Meta Estate Trust investeşte peste 750.000 euro în şapte apartamente din proiectul First Estate dezvoltat în Pipera

F.D.
Piaţa de Capital #Construcţii / 6 august

Meta Estate Trust investeşte peste 750.000 euro în şapte apartamente din proiectul First Estate dezvoltat în Pipera

Meta Estate Trust, companie de tip holding care activează în sectorul imobiliar, anunţă finalizarea unei investiţii în valoare de peste 750.000 euro într-un proiect care se înscrie în linia strategică de business early stage. Această categorie de investiţii Meta Estate Trust implică achiziţia de locuinţe în proiecte rezidenţiale în faze incipiente ale construcţiei, cu exit înainte sau la finalizarea acestora, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Alexandru Bonea, CEO Meta Estate Trust:" Linia de business de investiţii early stage a Meta Estate Trust a livrat rezultate foarte bune în acest an şi deci mizăm în continuare pe investiţii de acest tip pentru a genera valoare pentru acţionarii noştrii. În plus, proiectul acesta e unul în mod special aliniat cu viziunea Meta de a dezvolta sustenabil, cu minim de impact asupra mediului şi cu beneficii palpabile şi pe termen lung pentru utilizatorul final. În fond acesta este rolul Meta, de a fi o punte între cele mai bune investiţii imobiliare existente în România şi investitorii prezenţi pe piaţa de capital".

În cazul proiectului First Estate, Meta Estate Trust a cumpărat şapte apartamente cu şapte locuri de parcare accesând o linie de credit bancar. Investiţia a fost demarată la finalul anului 2022 şi încheiată la începutul acestei săptămâni. Meta Estate Trust va vinde apartamentele şi locurile de parcare, în următoarele luni.

First Estate, dezvoltat în centrul polului de business al Bucureștiului, cartierul Pipera,o zonă cu un nivel de căutare ridicat, se diferenţiază prin utilizarea de tehnologii verzi şi economice pentru sistemul de încălzire. First Estates Pipera este primul complex rezidențial de apartamente de vânzare din zonă care oferă încălzire gratuită pentru toate apartamentele.

Alte investiţii Meta Estate Trust din linia de business early stage investments, care au livrat randamente ridicate anul acesta, de până la 30% pentru investitori sunt: Parcului 20 by Cordia şi Mobexpert Homes Pipera.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. rezultate financiare ft bune pe 2023 si t1 24, mult peste bitneet (capitalizare dubla), au dat dividende si in continuare dau gratuite, o sa ii ajute legislatia reit, ii astept sa vina si cu obligatiunile, pare ca s-a linistit treaba si merge bine.

    acum le am dezcoperit saitul, chiar se misca bine si are multe info inclusiv proiectele din trecut listate cand au intrat cand au iesit ce marje au facut, smeq, plus strategia, curg informatiile pe tine, pe la altele de prin agricultura ma kinui sa mai aflu una alta, mai scormonesc dupa interviuri prin presa..nu dam nume dar daca meta e la 8/10 la arir inseamna ca aia tre sa fie la nici 2

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb