MARIUS BUDĂI: "Guvernul Orban nu a vrut să prevadă în buget sumele necesare dublării alocaţiilor copiilor"

G.M.
Politică / 25 iunie 2020

"Guvernul Orban nu a vrut să prevadă în buget sumele necesare dublării alocaţiilor copiilor"

Fostul ministru al Muncii, deputatul social-democrat Marius Budăi, critică dur, pe pagina oficială de Facebook, sesizarea depusă de Guvern la CCR pe tema alocaţiilor. Marius Budăi publică documentul respectiv din care reiese că Guvernul admite faptul că banii pentru dublarea alocaţiilor n-au fost prinşi în buget şi arată că nici nu intenţionează să aloce fonduri, asta pentru că s-ar ieşi din limita de deficit bugetar.

În postarea sa, Marius Budăi arată: "În sesizarea făcută la CCR, Orban scrie că banii pentru majorarea alocaţiilor nu au fost prevăzuţi în bugetul de stat. Nu au fost prevăzuţi pentru că nu au vrut. În 23 decembrie 2019, când liberalii şi-au adoptat bugetul în Parlament fără niciun fel de dezbatere, proiectul privind majorarea alocaţiilor era deja pe masa preşedintelui Iohannis. Proiectul a fost adoptat pe 18 decembrie 2019 în Parlament. Cu toate astea, Cîţu şi Orban nu au alocat banii necesari. În acelaşi document, Orban scrie că dacă se majorează alocaţiile nu ne mai încadrăm în deficitul de 3%. Asta în condiţiile în care Comisia Europeană a recomandat României să revină la deficitul de până în 3% abia în 2022. Deci nu există niciun argument pentru care alocaţiile să nu fie majorate. Doar minciunile şi nepăsarea Guvernului Orban-PNL".

Fostul ministru al Muncii susíne că, în timp ce guvernul PNL caută dfe opt luni fonduri pentru dublarea alocaţiilor copiilor, membrii Executivului gestionează achiziţii la preţuri exorbitante, în favoarea clientelii politice.

Opinia Cititorului ( 16 )

  1. Nu a vrut sau nu a avut de unde pentru ca cei ce au guvernat inainte au lasat visteria goala si multe datorii?

    Ai o gandire de Buda(i). Munca putina si multe pomeni din partea statului (ii obisnuim de mici copii cu "primitul" dar nu le spunem nimic si despre ceea ce ar trebui sa "ofere"). Ii educam prost (luati alocatii, luati burse pentru rezultate mediocre, luati, luati si iar luati). 

    1. Marius din BUDA un dobitoc sinistru

      Cred că nu ai citit bine materialul. Cât despre gândirea de Budă, cred că îți este specifică. Referitor la obișnuirea copiilor cu primitul, țin să îți spun că alocațiile copiilor sunt plătite la un nivel decent în toată Europa. Caută și vei afla valoarea alocațiilor în Austria, Germania, Farnța, Anglia, Suedia, Finlanda, Norvegia, unde un copil primește lunar aproape 900 de euro. Așa că lasă gargara neoliberală de factură proastă și documentează-te.

      Cred că și Bukk - vine de la bucă? - e un cretinopat sinistru.

      Ce putere economica , financiară au țările de mai sus ?

      La noi sunt și alte mentalități.... 

      La 900 euro la noi , cred că 90% din populație nu ar mai lucra, ar mânca și ar bea de banii copiilor

      Azi alocația la noi e mult mai mică și totuși e ,din păcate un procent din populație ce nu lucrează.....și au mai mulți copii.... 

      Prostane intreaba-l pe nenea goagal de .....bukk.....e un masiv montan in ungaria , vita

      Șmerchere coclit, vezi că ți s-a uscat carnea de cal în pusta ungară. Ești vreun udemerist social-democrat așa cum sunt mai toți șefii voștri din Parlament.

      Prosti mai sunteti. Nu e un udemerist social-democrat, ca il critica pe Budai. E un udemerist de dreapta sau poate unul de extrema dreapta din PCM sau alta formatiune extremista din asta de a lor.

      Cand o sa produci cat neamtul, atunci sa ai pretentii la venituri si alocatii ca ale neamtului.

      Cand o sa ai buget ca al nemtilor, atunci sa pretinzi alocatii ca la nemti. 

      Cand o sa ai conduceri politice serioase si responsabile ca ale nemtilor, atunci sa pretinzi alocatii ca ale nemtilor. 

      Esti stupid cu comparatiile tale!

      Gargara este specialitatea PSD-ului (+ furtul si tocatul banilor, fara rost si fara numar). 

      Dar în tarile astea, nu sunt prinți cu 5-10 copii, carora le fumeaza și le beau alocațiile. Mulți romani fac copii doar pentru a se bucura de alocațiile lor. Nu cred ca sunt mulți romani care își permit sa crească 5-10 copii. Statul nu ar trebui sa dea alocații pt mai mult de 4 copii din aceeași familie. Cine vrea sa facă mai mult de 4 copii, sa muncească pt a-i creste!

    Dragi romani FAMILISTI cu FEMEIE și COPII nu va mai bateți capul cu aceste DISPERATE, FRUSTRATE TOAPE L. G. B.T.ISTE,FETITE de la nr 1,2, și alții ca acești REGRETAȚI AI FAMILIEI. Au habar ce înseamnă să ai FAMILIE, FEMEIE, COPII. Ce educație sa primească de la șeful lor PREȘEDINTELE L. G. B.T.I.din ROMANIA JOH(N) AGNES ELTON KLAUS. Nu vedeți ca el este singur în BUCUREȘTI și doamna CARMEN locuiește singura în SIBIU. De ce oare. A furat 6 case cu acte false cum este el nu are loc sa locuiască împreună cu el. Ghinion. Nui plac FEMEILE și COPII ca și vouă SPURCACIUNILOR de la nr 1,2, și alți NEFERICIȚI ca voi care uniți NE VINOVAȚII COPII. La munca cu voi nu la pupat și lins în cur, pe acest TIRAN CRUD și acest GUVERN HITLERIST. Știm că pentru o pereche de sandale, un sutien, o sticluță de oja de unghii și un ruj de buze ca asta e valoare voastră aduce faceți PROPAGANDA și aduceți LAUDE și OSANALE 24 din 24.Deh dacă nu va place MUNCA trăiți numai din asta(PROSTITUTIE) și va ghiuruie de foame. LĂUDAȚI JUGUL HITLERIST.

    ce le place unora sa vorbeasca fara sa gandeasca!

    Deci " În 23 decembrie 2019, când liberalii şi-au adoptat bugetul în Parlament ..... proiectul privind majorarea alocaţiilor era deja pe masa preşedintelui Iohannis" 

    Mai mult,  

    "Proiectul a fost adoptat pe 18 decembrie 2019 în Parlament. Cu toate astea, Cîţu şi Orban nu au alocat banii necesari. " 

    Pai cum sa prevada in bugetul tarii prevederile unui proiect de lege care nu este promulgat? 

    De aia ca .... vrem noi? 

    Dar altii sunt de vina? 

    Deci cine nu a vrut sau nu avea cum, nea Marius?

    Mai usor cu dezinformarea ca nu suntem in Russia! 

    După un stremes de paranghelie......

    Budai canta la alta masa. Vorbesti numai prostii dute si te culca.

    Vad aici comentarii la o declaratie a lui Budai. Nu merita. Budai este prototipul analfabetului pesedist promovat in functii importante. Budai a fost sofer pana la venerabila etate de 34 de ani. Abia la aceasta frumoasa varsta a reusit sa isi ai bacalaureatul. In sfarsit! Iar pentru aceasta reusita pizedeul l-a premiat. L-a pus ministru la Munca dupa sinistra Vasilescu Olguta. Sigur ca dupa bac a facut repede un Spiru ceva, ceea ce l-a aruncat deja in elita partidului care a propus romanilor ca presedinte o alta somitate: Trista Dancila.

    1. cred ca merita soferii sa fie insultati...Ei sunt spirituali,glumeti, unde sa vezi asa ceva la subiectul in cauza...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb