MARCEL VELA, MESAJ PENTRU CEI CARE SE ADUNĂ ÎN GRUPURI:  "Riscaţi o explozie de cazuri sau carantinarea unor zone în care locuiesc oameni nevinovaţi"

I.M.
Miscellanea / 17 mai 2020

Marcel Vela

Marcel Vela

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a postat pe Facebook un mesaj pentru cei care se adună în grupuri în aceste zile, îndemnându-i să nu arunce pe geam eforturile lor şi ale tuturor cetăţenilor responsabili, riscând o explozie de cazuri sau carantinarea unor zone în care locuiesc oameni nevinovaţi.

Ministrul a precizat că sâmbătă seara s-a ajuns la un total de 16.797 de persoane infectate, cu 268 în plus faţă de vineri, iar 24 de oameni au decedat în 24 de ore.

Mesajul lui Marcel Vela:

"Stimate doamne,

Stimaţi domni,

Virusul încă nu a fost învins!

În această seară, la ora 20:00, am ajuns la 16.797 de persoane infectate, cu 268 ÎN PLUS faţă de ziua de ieri. Din păcate, în ultimele 24 de ore, au decedat ÎNCĂ 24 de persoane, ajungând astfel la 1094 de tragedii suferite de compatrioţii noştri din toate judeţele ţării.

1) Nu aruncati pe geam efortul dumneavoastră şi al tuturor cetăţenilor responsabili, riscând o explozie de cazuri sau, mai rău, carantinarea unor zone în care locuiesc oameni nevinovaţi, din cauza greşelilor din următoarele zile.

2) În cazul în care, din păcate, cineva din aceste grupuri este sau devine pozitiv în următoarea săptămână, conform anchetei epidemiologice, toţi cei care aţi intrat în contact cu el veţi ramâne izolaţi la domiciliu încă 14 zile, în loc să vă bucuraţi cu adevărat de măsurile de relaxare din această perioadă.

3) Folosiţi-vă energia doar pentru a face lucruri frumoase şi a vă proteja sănătatea dumneavoastră, dar şi pe a celor din jur.

Cum să faceţi? Este atât de simplu...

Priviţi prin ochii unui copil.

Priviţi desenul din această postare, pe care l-am primit astăzi, pe contul meu de socializare.

Mulţumesc Maria Dima pentru pictura în care îmi ilustrezi adevăratele şi curatele trăiri, dar şi temerile din aceste momente importante pentru noi toţi!

Eşti un înger care poate face lumea mai bună, mai curată şi mai sănătoasă prin acest mesaj!

Dumnezeu să fie alături de tine, de cei dragi ţie şi de toată România!", a transmis Marcel Vela pe pagina sa de Facebook.

Opinia Cititorului ( 31 )

  1. Vela lasă vrajeala, aglomerația din vama Nădlac e imensa, mult mai mare decât aia la ambasade când l-au votat pe Iohannis.

    Cozile electorale ale lu Iohannis s-au mutat in vamă, mii de săraci se întorc în tara și încearcă să intre pe jos in tara. Statul român sta cu fundul pe o bomba socială cu ceas. 

    1. "Statul român sta cu fundul pe o bomba socială cu ceas. "

      exceptional de corect 

    În loc să sară în gol de la etaj. 20 : se adună în grupuri la distanță de minus 30 cm......

    Nu e nicio relaxare, e un experiment prin care statul incearca sa adune dovezi si argumente pentru noi ingradiri de drepturi si libertati, o sa vedeti.

    Virusul este folosit in scop politic pentru punerea in opera a agendei stapanilor lumii cu privire la dominatia planetara din anii care vor urma. Despre asta este vorba. 

    1. Dominatia aia de care se vorbeste a fost perpetuara in toata istoria de evolutie a omului.

      Inca de cand a parasit savanele africi si a migrat spre nord; politica aia de monopol global este o utopie. 

      Acest ponopol a existat mereu sub o forma sau alta pe mai multe parti ale globului, dar de fiecare data a fost o politica efemera, caci nu poate sa reziste la infinit, sistemul de monopol se auto distruge singu, atat economic cat si ideologic. 

      Cele mai bune exemple sunt date de natura si puterea de a regenera, transforma, perpetua, evolua, legi fundamentale la care ne supunem cu totii; atat legi matematice, fizice, economice, biologice, etc.... ele nu pot fi statice ti tot unitare ci mereu variabile si in transformare cauzatn efecte de cauzalitate partilor implicate si ducand implicit si la transformari si variatii ce se vor propaga in viitor. 

      Asta cu agenta politica de monopol si control global este o utopie, o frica reala inradacinata in interiorul fiintei noastre prin ideologiile adoptate din mediul in care evoluam; dar natura reala contrazice mereu aceste fundamente, si mereu reuseste sa distruga monopolul creat.

      Exemplu: Maya, Egipt, Mongol, Otoman, Imperioul Roman, Atenienii, ... si etc alte monopoluri ce nu rezista in timp dar au si part benefice cati centralizeaza informatia si duce la noi descoperiri atat tehnologice, militare, cat si ideologice, din care urmatoarea generatie o sa reuseasca sa tinda catre alte idealuri diferite de stramosii lor. 

      chiar nu te potolesti de loc ?

      mai femeie eu te-am iertat ca esti dusa, dar nu mai polua site-ul asta , altfel ma tin dupa tine 

      La bietul Codita nu ma mai bag ca daca te uiti la postarile de acolo unde ai omorat orice discutie cu balivernele tale schizo, o iei la fuga .. 

      Dar daca mai bati campii in alte parti (iti fac cunoscute antecedentele psihice si mentale) peste tot... 

      Chiar acum verific unde mai arunci din putul (ne)gandirii tale 

      Vad ca in loc sa "recuperezi" te prostesti de tot

      I-a fuga la catei si lasa loc de normalitate 

      In era informatiei multora le este lene sa foloseasca creierul si sa culeaga informatiile.

      Din lene de a gandi este mai simplu sa jugnesti, te provoc sa cauti pe domnul "google" "how to..." caci asa a crescut ceneratia asta de copii.... din lene de a rezolva problema. 

      Te rog sa cauti personal cele scrise si sa ma contrazici pe urma, te provoc sa cauti pe google "istoria leului document emis de BNR" citeste si reciteste pana intelegi cum functioneaza valutele. 

      Te rog sa caut pe ce alte canale vrei tu istoria monetara a USA, crizele economice, te rog sa caut pe net piramidele polulatiei (si trendurile demografice), te rog sa caut clasamentele GDP a tarilor (si trendul urmator al lor).

      Ma intristeaza ca nu vrei sa folosesti mintea, de lene te multumesti cu fimituri informationale. 

    Nu a existat niciodata in istorie vreo dovada clara, care, ca defapt carantinarea natiilor in perioade de epidemie duce la stoparea sau impiedicarea exitinderii epidemiei.

    Aceste carantine sunt in avantajul institutiilor bancare si guverne pentru a da legi si drumul la banul public in scaderea datoriilor suverane in conturile bancilor internationale. 

    Ce se intampla acum nu este nou, virusologic este, economic nu este nou; perioade similare au mai existat pe pamant. 

    Economic propagarile undelor, ratelor de dobanda internationale, de imprumuturi, interstatale, au fluctuati ascendente si descendente. 

    Cand cilurile economice de 75-100 de ani se termina, ideologia si jocul economic in piete se modifica iar; caci este forta de perioada de incertitudine a ratelor de dobanda ce vor sta la cote foarte joase pe o perioada mai lunga de timp (ca trend); perioada in care randamentele financiare incep sa scada, perioada unde guvernele incep sa fure randamente din CPI in crestere, din buzunarul cetateanului, prin politici inflationiste in salariul nominal si politici deflationiste pe active financiare. 

    Adica popurul pentru inca odata la sfarsitul ciclului lung de indatorare a unei natii este inca odata obligat, furat, fortat, sa plateasca datoriile guvenamentale, datoriile comerciale, generate in sistem. 

    Abea dupa incinerarea cotelor de datorii ratele de dobanda internationale bancare, incep sa fluctueze iar crescator ca trend si descrescator la jumatea trendului, ajungand iar la valor minime si stagnari la sfarsitul urmatorului trend economic de lunga durata. 

    Oameni buni mu mai mancati gogosi si cu virus si fara virus, datoriile cumulate pe glob ating cote exagerate, cote ce trebuiesc reglate prin furtul din buzunarul public. 

    Nu a vazut nimeni scumpirile la produsele de consum? 

    In nici 1 an au sarit unele in procente de 15-40%, furt pe fata din puterea de cumparare pentru stingere cota parte credite internationale. 

    Caci statul prin taxe, tv, impozite, incaseaza mai mult nominal ca sa stinga nominalul datorat trecut. 

    In toate perioadele istorice trecute, unde au fost date legi martiale, sau implementare politici militare, au fost urmate de perioade lungi de depresie economica. 

    Alocarea gresita a resurselor financiare pe timp de decrete militare adanceste in viitor inegalitatea in piata economica, fortand foarte multi oameni, firme, sa dea faliment, sa vanda casele, sa nu mai plateasca credite la banci, bancile sa se tireze cu profiturile in alte tari (asa au facut in 2017-2018 bancile au scos profitul din tara caci stiau ca ciclul economic scurt se termina, a se verifica si stirile unde se dezbatea la tv ca scot banii fara sa plateasca taxe mari la stat). 

    Distractia asta cu virus o sa saraceasca Romania ca in perioadele trecute, economice, cand treceam de la o alta ideologie economica la alta. 

    Toti martalogii cu BMV, audi, Q7, si mai stiu eu ce lucxuri cumparate cu carca la sparanghel in Germania, o sa faca foamea si nu o sa le cumpere nimeni fiarele ruginite cumparate la preturi exagerate. 

    Asta e mentalitatea romanilor fara educatie financiara clara, popor drag dezinformat. 

    O sa traim cu acest virus milenii de acum incolo, cu vaccin sau fara vaccin; acest virus (ruda principala) a existat pe pamant de mii de ani, exista si in alimente, si in sol, si in fructe, si in animale (grupa principale a virusului), fratele care a evoluat acum in covid 19 este posibil sa fie mai recent. 

    Multi oameni de stiinta au studiat clasa de virusi respectivi, au atentionat pericolul umanitar, dar nimeni nimic. 

    Acum platim pretul naivitatii noastre. 

    PS: in 1918-1920 gripa spaniola a cazut exac tot cu un alt final de trend economic de sfarsti de creditare intins pe 85 de ani; foarte suspect ca si prezentul nostru:

    Unde dolarul american din 1920 intra in prim plan international iar in 1935 devine moneda de fuga chiar si in timpul razboiului WW2, dupa razboi mai toate statele accepta dolarul si fedul sa dicteze politica monetara a creditarii internationale cu ordin final de denominare IOUs; aceasta politica se apropie de sfarsit, daca mai are 5-15 ani (maxim) caci ratele dobanzii de referinta fed nu pot sa mai salte, este atat de plina piata de valuta usd incat nu mai poate salta ratele de dobanda in procente mai mari, pe termen lung, este fortata sa intre pe teritorii negative; teritorii unde incepe se fure prin inflatie din valoarea celor ce se invart in piata. 

    1. Candidează mă la ceva important în stat. Că ești foarte destept și le știi tu pe toate ca un om mare.

      Plus că ce spui tu e foarte grav. Și te întreb acum eu? Daca nu va fi așa, teoretic vorbind, cum procedam cu tine?

      Exista doua modalitati de a plati datoriile:

      Daca nu se creeaza inflatie se ridica taxele; 

      Daca se creaza inflatie se ridica ratele de dobanda; 

      In functie de idologiile politice a fiecarei tari se ia decizi in consecinta. 

      Te rog sa cauti pe net cuvinte precum: Mortgage Credit Availability Index sa vezi caderea de la Americani, val seismic ce o sa se propage global. 

      Vezi in Romania politici fiscale de acurdare credite masive "imm-urilor (chipurile - adica institutiilor de credite, cota parte companiilor increditate si cota parte sa-urile indatorate, nu immurilor curate fara active financiare mari si fara colaterale cu care sa garanteze). 

      In era informatiei globale este surprinzator cum foate multi nu pun mana pe carti (acolo sunt informatiile trecutului ascunse nu in gura politicienilor si a bancherilor ce va dau cu randamente la bot). 

      Economia globala trece mereu prin faze de expansiune si faze de deflatie; trece mereu ca expansiune de la nord la sud, de la est la vest; si in istoria trecuta sunt date ce demonstreaza cand anumite continente evolua financiar prin dezvoltare inventii, comert, etc in timp ce alte part ale lumii se aflau in depresie economica (exemplu Europa perioada evului mediu, perioada cenusie cu cresteri economice foarte lente). 

      Exemplu China (drumul matasii) exemplu descopeririea Americii (comertul international peste oceane), exemplu imperiul Otoman, exemplu Imperiul Habsburgic si multe alte exemple. 

      Ecomomia globala este data sa traca prin vaze de tranzitie economica atat ca perpetuare cat si ca pentulare ciclica globala. 

      Exemplul modern Japonia in cadere lenta de 20 de ani in timp ce China ascendent de 30 de ani; Grecia cadere de 12 ani, Italia de 8 ani, urmeaza Spania, Portugalia, peste alti 15 ani urmeaza si Germania sa ocupe o pondere covarsitoare. 

      De fiecare data cand o tara, ca pondere imbatraneste, apasa pe bugetul statului si a economiei reale; iar in loc ca ponderea imbatranita sa beneficieze de valoarea reala muncita si economisita la batranete constata ca este furata prin inflatie in taxe, impozite si consum (acest mecanism se repeta de cand lumea). 

      America a trecut in senat in ianuarie 2020 un act normativ ce pregateste populatia americii de intrare la pensionare in masa (ca pondere a populatiei) in urmatorii 10-15 ani; deci si concomitent cu aceasta observare a aacestui act normativ se deduce ca in viitor populatia americi imbatranita o sa fie furata de averea agonisita in valori nominale, prin inflatiie reala si nominala in alte active viitoare cati si in taxe, consum, impozite, incinerand concomitent averea lor agonisita dar si o cota parte a datoriei statului fata de alte state. 

      Caci nominalele in crestere culese din taxe etc... ajuta la stingerea datoriilor nominale din trecut... simplu ca buna ziua... urmand ca statul sa isi ingroape populatia imbatranita in saracie artificiala aparenta bogata in nominal dar saraca in putere reala de cumparare. 

      Si jocul se repeta iar.... 

      Cauta pe net istoria Leului.... citeste acest document de cate ori poti si incearca sa transpui informatiile la un nivel mai mare.

      O sa observi ca exista 1600 o valuta internationala pentru o parte a europei, o sa observi ca exista o alta valuta internationala francul francez prin 1800, si dupa intelegerea acestui document o sa deduci singur ca fiecare valuta intarnationala tranzactionata creeaza efecte de cauzalitate partilor implicate la tranzactionarea valutei respective pe tot ciclul de tranzactionare repetat pana la pierederea finala a valori valutei principale tranzactionate. 

      Cu virusi sau fara virusi, apar razboaie sau terorism, ca sa atenueze cunsumul prea rapid al cilului valotar (ii castiga timp de expansiune a valutei prin cucerire de noi piete de desfacere). 

      Terorismul este folosit ca ideologie (de prosti ca sa sustina o credinta); dar economic ca sa loveasca in active, piete si valute secundare. 

      Razboaiele sunt folosite (de prosti sa stabileasca un drept sau dreptate asupra etc); dar economic un razboi anuleaza datoriile celui ce castiga impotriva celui invins, castiga active reala (terenuri, imobiliare, aur, forta de munca), razboilul ajuta deficitul sa incinereze cote part datorii, rajboiul ajuta furtul pe fata a averilor de la o persoana la alta pe baza starii martiale (exemplu germania masacrul evreiilor si furtul averilor, firmelor, etc). 

      Pandemiile (nasc reactii nationaliste de conservare a propiei persoane in detrimentul aproapelului sau a tari vecine); economic pandemiile nasc politici nationaliste, socialiste, de conservare, concomitent cu inflati nominale in preturi (caci valuta intera nu mai are parte si de influxuri masive ale altor valute ce ii poate atenua devalorizarea); o tara rupta de alte piete este condamnata la inflatie in index cpi (pret consum utilitati) se observa foarte clar preturile in crestere din romania (chipurile plafonate), sau mastile care costau 0,20 lei (de unica folosinta) cica sunt plafonate la 2 lei (pe bune?). 

      Tarile europene nu isi dorest colitici nationaliste, caci politicile nationaliste sunt periculoare pentru alianta UE si moneda EURO; dar politicile nationaliste sunt vazute cu ochi buni de tarile suferinde, tari ce au avut ca pondere covarsitoare saracie, migratie forta de munca, furt politic din ban public, infrastructura ce nu se dezvolta, inegalitate in crestere... toti oamenii care au muncit cu carca ca pondere in alte tari vor constata la batranetea lor (intorsi in tara principala) ca activele cumparate nu fac cat au tras ei cu carca, sau ca guvernele nu au facut prea multe pentru ei si tara, sau ca inca sunt inegalitati, oamenii astia ajung sa incline catre nationalism si socialism, sau alte forme de ideologii ce vor duce inevitabil si la alte politici economice financiare (anticipabile ca trend). 

      Romania sa se roage sa nu cada iar in idiotenia nationalismului socialist dar sa nu cada nici in extrema democratiei prin cresterea inegalitatii. 

      Virusul poate sa scoata ce este mai bun din natii sau ce este mai rau (in functie di de ponderea datoriei publice a fiecarei tari cat si a puterei de achitare a datoriei); caci multi politicieni se vor folosii de aceste pretexte pentru a arata cu degetul in sens opus in timp ce alte 4 degete arata adevarul. 

      O cunosc pe nebuna , comunica eteric , cu 8 catei in poala, si e preferata geniilor terestre si extraterestre.

      Nu-i bai dar monopolizeaza discutiile cu cretinismele ei si nu se potoleste... 

      Invata sa intelegi ca economia nu este liniara, ci variabila, in balante, in efecte de cauzalitate, de propagare, etc...

      Invata sa folosesti mintea in analize date, in cicluri, anotimpuri economice, ideologice, de trend, politice, si mult mai multe efecte relatii interconectate. 

      O informatie nu trebuie sa fie exacta ci trebuie sa fie culeaza si pusa in alte relatii de palante si cauzalitate, cat sa nu uitam ca trebuie sa dezvolti capacitatea de a transpune in mai multe contexte si continuturi, atat viata, economia, politica, piata, etc.

      Nimic nu se pierde totul este dat sa se traansforme, chiar ca sunt momente in care domina mai mai mult "raul" in detrimentul "binelui" (ceea ce nu exista; exista doar puncte diferite de a privi lucrurile. Ex: daca o caprioara este mancata de un leu; este de bine sau de rau?). 

    A rostit un mesaj cu "Dumnezeu să fie alături de tine, de cei dragi ţie şi de toată România" si el nu crede, el e din acela fara , ateu, care probabil o sa fie incinerat exact ca la comunisti (chiar daca unii credeau in Dumnezeu, erau incinerati direct fara acordul familiei, iar daca acestia comentau erau trimisi In Gulag). El este intr-o lupta continua cu virusul deoarece legislatia pe care se bazeaza este una pentru terorism si de aceea tot rosteste :"in razboi cu virusul","in lupta cu virusul","o batalie data","jurnale de front" (cum scriu ziaristii),"prima linie","linia a doua".Unde suntem aici la razboi? Cum sa spui asa ceva? Parca ar fi Mihail Sadoveanu - Povestiri din Razboi !

    Desenul primit de el este unul trimis de un coleg de la militie. Bombonelele astea sa i le dea cui trebuie sa il frece la ridiche. 

    This Time Is Different: Eight Centuries of Financial Folly

    De Carmen M. Reinhart, Kenneth S. Rogoff  

    De dat asta e diferit! - vechea zicala repetata mereu in fiecare criza economica...  

    In cartea de mai sus se vorbeste si de Romania trecuta.... lectura placuta  

    Aici din pacate posteaza o baba nebuna (comunica eteric, are n doctorate si masterate obtinute de la geniile ei , il pupa in fund pe Keshe si pe cei 8 catei din casa , si in general este schizofrenica)

    Deci daca apar postari kilometrice, cu BIO Pharm, cu Keshe, cu civilizati extraterestre , cu tampenii .... atunci este EA , marea teroare schizo-paranoica. 

    Eu am crezut ca are macar bun simt , evident m-am inselat ....

    Deci atentie daca intrati in discutii cu baba nebuna nu mai scapati...  

    1. posteaza pe toate numele penibile pe care le inventeaza creierul ei bolnav

      Vorbeste un om ce isi petrece viata cu mersul la munca in postura de angajat (tu), cand inveti sa faci bani din alt cadran al banilor mai vorbin.

      A da si scuze sunt sigur ca nici asta nu intelegi "cadranul banilor" dar este un alt subiect mai minte ingusta de mangusta poate il intrebi iar pe domnul "google" "how to .... cadranul banilor", sau deficit excedent, sau inflatie deflatie si efecte de cauzalitate economice. 

      Nu mi-am inchipuit ca poti sa te degradezi atat de repede si usor.

      Nu conteaza ce raspunzi si ce postari dai indiferent de nume (si boala), chiar nu iti este rusine cu tine? 

      Esti o batrana singura de 57 de ani, cu inchipuiri demente,(nu esti nici geniu -asa cum recunosti singura si nici deosebita)  

      Esti doar o amarata cu 8 catei care are timp sa delireze. Macar daca ai vorbi la SUBIECTUL articolelor unde postezi, dar tu bati campii cu aceeasi prostii . 

      APROPO 

      1.Daca Keshe ar fi ceea ce zici tu ATUNCI lumea ar avea energie gratis si totul s-ar schimba (sau e persecutat de agenturile straine ??!! schizo!) 

      2.Daca ai avea educatia pe care pretinzi ca o ai (nu bucatele de hartie) atunci comunicarea ta ar fi ALTFEL (nu suburbana si vulgara) 

      3.Daca te-ar interesa sa discuti la obiect nu ai mai delira cu Keshe, civilizatii extraterestre, teoria conspiratiei, samd. 

      A cita nu inseamna ca esti INTELIGENT (oricine care are acces la internet e capabil de asta) 

      inseamna doar ca esti un papagal far idei si gandire PERSONALA 

      Daca mai intervii in articole si apostrofezi pe altcineva (o sa te urmaresc sistematic si o sa dau "citatele" tale ca sa inteleaga lumea cu cine "vorbeste" 

      O mare dezamgire NU te mai obosii sa raspunzi "inteligent" nu ai nici caracter si nici intelect (asa cum pretinzi sau crezi) 

      Nu ma intereseaza VULGARITATEA si IMPOTENTA ta in exprimare pentru ca nu voi citii NICIODATA ce vei raspunde aici.Iar daca raspunzi in alta parte demonstrezi doar ca esti o persoana psihopata cu probleme mentale! (persoana cu grave probleme mintale si de mentalitate!!!

      Ce drq aberezi cu "BIO Pharm, cu Keshe, cu civilizati extraterestre " nu a adus nimeni in discutie asemena subiecte.

      Inventezi si starnesti subiecte deplasate fat de comentariul meu principal, copil razgaiat. 

      draga psihopata , tu care ai doctorate in alte domenii (cum te lauzi) nu vorbii (tu care traiesti din mila unuia sau altuia ca sa iei boabe la catei + o pensie de educatoare) de economie ca te rad si curcile...

      Aici ALTII au doctorate si EXPERIENTA , nu delirul mosmodit de tine .Habar nu ai de futures si speculezi in pierdere "analfabeto dpdv economic" Vorbesti de ABC economic de parca ai descoperit America, PENIBIL ca de obicei! 

      Si ai decenta sa postezi sub un singur nume , nu din spasmele neuronilor muribunzi 

      Hai pa, ca discut iar cu o psihopata si de pe margine nu se face diferenta cand vorbesti cu un nebun! 

      PS  

      Ce zici de: 

      Keshe e un biet impostor?

      Eu am postat mesajul , chiar daca din neatentie am scris "draga psihopata

      Probabil era normal pentru o conversatie cu tine . dar eu imi asum mesajele spre deosebire de psihopatii cu probleme mentale. 

      Punctul 6 este postat de mine copil razgaiat...

      Ce incerci sa atentionezi ca esti prost?

      Din cartea aia poti sa citesti fragmente pe google sau sa o cumperi dp amazon, ca sa iti faci o idee de cat de inapt mintal esti. 

    Aici sub diverse nume posteaza o persoana schizofrenica (comunica eteric, a activat genele tineretii ca sa fie de 20 de ani la 57 de ani, da 24 de limbii studiate intens, are n doctorate si masterate lauate de la geniile planetei, il pupa in fund pe Keshe si cei 8 catei de acasa si se exprima suburban cand nu agreati opiniile ei paranoice)

    E usor de identificat dupa postarile kilometrice cu pretentii stiintifice , din SF civilizatii extraterestre cu date precise, cand ataca medicina , BIO PHARM etc.,) 

    Nu intrati in discutii ca nu mai scapati

    SANATATE 

    1. Cauta pe net ken rogoff interviu acum 1 an de unde vine urmatoarea criza? El anuntase ca din China si nu numai el, mai mult economisti.

      Cum se face ca pe 13-15 Ianuarie la semnarea tratatului intre China si USA, in document China trece o clauza cum ca "in caz de pandemie nu trebuie sa plateasca taxele pe export catre USA (la semnarea Acordului Comercial cu USA)" suspect, concomitent cu anuntarea starii de criza epidemiologica la 2 zile dupa semnare. 

      Cuvinte precum: shadow banking sistems, Ray Dalio, Warren Buffett (cartile lor, videourile lor, conferintele lor) si a multor altor economisti afaceristi (nu economisti tinichele angajati).

      Iti spune ceva? Cuvintele de mai sus?

      Numic? Chiar nimic? 

      Asa capatana goala ai? 

      Si ma mai mir dece trebuie sa platesc taxe la afacerea mea, ca sa iti facilizez tie o viata mai usoara pe o munca prestata in dorul lelii; tie si politicienilor. 

      in economie, draga psihopata!

      Stiu ca ai citit despre asa ceva , dar sa ai diploma ta de acolo.....cum au altii ..si ei nu fac mare caz pe asta!!!! 

      Analfabeto dpdv economic!  

      vale in sempiternum...

      esti un caracter minuscul nu mai pierd o secunda cu tine 

      Cand o sa faci bani din propia afacere mai vorbim copil retardat.

      Nu ai zis nimic inteligent pe aceasta pagina, ai vomat doar critica tampita si fara ses. 

      Ca scriu dp telefon si omit tasete nu inseamna ca nu stiu ce zic. 

      Treci in banca, la educatia proletara predata maselor de oameni. 

      Nu ma mir ca 95 % din populatie este saraca si proasta, in timp ce noi facem bani refuzand sa acceptam mentalitatea voastra. 

      O sa mai scriu pe acest site de fiecare data cand am ceva de zis; caci stiu ca in timp ce idioti ca tine latra prosteste intra si oameni ce vor cauta in paralel cele scrise de mine. 

      In timp ce altii vor dori mereu sa caute vinovati altii vor dori sa vada oportunitatile si sa exceleze pe toate trendurile economice, cat si in orice tip de ideologie politica. 

      Treci acasa si papa lapticul caldut de la mamita, investitor de tinichea. 

      Va rog dragi, alti cititori, sa nu luati niciodata o informatie de buna ci sa o verificati, tratati, pe toate partile in relati economice mai complexe nu doar joaca la bursa.

      Buna ziua,

      Am citit toate comenturile dumneavoastra si pot sa spun ca sunt foarte greu de inteles, dar a cautat fragmente din cele scrise de dumneastra si pot sa spun ca m-a ajutat sa descopar o alta lume economica. 

      Am dat de siteuri de care nu stiam, am dar de grafice nemaivazute, am dat de videouri cu afaceristi investitori, am dat de alte comunitati, grupuri, siteuri, internationale ce nu se compara cu nivelul nostru de educatie financiara. 

      Din cele descoperite pot sa spun ca Romania este la ani lumina in spate fata de alte tari, in materie de intelegere a sistemelor economice in care suntem angrenati. 

      Ma opresc aici, ca sa nu ma aleg cu injuraturi pe acest forum, va multumesc inca odata pentru cele scrise in comenturi. 

      Am vazut ca ati scris si in rubricile trecute referitoare la covid si imobiliare; eu va urmaresc cele scrise.  

      Cu deosebita consideratie,

      Adrian Parvu 

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb