca mai traiesti. Bai laba trista,in America ,o ora daca esti arestat de politie,ti se face dosar penal si numai un judecator poate sa dispuna clasarea dosarului. insa,tot ramai cu cazier daca ai ajuns la tribunal.Ai dracu,multi mai sunteti dar prosti de dati in toate gropile.!

    Asa joc de glezne ieftin nici ca se poate. Se pregateste disparitia sarii energiei electrice, cresc carburantii si electricitatea, Clotilde e filmata in camera cu sacii de voturi, salariatele de la guvern lucreaza pentru campania lui Catu, Catu mituieste votantii sai cu banii luati din bugetul de pensii si Ciolacul vorbeste doar despre o fapta de conducere sub influenta alcoolului de acum 20 de ani. PSD scapati de dobitocul asta si de strategul de la Cluj ca nu mai vedeti voi guvernare cat e haul !

    bai prostule , tu-i ceri tatalui lor care-i sustine sa-l demita ? ce ai in bostanul ala ?

    1. Aia hoti, astea hoti, noi ramanem cei furati. Catu puscarias si unul care nu a fost in stare sa ia treapta a II-a. Toate scursurile conduct Romania.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb