Marcel Ciolacu: "Sub culorile Drapelului Naţional, generaţii de români au luptat pentru independenţă şi democraţie"

S.B.
Politică / 26 iunie

Marcel Ciolacu: "Sub culorile Drapelului Naţional, generaţii de români au luptat pentru independenţă şi democraţie"

Premierul Marcel Ciolacu transmite, miercuri, că sub culorile Drapelului Naţional, generaţii de români au luptat pentru independenţă, suveranitate, unitate şi democraţie, valori în care credem cu tărie, informează news.ro.

Să rămânem uniţi în jurul acestui simbol al identităţii noastre este cel mai puternic semnal de respect faţă de propria istorie şi faţă de ceea ce vrem să lăsăm generaţiilor care vin din urmă: o Românie modernă, capabilă să facă faţă provocărilor în spaţiul de securitate al NATO şi al valorilor democratice ale Uniunii Europene, spune premierul.

"Sărbătorim astăzi Tricolorul, simbol al unităţii şi identităţii noastre naţionale şi martor al principalelor momente-cheie din istoria noastră, de la Marea Unire, până la Revoluţia din Decembrie 1989. Sub culorile Drapelului Naţional, generaţii de români au luptat pentru independenţă, suveranitate, unitate şi democraţie, valori în care credem cu tărie", transmite premierul Marcel Ciolacu.

Şeful Executivului afirmă că "în România secolului XXI, trăim cu aceeaşi emoţie şi mândrie momentele în care vedem Tricolorul purtat de profesionişti apreciaţi de partenerii noştri externi sau arborat pe catargul victoriilor, când compatrioţi ai noştri obţin succese în competiţii de anvergură".

"Să rămânem uniţi în jurul acestui simbol al identităţii noastre este cel mai puternic semnal de respect faţă de propria istorie şi faţă de ceea ce vrem să lăsăm generaţiilor care vin din urmă: o Românie modernă, capabilă să facă faţă provocărilor în spaţiul de securitate al NATO şi al valorilor democratice ale Uniunii Europene. Tricolorul va fi mereu o mărturie a unităţii noastre, reper nepreţuit al conştiinţei româneşti. La mulţi ani Drapelului Naţional şi întregii Românii!", spune premierul în mesaj.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Ciolacu vrea alegerile în septembrie pentru că Mircea Geoană are mandat la NATO până în octombrie. Nu-i nici un bai noi votam Elena lasconi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb