Ministrul Transporturilor a efectuat o vizită inopinată pe şantierele din jurul Bucureştiului

A.I.
Politică / 5 mai 2017

Ministrul Transporturilor a efectuat o vizită inopinată pe şantierele din jurul Bucureştiului

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, împreună cu directorul general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Ştefan Ioniţă, au efectuat astăzi o vizită de lucru inopinată pe şantierele din jurul Bucureştiului, pentru a verifica stadiul lucrărilor, potrivit unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Ministrul şi-a început vizita pe şantierul secţiunii Bucureşti - Ploieşti, parte din Autostrada A3 Bucureşti - Braşov.

Pe acest tronson de autostradă, ministrul a constatat o mobilizare deficitară. Ca urmare, conducerea CNAIR a decis să îi trimită constructorului o înştiinţare de remediere. Firma va fi penalizată pentru slaba mobilizare.

Ministrul a verificat şi lucrările la Varianta de Ocolire Mihăileşti, pentru care a fost semnat în aprilie 2016 contractul de execuţie. Până la acest moment stadiul fizic este nesatisfăcător, de 7,2%.

Pe şantierul Centurii rutiere a Bucureştiului, lot 1 - secţiunea DN7 - A1, la acest moment, stadiul fizic de execuţie este de 57%. Şantierul este monitorizat zilnic de specialiştii din cadrul CNAIR.

Răzvan Cuc a afirmat: "Am mers într-o vizită neanunţată pe şantierele din jurul Bucureştiului, în urma căreia mă declar extrem de nemulţumit. Este inadmisibil să nu găsim muncitori la lucru, în condiţiile în care avem termene de respectat. Nu pot accepta această lipsă de implicare din partea constructorilor şi susţin luarea unor măsuri extreme, pentru ca această situaţie să fie remediată. Nu mă voi opri aici. Vreau să fie toţi conştienţi că în orice moment mă voi deplasa pe şantiere să inspectez situaţia lucrărilor. Săptămâna viitoare, luni, aştept toţi constructorii de pe şantierele pe care le-am vizitat astăzi, la Ministerul Transporturilor cu explicaţii şi soluţii clare".

O altă oprire a fost pe podul situat peste râul Vedea, Alexandria.

În prezent, se fac reparaţii la suprastructura podului, se lucrează la montarea bordurilor, realizarea trotuarului şi montarea parapetului de siguranţă pe calea 1. Urmează finalizarea lucrărilor pe calea 1 prin aşternerea sistemului rutier (două straturi de asfalt). Pe 09.05.2017 vor începe lucrările la calea 2. Proiectul va fi finalizat complet până în iunie 2017, precizează comunicatul.

CNAIR derulează programe de întreţinere şi modernizare pe toată reţeaua de drumuri naţionale. Astfel, Ministrul a mers să verifice şi lucrările pe DN 5A (29 km), DN 5 Bucureşti - Adunaţii Copăceni (11 km).

Vizita Ministrului Transporturilor face parte din programul de inspecţie a şantierelor, pentru obiectivele de infrastructură de transport.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

19 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9773
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5090
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2127
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8457
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.5709

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb