MIHAI FIFOR:  Iohannis - sabotorul bunei guvernări, acuză că PSD guvernează prost

E.M.
Politică / 23 ianuarie 2019

Mihai Fifor (Sursa foto: Twitter)

Mihai Fifor (Sursa foto: Twitter)

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Mihai Fifor, consideră că preşedintele Iohannis a pierdut o foarte bună ocazie să tacă sau să vorbească pentru România, referindu-se la declaraţiile făcute de şeful statului pe tema OUG privind contestaţia în anulare şi la cele în care a constatat că PSD nu se pricepe nici la economie şi nici la guvernare. "Preşedintele Iohannis - sabotorul bunei guvernări, în pofida evidenţelor clare, acuză că PSD guvernează prost", comentează fostul ministru al Apărării, conform News.ro.

"Da, preşedintele Iohannis a pierdut ieri o foarte bună ocazie să tacă sau să vorbească pentru România! A reuşit în schimb, din pur interes electoral, să arunce cu noroi în guvernarea ţării, deşi locul şi momentul - Aachen, re-semnarea Tratatului dintre Franţa şi Germania - impuneau decenţă, atitudine pro-europeană şi solidaritate naţională. Din pacate, imaginea de ieri ne arată un domn Iohannis care pretinde ca nu există obstrucţiile sistematice, sabotajul pe care el, ca preşedinte, îl practică cu înverşunare, întârziind nepermis promulgarea legilor necesare, blocând iniţiative utile oamenilor şi economiei, atacând de dragul atacului la CCR legi esenţiale doar pentru că au fost votate de actuala majoritate politică PSD-ALDE", scrie Fifor pe Facebook.

În opinia sa, poate cel mai elocvent şi revoltător exemplu este "refuzul absurd, în afara legii, de a numi miniştrii Transporturilor şi Dezvoltării şi a compromite/întârzia astfel mii de proiecte aşteptate de comunităţile locale - apă, canal, asfalt, şcoală, grădiniţă - dar şi mari investiţii de infrastructură".

"Prin urmare, preşedintele Iohannis - sabotorul bunei guvernări, în pofida evidenţelor clare, acuză că PSD guvernează prost", afirmă Fifor, adăugând că "în faţa dezlănţuirii electorale a preşedintelui Iohannis stau cifrele, faptele guvernării PSD".

Opinia Cititorului ( 12 )

  1. Auzi la el "buna guvernare" :))) cum mai e cu corvetele, cu caiet de sarcini prost, riscand procese?

    1. Fierul vechi va fi cumpărat, nu vă impacientați!

      .......mai Coafor.......sau Fifor cum iti zice....de ce proiecte asteptate de comunitatile locale vorbesti...Vezi cat de prost esti... Degeaba sunt aceste proiecte.. NU EXISTA INCA BUGETUL GUVERNAMENTAL la nivelul anului 2019.. Nici-o primarie sau institutii locala nu pot face nimic deoarece nu au bani alocati....... Vezi ce prost esti ..mai bine taceai. Pe de alta parte nu mimistrul imparte bani.in cadrul ministerului....exista ministri secretari de stata.sef .servicii din cadrul Ministerelor. Dar nu au ce imparti..ca n-au primit alocarile necesare. PS. De ce nu comentezi si lipsa Bugetului....

      Mafia securistă era pregătită să strecoare banii pentru coloniști. Fifor, unde-s banii!!! :))))))

    N-avem Drumuri, Scoli, Spitale

    Bine c-avem Catedrale! 

    1. Avem fier vechi de miliarde, iar bugetele serviciilor secrete din România sunt cele mai mari din UE. Concret! :))))))

    Acum na, ce-i drept e drept, nu se poate Guverna bine cu Dancila, mai bine se guverna cu Tudose pe care Dragnea l-a mazilit pe nedrept.

    1. ...da l-a mazilit pe Tudose pentru tzoapa de la Interne

      Tudose era un securist ascultător. Avea și teză de doctorat plagiată complet. Renunțase la ea din decență pentru el. :)))))))

    E suficient ca Iohannis a numit-o pe Viorica.

    1. Nu-i suficient. Funcția îl obligă să continue numirile. :)))))))

    Presedintele e responsabil de bugetul pe 2019 inexistent? de cursul EUR/RON? de cresteri de preturi la curent electric, gaze, si imediat la absolut tot? Nu va mai crede nimeni . Absolut nimeni.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb