Ministrul rus de externe este "îngrijorat" de rasismul împotriva albilor în SUA

A.P.
Internaţional / 1 aprilie 2021

Ministrul rus de externe este "îngrijorat" de rasismul împotriva albilor în SUA

Şeful diplomaţiei ruse, Serghei Lavrov, şi-a exprimat joi îngrijorarea privind amplificarea rasismului împotriva albilor în SUA, legând acest presupus fenomen de corectitudinea politică "împinsă până la absurd" în această ţară, relatează AFP, citat de Agerpres.

Într-o declaraţie de la televiziunea rusă, Serghei Lavrov a dat asigurări că "toată lumea" doreşte "să se debaraseze de rasism", adăugând că Rusia a fost "pionieră în mişcarea care promovează drepturi egale pentru persoanele cu o altă culoare a pielii".

Dar este important "să nu se meargă în cealaltă extremă, pe care am văzut-o cu 'BLM' (mişcarea Black Lives Matter - n.r.) şi agresiunile împotriva persoanelor albe, a cetăţenilor albi ai SUA", a adăugat şeful diplomaţiei ruse.

Ministrul rus al afacerilor externe a legat această situaţie de "revoluţia culturală în curs în SUA", estimând că "Hollywoodul îşi schimbă regulile pentru ca totul să reflecte diversitatea societăţii moderne, ceea ce este de asemenea o formă de cenzură".

"Am văzut persoane de culoare jucând în piesele lui Shakespeare. Numai că nu ştiu când vom vedea un Othello alb", a adăugat el. "Această corectitudine politică împinsă până la absurd se va termina prost", a conchis ministrul rus de externe.

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. Are dreptate..Asa este..

    1. ft corect,in acest moment negrii sunt cei mai mari rasisti ai planetei,din pacate acolo vor duce extremele

    Cu excepția faptului că rușii au fost " pionieri " in promovarea de drepturi egale, omul are perfectă dreptate ! S-a ajuns prea departe cu drepturile pentru minorităților rasiale, căsătoriile gay, etc.

    Uneori de la distanta se vede mai bine imaginea de ansamblu. Exagerarile nu sunt bune niciodata, noi cei din lagarul comunist am mai vazut cenzura si o recunosatem fie ca este in numele luptei de clasa fie ca este in numele corectitudinii politice. In rest , a venit primavara si lumea se trezeste la viata.

    1. ASA ESTE , OAMENI BUNI , AVETI DREPTATE !!! PREA MULTE DREPTURI , MULT PREA MULTE , L-I S-AU ACORDAT , CELOR DE CULOARE !!! N-AM AUZIT PE NICAIERI , SA SE RASCOALE SI POPULATIA ALBA , ATUNCI CAND POLITISTII NEGRII , ZVANTA IN BATAIE NISTE ALBI , SI AI ARUNCA IN MASINILE LOR , CA SA-I DUCA LA SECTIE !!! S-AU AI OMOARA , PUR SI SIMPLU !!! NIMIC , TOATA LUMEA TACE !!! CELOR DE CULOARE , L-I SE PARE PERFECT NORMAL , ACEST LUCRU !!! SI , DIN PACATE , ZIC EU , DEVIN TOT MAI MULTI , SI MAI MULTI , CA NUMAR !!! PE LANGA FAPTUL CA FAC MAI MULTI COPII DECAT ALBII , ZILNIC VIN IN STATE , CU MIILE , ILEGAL BINENTELES , DIN MEXIC , SI ALTE STATE DIN JUR !!! NU-I MAI POATE OPRI NIMENI LA GRANITA , DOAR IMPUSCANDU-I , CEEA CE NU SE POATE !!! NU VAD BINE VIITORUL RASEI ALBE DIN AMERICA , PESTE NISTE ANI !!! FEMEILE DE CULOARE , SANT SMECHERE , VICLENE , INDRAZNETE , SE ANGAJEAZA ILEGAL , IN CASELE AMERICANILOR , CA BONE , BUCATARESE , FEMEI DE SERVICIU , etc , IAR NOAPTEA SE STRECOARA IN PATURILE LOR !!! AZI ASA , MAINE ASA , RAMAN GRAVIDE , UNELE SE MARITA , IN FELUL ASTA , COPIII IES , BINENTELES , TOT DE CULOARE , SI INCET-INCET , RASA ALBA SE STINGE !!! ALBII , VOR DEVENI TOT MAI PUTINI !!! CEI DE CULOARE , TOT MAI MULTI , MAI OBRAZNICI , SI MAI AGRESIVI !!! UITATI-VA LA INCHISORILE DIN SUA : 75 % DIN DETINUTI , SANT DE CULOARE !!! IN PERMANENTA !!!

      intrebarea este , de ce incurajeaza si sustin albii , asa ceva ? un nu vad negri sa faca propaganda pentru ei , vad albi !

      Ia caută-i tu mai bine să vezi ce sunt. Noel Ignatiev, de exemplu. Caută-l pe Google.

    Nu are ca sa faca ministrul rus , aici e vorba de nebunie, schizofrenie , paranoia . e nevoie de mobilizarea medicilor , care si-au mai pastrat si ei mintea intreaga , din moment ce albii , cu acordul lor se discrimineaza voluntar ei pe ei , insasi ! fereasca Dumnezeu , de prostia de turma !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb