MARIUS BUDĂI: "Deşi avem libertatea de a fi împreună, resimţim efectele războiului"

S.B.
Politică / 1 mai 2022

"Deşi avem libertatea de a fi împreună, resimţim efectele războiului"

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a transmis, duminică, un mesaj cu ocazia zilei de 1 Mai, în care a apreciat că este bine că după doi ani de pandemie avem posibilitatea de a ne bucura împreună, informează news.ro.

Cu toate acestea, resimţim efectele războiului care va afecta, ca şi criza pandemică, persoanele vulnerabile.

"Dacă în ultimii doi ani Ziua Internaţională a Muncii a fost umbrită de restricţiile dure impuse din cauza pandemiei de Covid-19, în acest an, deşi avem libertatea de a fi împreună, resimţim efectele războiului. Asistăm cu toţii la distrugerea a zeci, sute de mii de locuri de muncă, de întreprinderi şi de vieţi. La fel ca şi criza generată de pandemie, criza din piaţa muncii cauzată de război va lovi cel mai puternic în persoanele cele mai vulnerabile", a scris, duminică, pe Facebook, Marius Budăi.

Potrivit acestuia, în aceste momente, mai mult ca oricând, "trebuie să fim solidari şi să rămânem centraţi pe nevoile oamenilor afectaţi cel mai puternic de efectele pandemiei ori ale războiului".

"Deşi traversăm o perioadă dificilă, ea aduce şi noi posibilităţi pe care le putem şi trebuie să le exploatăm. La mulţi ani tuturor celor care muncesc şi mă înclin în faţa tuturor celor care au fost în prima linie pentru a-şi ajuta semenii afectaţi de pandemie, iar acum îşi fac cu devotament meseriile şi vin în sprijinul celor care fug din calea războiului", a mai transmis ministrul Muncii.

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. 1. Pandemia nu s-a terminat. Cel putin nu am auzit de OMS sa anunte asta.

    2. Criza creata de raspunsul guvernelor la pandemie inca plateste dividende. 

    3. Criza create de razboi inca nu e vizibila si nu va aduce mult peste criza anterioara.

    4. Nu mai lasati politicienii sa scape bazma curata prin a pasa vina pe Putin. 

    1. Asa si? Ultima pandemie a fost in 2010 si nu au fost restrictii. Pandemie nu inseamna genul de masuri din 2020 si 2021. Alea au fost mai mult exceptie decat regula.

    ce smecher e tipul asta e mai rau decat a fost turcan,nenorocitul asta a zis intr un interviu la digi ca oamenii calificati au plecat deja din tara si au ramas cei greu angajabili ,adica fara o meserie ceruta sau cei mai in varsta ,bolnavi etc, dai seama escrocul asta care e ministrul muncii asta a zis la cei mai in varsta ca sunt greu angajabili adica la o discriminare fascista si ilegala acest smecher de politician a zis ca e ok ,ce sa faci ,in loc sa amendeze la sange conform codului muncii pe escrocii de patroni care fac astfel de discriminari care acum poate nici nu e asa de grav dar peste 15 -20 de ani generatia care acum are 30 de ani va fi nenorocita distrusa ,cand vor ajunge la varsta a doua le va fi interzis dreptul la munca din cauza varstei "inaintate" nemaivorbind ca pana atunci deja vor fi in tara peste un milion jumate de angajati ieftini si tineri din asia care vor lasa fara munca pe romani,acesti escroci de la guvernare aduc in tara o suta de mii de oameni anual din tarile sarace ale lumii si apoi ei zic ca criza economica genereaza someri si persoanele vulnerabile vor suferi ,cat de escroc si smecher trebuie sa fii,toti sunt vaduti corporatiilor si patronatelor,eu la un tanar de 30 de ani dau un sfat gratuit sa emigreze cat poate din tara asta ca cand va avea varsta a doua va trai in saracie in romania sau va fura ca sa poate trai decent ,mai vine si robotizarea pe atunci

    Stai linistit , si in 2020 si 2021 am avut libertatea asta , ca nu eram in puscarie, nu aveati voi dreptul sa ne interziceti sa fim cu cineva, asta in timp ce munceam sa va platim voua salariile.

    Iar repetentul asta? Iar nulitatea asta de ministru? Fost sofer, cu BAC la 34 de ani……

    1. ...

    Atunci ce simte Ucraina ???

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb