Ministrul Transporturilor, blamat de protestatari

M.D.
Miscellanea / 23 aprilie 2018

Sursa foto: Facebook

Sursa foto: Facebook

Ministrul Transporturilor, Lucian Şova, a coborât, astăzi, în mijlocul celor peste 2000 de angajaţi ai CFR Marfă care protestează acuzând situaţia gravă în care se află compania spunându-le oamenilor că problemele lor trebuie soluţionate "în linişte, fără presiune", informează News.ro.

Unul dintre protestatari i-a replicat ministrului: "Am aşteptat destul!" moment în care mai mulţi dintre protestatri au început să huiduie, informează News.ro.

Lucian Şova le-a declarat protestatarilor că: "sunt alături de voi, sunt atent la problemele voastre, ştiu cu ce vă confruntaţi şi împreună vom găsi soluţii. Vă mulţumesc pentru încurajarea pe care mi-o arătaţi în a vă susţine problemele dumneavoastră. Însă probleme dumneavoastră trebuie să se soluţioneze împreună, în linişte, fără presiune, cu încredere reciprocă".

"Am aşteptat destul! Am aşteptat destul!" a fost replica unuia dintre protestari, moment în care mai mulţi dintre cei prezenţi au început să huiduie.

Ministrul Transporturilor şi-a continuat discurusul şi i-a asigurat pe angajaţii CFR care protestează: "Atâta cât se poate face pentru dumneavoastră, asta se face acum".

Peste 2000 de angajaţi ai CFR Marfă protestează,astăzi, la Ministerul Transporturilor, acuzând faptul că CFR Marfă are datorii foarte mari, că în companie nu s-a investit de foarte mulţi ani, viteza medie de circulaţie pe cale aferată a scăzut dar şi faptul că nu se adoptă un statut al feroviarului.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb