MARIUS BUDĂI: "Aproximativ 400 000 de bugetari vor fi daţi afară de îndată ce vine la putere un guvern de dreapta"

D.I.
Politică / 2 octombrie 2019

Marius Budăi

Marius Budăi

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a scris pe pagina personală de Facebook că "păpuşarii din Opoziţie ascund românilor apocalipsa care va urma după ce vin la putere astăzi, am aflat cu consternare de declaraţia unui proeminent lider din mediul de afaceri şi apropiat al partidelor de opoziţie, cum că urmează să fie daţi afară 400 000 de bugetari de îndată ce vine la putere un guvern de dreapta".

Marius Budăi a adăugat: "Opoziţia nu vrea cu niciun chip să ne arate un program de guvernare. Pentru că singurul lor program îl constituie tăierile şi concedierile! Eu nu înţeleg cum nişte partide care ne vorbesc mereu că trebuie să fim chibzuiţi cu banii publici sunt tocmai cei care mereu rămân fără bani şi trebuie să bage mâna în buzunarul cetăţenilor. Dacă este adevărat ce se spune, că Opoziţiei îi este frică să anunţe aceste măsuri şi le comunică prin interpuşi, atunci pe români îi paşte o nouă Apocalipsă. Modul iresponsabil în care se raportează cei din partidele de dreapta la angajaţii din sectorul public, ca şi cum ar fi sclavii lor de care dispun după bunul plac, este absolut revoltător! Apoi, cum se face că, atunci când avem an după an creştere economică sub guvernarea PSD, cei din Opoziţie se plâng că nu mai sunt bani? Cât de extravagante să fie gusturile domniilor lor, de nu mai ajung bani pentru angajaţii la stat? Oare câţi medici, câţi pompieri, câţi profesori sunt incluşi în această cifre de 400 000 de concedieri?"

Opinia Cititorului ( 14 )

  1. Psd-ul e disperat ca pleaca, inventeaza orice sa produca panica

    Abia astept sa vad 400.000 de competenti proaspeti disponibili in campul muncii ... ar fi extraordinar pentru

    Romania ! 

    1. 40 de competenți iau eu!

      Super observatia!!!

    vorbesti fara sa gandesti. ti-ar conveni ca mamitica ta la 50 de ani sa devina din contabila la buget, femeie de serviciu la privat cu 1300 de lei?

    1. Daca de atata poate, atata sa ia, decat sa nu faca nimic pt 5000

      Mihai asta mi se întâmplă mie.Maica-mea are 56de ani și muncește la anaf.A muncit toată viata sa aibă grijă de 2 copii și de familia ei,ea mai fiind și despărțită de când eram noi mici.Multi se bucură,dar în lumea în care trăim nu le cer prea multe.Mai întâi sa se pună în locul nostru sa vadă cum e...

    Nea Marius vrea sa ne spuna de fapt ca sunt vreo 400000 de bugetari care iau banii moca...

    Sunt destule locuri libere la privat, dar fara prime de vacanta, imbuibatilor

    1. CE BINE AR FI PENTRU COMPANIILE DE STAT , SA SCAPE DE O PARTE DIN BALAST !!! STIU PRECIS ASTA , FIINDCA AM LUCRAT SI EU , TIMP DE 31 DE ANI , INTR-O COMPANIE DE STAT !!! E MINUNATA ZICALA , CU , '''''' 2 MUNCESC , SI 3 , SE PLIMBA '''''' ; CEL PUTIN , IN CAZUL MEU , NU VORBESC , DE MUNCITORII DIRECT PRODUCTIVI , CI DE BIROURILE , PLINE - OCHI , DE NEAMURI , INTRE NEAMURI ; FATA , LUI .... NEVASTA , LUI ..... SORA , LUI .... AMANTA , LUI ..... BAIETELUL , LUI ..... etc , etc !!! FOARTE MULTI DINTRE EI , NICI NU STAU LA PROGRAM , CI DISPAR , EXACT CA : ''''''' MAGARUL IN CEATA '''''' !!! FARA SA-I INTREBE , A DOUA ZI , CINEVA , CEVA !!! LA STAT , S-A MANCAT , SI SE MANANCA INCA , O PAINE , '''''' A DRACULUI , DE ALBA ; CHIAR , POT SA SPUN , DE SIDEF !!!! '''''''. SI , APROPO , IN TOATA TARA , CRED CA SANT , MAI MULTI , DE 400 000 !!!

    Ai băgat repede profesori si doctori,dar toate toapele si neamurile voastre imbecilule sunt mult mai mulți de 400 000 de miicare nu fac absolut nimic util societății.

    Pleaca 400 000 de bugetari, foarte bine! Oricum sunt incompetenti nesimtiti si needucati oriunde te-ai duce sa-ti rezolvi o problema, bugetarii nu produc si daca mai sunt si neamurile voastre, foarte bine!

    Daca nu mai sint mentinuti in functii cei care cumuleaza salariul cu salariul la 2 institutii de stat i cei care cumuleaza pensia cu salariul tot in institutia de stat de la care s-au pensionat se face f. multa economie. Daca li se mai alatura acestora de mai sus si clicile pe care si le-au construit in ani de zile, economia va fi si mai mare.

    Angajatii de la firmele private detasati la stat capuseaza institutiile bugetare si incaseaza salarii foarte mare. Institutiile bugetare ar face economie si ar avea fonduri sa-si plateasca angajatii de drept.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb