PER a depus liste de candidaţi în majoritatea judeţelor din ţară

S.B.
Comunicate de presă / 18 octombrie

PER a depus liste de candidaţi în majoritatea judeţelor din ţară

Partidul Ecologist Român (PER) a depus, la Biroul Electoral Central, liste de candidaturi pentru majoritatea judeţelor în perspectiva alegerilor parlamentare din decembrie.

Demersul PER marchează astfel o etapă importantă pentru evoluţia partidului şi un pas semnificativ în lupta pentru un viitor sustenabil şi echitabil pentru toţi cetăţenii.

În Bucureşti, lista pentru Camera Deputaţilor este deschisă de Dan Podaru, vicepreşedinte PER şi preşedintele organizaţiei Sector 1 Bucureşti, urmat de Claudia Chiru, profesor pentru învăţământul primar şi fondatoarea a unui hub cultural. La Senatm pe poziţia 1 se regăseşte urbanistul Alexandru Pânişoară.

În Ilfov, candidata pentru Camera Deputaţilor este Raluca-Smărăndiţa Zamfir, antreprenor şi expert în comunicare, iar pentru Senat, Argentina Traicu, preşedinta Organizaţiei de femei a PER.

În Prahova, Preşedintele Executiv Ionuţ Urzeală candidează pentru Senat, iar Naftan George Ionuţ pentru Camera Deputaţilor.

În Maramureş, listele sunt deschise de Risco Ion la Senat şi Paşca Gheorghe la Camera Deputaţilor.

La Vâlcea, Adrian Baciu, secretar general, candidează pentru Camera Deputaţilor, iar Damian Florin Adrian pentru Senat.

În Sibiu, Gligor Ioan şi Moldoveanu Ciprian Adrian sunt candidaţii pentru Camera Deputaţilor şi Senat, iar în Constanţa, ecologistul Bâlbă Adrian intră în competiţia pentru Camera Deputaţilor.

În Covasna, Vincze Emil-Csaba şi Boloni Levente formează echipa pentru Senat şi Camera Deputaţilor, reflectând expertiza noastră pe probleme locale specifice.

"România are nevoie de o politică care să pună oamenii şi viitorul lor în centrul atenţiei," a declarat Florin Secară, preşedintele PER. "În contextul unei economii în declin şi al unor politici publice ineficiente, PER propune soluţii concrete pentru dezvoltare durabilă, tranziţie energetică şi justiţie socială. Ne asumăm responsabilitatea de a proteja viitorul ţării noastre, departe de orice interese obscure şi măsuri economice insuficiente."

Florin Secară, care deschide lista pentru Camera Deputaţilor la Timiş, alături de Bilan Ion, candidat la Senat, a subliniat importanţa regiunii: "Timişul a fost mereu un loc al pionieratului, un spaţiu deschis inovaţiei şi progresului. Acum este momentul ca acest spirit de avangardă să fie reflectat şi în Parlament, prin alegerea unui deputat ecologist, care să susţină schimbarea şi să contribuie la construirea unui viitor sustenabil pentru toţi."

PER are un mesaj clar: România trebuie să se modernizeze, iar acest lucru poate fi realizat doar printr-o politică responsabilă şi orientată către viitor. Partidul propune liste de candidaţi la nivel naţional, cu scopul de a aduce în Parlament reprezentanţi care să legifereze în favoarea cetăţenilor şi să promoveze politici ecologice, sociale şi economice care să garanteze un viitor sustenabil.

"Sănătatea, educaţia şi protecţia mediului trebuie să fie prioritare, iar România are nevoie de o politică care să nu mai sacrifice aceste valori prin măsuri nesustenabile şi antieuropene,"a adăugat Dan Podaru.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
prow.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb