Medicul Cătălin Cîrstoiu este candidatul PSD - PNL la Primăria Capitalei

F.D.
Politică / 20 martie

Medicul Cătălin Cîrstoiu este candidatul PSD - PNL la Primăria Capitalei

Medicul Cătălin Cîrstoiu a fost prezentat oficial, miercuri, drept candidat comun al coaliţiei PSD - PNL la alegerile pentru Primăria Capitalei, relatează Agerpres.

Anunţul a fost făcut într-o conferinţă de presă la care Cîrstoiu a participat alături de preşedinţii PSD şi PNL, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă.

Totodată, la evenimentul desfăşurat la Palatul Parlamentului au fost prezenţi liderii organizaţiilor din Bucureşti ale celor două partide - Gabriela Firea şi Sebastian Burduja.

"Decizia noastră a fost ca la alegerile europarlamentare să dăm dovadă de unitate, nu de dezbinare, să creăm o listă comună, o echipă puternică cu care să reprezentăm mai binele interesele României, interesele românilor în cadrul instituţiilor europene. Pe acest model, (...) am considerat că este oportun şi necesar să venim cu un proiect comun şi să venim cu un candidat comun, iar acel candidat este domnul doctor profesor Cătălin Cîrstoiu. Nu am venit cu un om politic, am venit cu un om care nu a făcut nimic altceva în viaţa lui decât să slujească oamenii, care nu este interesat de afaceri, de scenă, de dezbaterile de la televizor, este interesat să facă lucruri", a susţinut Ciucă.

"M-am săturat să văd explicaţii că nu se poate. (...) Vorbim de capitala României, de un primar general care trebuie să coordoneze o echipă, care trebuie să fie un manager şi un catalizator al oamenilor performanţi din toate domeniile. Vorbim de un primar general care să fie căutat, să primească vizitele altor primari europeni. Nu am văzut aşa ceva până acum. (...) La 32 de ani de la Revoluţie, vedem în continuare cum nu se fac drumuri, cum nu avem căldură, cum vorbim de termoficare", a afirmat, la rândul său, Marcel Ciolacu.

Potrivit acestuia, soluţia "cea mai bună" pentru Primăria Capitalei este Cătălin Cîrstoiu.

"Da, doctorul Crîstoiu n-a stat cu mâna întinsă la Guvernul României, la administraţiile locale, a făcut proiecte europene şi aşa a dezvoltat Spitalul Universitar. (...) Sunt ferm convins că, după patru ani, domnul profesor va veni şi va prezenta împreună cu echipa domniei sale de la Primărie toate realizările şi împreună cu primarii de sector. De fapt, asta cred că ne dorim cu toţii şi asta cred că este aşteptarea românilor, după 30 de ani", a completat Ciolacu.

Opinia Cititorului ( 13 )

  1. Dixit Ciuca: ..... un candidat care nu este interesat de afaceri.......

    Sigur că da, mafiotul Crastoiu nu este interesat de afaceri; conturile burdușite, bijuteriile, Cadillacul i-au venit pe gratis, au pus amărâții care au fost nevoiți să-i deschidă ușa, mănâ de la mâna, plic cu plic, ca așa-i la dom doctor.

    Chiar credeți ca se va transforma în diriginte de șantier, că va rezolva ceva din problemele bucureștenilor? Eu știam că bucureștenii "e deștepți!" 

    Foarte frumos. Și dacă alegătorii vor vota cam la egalitate (+/- 5%) doi-trei candidați va aplica alianța același discurs și va implementa conducere colectivă/rotativă? Jură pe consensul nouăzeci?

    Dacă vreți primar general care că primească primari europeni, trebuie sa-l înscăunati pe Iohannis; este as la protocol.

    Când zice Ciuca, ți se face parul măciuca .

    Nu am încredere din multe puncte de vedere: bijuterii de 150.000 euro ( ca să ce?) ,conturi de zeci de mii de lei în vreo 20 de bănci ( care-i logica?),mașină Cadillac ( ce gusturi de secol XIX?) ,e născut să fie finul lui( știm al cui,trecut, prezent și viitor), are cu soția o firmă ( unde ,că pare puternica?) etc

    Ce genunchi flexibili are domn doctor! 

    1. Unii cumpara Bitcoin, unii actiuni iar altii cumpara bijuterii, masini.

      De exemplu Becali cumpara terenuri si oi 

      pT un angajat la stat, cam multe "bijuterii". mai stim si noi medici, si e o limita la cat poti aduna din 3-4000 de euro pe luna. altfel, dai impresia ca esti spagar, sau plicar.

    Este doar o candidatura in format experimental .Daca cetatenii bucurestilor votanti ai PSD si PNL se unesc sau nu face parte din acest experiment .Primarul bucurestilor nu poate de unul singur sa conduca discretionar asa cum s-a vazut deja .Asadar numele lui nu este important .Consiliul este cel care conduce . Chiar daca multi dintre votantii PNL sau PSD vor fi usor nemultumiti pina la urma vor vota Alianta si nu numele propus .Exercitiul le va arata celor doua partide care este procedeul de urmat in cadrul alegerilor Prezidentiale si daca un alt candidat comun are sanse sau nu sa devina noul Presedinte al Republicii . Daca votantii se incoloneaza in spatele celor doua partide PSD si PNL si voteaza alegerea atunci Ciuca devine viitorul Presdinte al Romaniei iar Ciolacu isi conserva functia de Premier .Daca nu atunci vom avea un alt candidat extra partide dar de data asta unul de forta .

    1. Dar viața oamenilor e din ce în ce mai scumpa...asta se va vedea la vot - mai ales la locale unde NU se votează partide ci oameni! Doctorul e bun profesionist dar...am mai avut unul de la același spital, acum infractor cu pensie specială și vila în Peloponez...

      Da, era tot fan PSD!.

    Dar daca PNL(+PDL) sunt frati de cruce cu PSD,fosta ciuma rosie,

    ce rost mai au alegerile, ca tot ei raman la putere 

    Nici un manager de institutie publica (spital de ex) nu este pus si mentinut altfel decit politic.

    1. Adică răspundeți la întrebarea legitimă: de ce a răspuns afirmativ la invitația coaliției de a candida?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb