MARIUS CONSTANTIN BUDĂI: "USR şi PNL au pus la pământ sănătatea şi asistenţa socială din prima lună de guvernare"

J.P.
Politică / 12 ianuarie 2021

"USR şi PNL au pus la pământ sănătatea şi asistenţa socială din prima lună de guvernare"

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Marius Budăi, a declarat astăzi că este solidar cu toţi reprezentanţii din sistemul sanitar, de asistenţă socială şi pensionarii, care au de suferit din cauza Guvernului care a decis peste noapte să le taie drepturile salariale şi pensiile de care trebuie să beneficieze în mod legal, conform unui comunicat trimis redacţiei.

"În timp ce în toate ţările civilizate din Europa, în această perioadă de pandemie, personalul medical şi cel din asistenţă socială este motivat şi sprijinit din punct de vedere financiar şi logistic, Guvernul Cîţu continuă batjocorirea corpului medical, a asistenţilor sociali şi a pensionarilor începută de Guvernul Orban. USR şi PNL şi-au dat mâna pentru a pune la pământ sănătatea şi asistenţa socială din prima lună de guvernare. Acum, când avem nevoie de toţi medicii, asistenţii medicali şi sociali pentru realizarea vaccinării şi ieşirea din pandemie, liberalii şi useriştii au decis amputarea veniturilor din sănătate şi asistenţă socială şi au alocat zero lei pentru centrele locale de imunizare", a declarat deputatul Marius Budăi.

Medicii le reproşează guvernanţilor că nu au luat măsuri pentru ca personalul medical să nu ajungă în imposibilitatea fizică de a mai trata pacienţii, fiind epuizaţi fizic şi psihic. Medicii sunt discriminaţi şi expuşi dispreţului public cu privire la răsplata financiară promisă şi legiferată, dar în realitate neacordată, arată sursa citată.

"O dată cu noul an, a reînceput circul pe model CDR! România e scoasă la mezat. Fiecare dintre partidele "noului CDR" vrea o halcă de putere cât mai mare. Altceva nu există, niciun program, nicio viziune, nicio prioritate. Nu oamenii contează, nu faptul că e o criză cumplită în sănătate şi în economie, liberalii, useriştii şi udemeriştii sunt ocupaţi să îşi împartă posturile de secretari de stat şi de prefecţi. E bătaie pe funcţii şi ministere. Fiecare vrea să ia pentru sine şi clientela sa politică cât mai multe posturi, direcţiile cu cei mai mulţi bani ori cu influenţa cea mai mare. Nu există nicio minimă preocupare pentru competenţă, pentru identificarea soluţiilor şi promovarea profesioniştilor care, măcar în sănătate, să readucă lucrurile la normal", a subliniat vicepreşedintele Camerei Deputaţilor şi prim-vicepreşedintele PSD Botoşani, Marius Budăi.

Opinia Cititorului ( 12 )

  1. voi, psd, ce ati facut30 de ani pt Romania?

    Ati furat fara numar,fara numar... 

    1. A bagat Budai toti banii la buda din fundul curtii la ma-sa la tara !

    Pai, asta au si urmarit, atunci cand l-au adus pe Vladut Voiculescu in functie! Cu gandacul asta sorosist-securist in fruntea ministerului, sanatatea romanilor nu va mai exista nici macar la nivel de concept!

    1. M-as mira sa ai o calificare pentru a-l caracteriza tu. De cand urmaresc acest forum nu am intilnit in formularile tale decat referiri cu iz pornografic si prostii gen sorosisme , neomarxisme , etc. Chiar atit de tampit poti fi incat sa nu ai si altceva de spus?

      Da-i niste limbi in cur lui Vladut, bai rezistentule boschetar, dar macar ai grija ca la finalul operatiunii sa nu ramai cu prea mult par pe limba ta lunga si penetranta! Daca pt tine, limbricule tefelist, "sorosismul si neomarxismul sunt prostii", inseamna ca acolo unde ar trebui sa ai circumvolutiunile, este doar dunga de la chipiul de securist-cretin , grad inferior, evident!

      te-am mai rugat sa nu-l mai dezmierzi pe acest excroc de voiculescu , chiar nu intelegi ca nu se potriveste ? se pare ca este dorinta , ta la ce sugerezi la altii !

      Ce importantza are ca-i spun Vladut, cand stiu foarte bine ce hram poarta acest escroc si impostor bolsevic, si ce rol distructiv are in Colonie!

      bah tu ori esti prost ori cretin !

      Tu crezi ca toti suntem ca familia ta de oligofreni, boschetari, avortoni si impotenti? Sunteti "familia dinamita", bolnava de cretinita!

    da , asa este , milogule , cand nu este opozitie , asa se intampla .

    1. Si ce vrei sa faca ,sa se bata cu ei ,nu a ti vrut voi la guvernare pnl usr isti ,

    Bai nenea Make ce ai frate de lasi prostalaul asta sa tot apara in ziar?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb