Marii jucători din piaţa imobiliară românească - prezenţi la Târgul Naţional Imobiliar TNI

C.B.
Comunicate de presă #Construcţii / 10 martie 2020

Marii jucători din piaţa imobiliară românească îşi vor prezenta cele mai noi proiecte în cadrul ediţiei de primăvară a Târgului Naţional Imobiliar TNI, ce are loc în perioada 8-10 mai, la Palatul Parlamentului, conform unui comunicat remis Redacţiei noastre.

Cu această ocazie, toţi cei interesaţi de achiziţii imobiliare au acces în cadrul TNI la peste 50.000 oferte şi 390 de profesionişti în imobiliare, astfel încât să ia cea mai bună decizie şi să realizeze investiţia optimă, la cel mai bun preţ al pieţei.

Potrivit sursei citate, Târgul Naţional Imobiliar TNI este evenimentul ce reuneşte într-un singur loc, timp de 3 zile: agenţii imobiliare, dezvoltatori, instituţii financiar-bancare, fonduri de investiţii, instituţii de asigurări, management imobiliar, industrii conexe, asociaţii profesionale, investitori strategici şi instituţionali, precum şi presa de specialitate.

Cele mai căutate categorii de oferte imobiliare se regăsesc la ediţia TNI din 8-10 mai: apartamente în centrul şi nordul capitalei, locuinţe ce se încadrează în Programul Prima Casă, imobile PREMIUM ideale pentru locuit şi închiriat în Bucureşti, Constanţa, Braşov, Valea Prahovei, Cluj şi celelalte zone de interes ale ţării, proprietăţi de lux şi case de vacanţă.

Grupul de firme cu capital exclusiv românesc Nordis Group va lua parte la evenimentul din luna mai, unde va întâmpina vizitatorii cu o modalitate de investiţie inedită, hoteluri de 5 stele în care se pot cumpăra camere. Aceste hoteluri sunt construite pentru a încuraja dezvoltarea turismului românesc.

Alina Enache, Marketing Manager Nordis Group, a declarat: " Nordis Group crede cu tărie în potenţialul turistic din România, iar primele destinaţii de vacanţă în care anunţăm deja prezenţa sunt litoralul Mării Negre, staţiunea Mamaia şi zona de munte, în staţiunea Sinaia. Nordis Mamaia, va fi cel mai mare hotel de 5** de pe litoralul Mării Negre, având 640 de camere şi cel mai mare SPA de la Marea Neagră, compus din piscină interioară şi exterioară, sală de fitness, jacuzzi, aromaterapie, saune etc. În plus, cinematograful, ballroomul, galeria comercială cu branduri de lux şi două restaurante te vor aştepta cu porţile deschise. Nordis Sinaia, va fi cel mai mare hotel de 5** din celebra staţiune montană. Fiind poziţionat în zona centrală, aproape de Cota 1.400 şi de Gondolă, hotelul va avea 240 de camere şi va completa perfect peisajul natural, prin servicii, facilităţi premium şi cel mai mare SPA din zona montană."

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Mergi degeaba la târg. Prețurile sunt aberante.Mult succes doritorilor de senzații tari!

    1. Am crezut ca adunarile mai mari de 1000 de persoane erau interzise se pare ca astia stiu viitorul

      Corect comentariul ! Mai bine cumperi in Dubai

    Proiectele prezentate la TNI ascund celor interesati problemele reale: probleme juridice( ca de exemplu in cazul celor de la Zacaria cu proiectul din Pipera) si probleme de constructie ( drumuri de acces inexistente in forma afisata vizitatorilor, etc).

    Singurul care castiga ceva e organizatorul. 

    Nu mai cumpărați asemenea imobile la preturi astronomice ! Deșteptarea !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb