Miting pentru susţinerea Legii dării în plată în Capitală

S.A.
Bănci-Asigurări / 28 februarie 2016

Miting pentru susţinerea Legii dării în plată în Capitală

Actualizare 14:40 Mitingul s-a încheiat

Mitingul din Bucureşti al clienţilor cu credite în CHF s-a încheiat, dupa ce aceştia au protestat inclusiv în faţa Băncii Naţionale a României şi în Piaţa Constituţiei.

Potrivit unuia dintre participanţi, până la sfârşitul protestului s-au adunat aproximativ 500 de persoane.

-----------

Actualizare 14:09 Protestatarii au ajuns în Piaţa Constituţiei

În acest moment, clienţii cu credite în franci elveţieni care organizează mitingul pentru susţinerea adoptării Legii dării în plată au ajuns în Piaţa Constituţiei.

------------

Actualizare 13:20 Clienţii cu credite în CHF: "Votaţi Legea dării în plată!"

Aproximativ 150 de clienţi cu credite în franci elveţieni participă la mitingul din Bucureşti pentru susţinerea adoptării Legii dării în plată în forma actuală.

La momentul transmiterii acestei ştiri, participanţii la miting se deplasează pe Calea Victoriei şi se îndreaptă spre sediul Băncii Naţionale a României, după ce au încheiat protestul din faţa clădirii Guvernului.

Aceştia afişează pancarte cu diferite mesaje, precum "Votaţi Legea dării în plată!", "Vrem să plătim, dar cum ne-am înţeles", "Vreau rata să îmi plătesc, copilul din ce-l hrănesc?" sau "Isărescu dictator, avocatul băncilor".

Participanţii la miting susţin adoptarea legii în forma propusă de către deputatul liberal Daniel Cătălin Zamfir şi protestează împotriva faptului că bancile au introdus clauze abuzive în contracte, atrăgând atenţia că acestea nu doresc să negocieze cu clienţii. De asemenea, ei acuză faptul că BNR s-a transformat în "avocatul băncilor" .

------------

Clienţii cu credite în franci elveţieni solicită adoptarea grabnică a Legii dării în plată, în cadrul unui miting organizat astăzi în Bucureşti.

La acest moment sunt peste 100 de protestari, adunaţi în Piaţa Victoriei. Aceştia se pregătesc să plece spre BNR, iar apoi spre Piaţa Constituţiei, după cum ne-a declarat unul dintre protestatari.

Participanţii adunaţi astăzi în Bucureşti au venit din mai multe judeţe din ţară, iar unii dintre cei care intenţionează să participe se află încă pe drum, după cum au anunţat pe Grupul Clienţilor cu Credite în CHF (GCCC) de pe Facebook.

Opinia Cititorului ( 51 )

  1. Bravo

    1. Da! Bravo sektare te-ai mai facut odata de ras, de parca mai era nevoie.

    Sumar:

    - 270 de participanți 

    - și câțiva (4-8) reprezentanți ai grupului CHF din Mureș 

    - recuzită simpatică, pamfletară: o casă din carton trasă de "sclavii" care erau biciuți de niște "bancheri" în costume de bal al bobocilor în primul an de facultate (de menționat faptul că "actorii" erau foarte tineri) 

     

    Am sosit la ora 12:30 in Piata Victoriei. Grupul se afla adunat in parcarea din piață, de deasupra Pasajului Victoriei. Câteva mașini de presă, cam 30 de jandarmi si apoi polițiști rutieri care urmau să dirijeze traficul pentru a lăsa coloana să circule pe traseu. 

     

    La ora 12:40, la un megafon, un organizator a vorbit mulțimii spunând că vor pleca în câteva minute. Printre alte instrucțiuni: să lase locul curat, să fie civilizați în marș și să pregătească niște monede la momentul potrivit. 

     

    La ora 12:44, grupul se pune în mișcare, angajându-se pe banda 1, pe Calea Victoriei. Acesta a fost momentul în care am putut să îi număr și să mă uit atent la fiecare dintre ei. Să nu contestați numărul. Banda de circulație permitea cel mult 4-5 oameni pe rând și nu se înghesuiau unul în altul ca la un miting PSD. I-am numărat pe toți și sunt absolut sigur. 

    Acum, despre categorii sociale. Am văzut cam 50 de tineri, mult prea tineri ca să fi luat credite acum 7-9 ani. Erau cam la 20-și de ani, probabil studenți și membri în ONG-uri. Am văzut și vârstnici, tot vreo 50, probabil membri de familie ai debitorilor aflați în miting. 

    1. 270?:))))))))Am trecut si eu pe acolo si nu erau mai mult de 150. Borfasul ala de Zamfir nu a fost, nu mai are curaj sa iasa in public. Mitingul organizat de pokaitul dubois a fost o adunatura. Cativa creditaci smenari si cum spuneai si tu plin de bosorogi adusi de la mitingul Antena 3. Masa de manevra. Eu daca luam 5 kg de mere si le imparteam pe strada tot adunam mai multa lume si mai de buna calitate. Stii ce e misto, am fost acolo amandoi si idiotii nici nu si au dat seama.

      protestatarul care spune de 500 minte

      Cine crezi ca e la Antena 3, postul nevestei evazionistului Zamfir? Piparoasele. Un sunet nu scoate despre "marea manifestare populara" de azi, ii e si lui rusine de comedia de azi:)))) Vorbeste de industria romaneasca. S-a gasit el care a pus pe butuci Oltchim de il cauta angajatii sa ii rupa oasele, sa dea cu gaura pe care o numeste gura, despre industrie:)))))))))))

      Din lipsa de ocupatie jicniti?

      Din lipsa de ocupatie pune mana pe carte analfabetule si vezi cu se scriu cuvintele. Vai de steluta ta de prost. Dupa ce ca esti trimis la cerseala mai esti si prost de puti.

      "Jicniti" :))))))) Nu se poate asa ceva, nu mai pot de ras:)))))) Esti cam zgarcit Dane, la cati bani strangi de la amaratii creduli pe care ii duci de nas chiar nu poti sa angajezi si tu niste postaci mai acatarii? :)))))))

      idiotul esti tu...clar

      Pretene, data viitoare sa-ti arati moaca de idiot, si o sa am eu grija sa aplic pe tine niste tehnici de kyokushin. 5 kile de mere o sa-ti bag pe gat, vierme imputit ce esti.

      Tre' sa recunosti ca ideea de a-si bate joc de voi, acolo, la fata locului, e geniala, degeaba faceti gat. Astia doi v-au facut la marele fel:)))) Imi pare rau ca nu am fost si eu acolo sa rad de voi:))))Ce poate fi mai frumos decat sa le razi unor lepadaturi in fata? :))))

      Nichifore, banii aia stransi de tine acum vreo luna de la credulii vostri unde sunt? Stii tu, cand cerseai tu pentru "campanii de informare". O casa facuta din hartie si cateva lemne de brad, acolo s-au dus banii oamenilor, sau sunt in buzunar la caldurica, pana la primavara? Hai spune escrocule, ce ai facut cu banii stransi de la oameni, leu cu leu, bisnitare !?

      Prafule, ti-am zis: arata-ti odata in Rahova moaca aia de postac retardat si iti fac eu portretul sa arate cumsecade.

      LA LEU DERBEDEULE, daca nu ai nimic de ascuns. Pana cand ai sa faci asta esti doar un mic escroc de Rahova, un bisnitar caruia nu i-a mai mers "metoda accidentul" si s-a reprofilat.

      Nicu Nichifor nu exista !!!! E doar un cont si un nume fals al lui Cristian Dan! Nu ma crezi intreaba pe Miu si Stavarache fostii lui asociati.

      Hai sa te vezi cu mine bai femeie.eu sunt din pieptanari in 10 minute sunt la tine cumetre.

      Sa mori tu n chinurile lu oancea si sa crape ma-ta pe client ca imi aplici mie ce zici tu:))))) din doua bucati te ia in punga de acolo latura

      se pare ca cineva promisese 50 lei pt fiecare participant........dar pina la urma se pare ca au dat Teapa!

      Ah, inseamna ca de asta aduna escrocul Nichifor Nicolae bani luna trecuta pentru "activitati". Cum am banuit golanul i-a bagat in buzunar. Hotul, hot se naste, hot traieste si hot moare, ce sa ii faci?

      Tu care ai fost pe acolo poti sa imi spui te rog daca milionarul cu vila Voivozeanu a fost, sau nu a scos Range-ul pe vremea asta cenusie?

      Pe Voivozeanu l-am văzut o singură dată la Realitatea TV (dezbaterea cu Olteanu de la BNR). Nici acum nu l-aș putea recunoaște imediat. Iar de la 30 m de unde mă uitam la grup, în Piața Victoriei, nici atât. Am reținut doar că este chel, grăsuț... nu cred că era... dar nu sunt sigur.

      Dacă ar fi fost membri marcanți ai mișcării, presa le-ar fi luat interviuri. Ai remarcat că nu există? 

    Reamintim ca a existat un concurs pe teme de miting CHF.

     

    (mesaj trimis de anonim în data de 26.02.2016, ora 11:52)  

    Se deschide lista pariurilor. Regulile jocului sunt urmatoarele: 

    - se calculeaza valoarea absoluta a diferentei dintre numarul participantilor si estimatul sugerat de participat. 

    - Se imparte aceasta valoare la numarul participantilor la meeting si se obtine un raport exprimat procentual. 

    - Castiga cel cu raportul cel mai mic 

     

     

    Participantii la concurs au fost: 

    (mesaj trimis de anonim , in data de 26.02.2016, ora 11:54) 

    Eu zic 450 de oameni 

    (mesaj trimis de anonim , in data de 26.02.2016, ora 19:46) 

    666 de la mine 

    (mesaj trimis de anonim , in data de 26.02.2016, ora 17:01) 

    max 200-300 veti fi... [cenzurat] 

    (mesaj trimis de anonim , in data de 26.02.2016, ora 20:47) 

    Daca o sa fie 50-100 000 ce faci ? 

    (mesaj trimis de anonim , in data de 26.02.2016, ora 21:08) 

    iti dau o bere. dar daca nu sunteti mai mult de 500, va luati catrafusele si dispareti de pe situl bursa? 

     

     

    Ei bine, castigatorul concursului, anonimul care s-a apropiat cel mai mult, desi toti concurentii au supraestimat de peste doua ori numarul celor din mars, este ..... 

    anonimul de la ora 17:01 care a indicat un interval de 200-300. 

     

    Premiul Oscar se acorda acestuia.

    Premiul Mura de Aur (care se acorda pentru cea mai nefericita predictie/prestatie cinematografica) se acorda anonimului de la ora 20:47 care si-a dorit 50 de mii de participanti la miting. Acesta a pierdut si ramasagul si ar trebui sa fie mult mai putin galagios si mincinos pe forumul Bursa. 

    1. Mai mult de 150 de smenari nu sunt, cu tot cu neamuri si cu bosorogi adusi pe 10 lei de aia de la A3.Pokaitul sambatar nu e. Numara banii ca a avut ieri zi de zeciuiala.

      Cu mine ai vorbit atunci cu pariul EU NU FAC PARTE DIN NICI UN GRUP !

      :)))))sunt mai multi decat au fosti astia in fiecare zi la big berceni la coada pentru tigari de contrabanda:))))vai mama lor de bivoli.bosoroaga mincinoasa care plangea la latrina 3 cica e saraca dar avea haina de blana.

      zi zau.iei si tu din banii stransi de sambatar nu mai manca rahat. aia au reprezentat un borfas si niste milionari in euro ca voevozeanu si hadarean cu vile si cate 3 case.au iesit sa ii umple pe aia de bani si sa le apere averile pe nenorocirea tineretului.au iesit toti hodorogii pe 10 lei si o paine cum au iesit si la antena 3.

      Interesant argument. Deci, cei care nu au fost la protest (deși puteau foarte bine să o facă, parcurile cu zeci de mii de oameni în ele erau la 10 minute de mers pe jos), nu sunt de acord cu ldp ba chiar ei reprezintă pe restul de 19.8 milioane de locuitori din această țară.

      Romania nu e doar Bucuresti este si Sm Mm, Bh

      Erau solidari cu "sufletul" ce nu ai inteles? :)))))) Auzi, unul dintre tzeparii prezenti zice ca au fost 500:))))) La cat mint astia...Au fost maxim 50 de creditaci care vor sa se capatuiasca din munca altora. Restul pana la 150 au fost neamuri, gura-casca si o parte din harburile duse la mitingul A3. Pe ultimii i-a adus borfasul asta de Zamfir prin nevasta-sa pe 10 lei si un sufertas de fasole.

      Am dat pe a3

      Nimic despre banci. Au trecut subiectul sub pres.

      Ai dat pe Antena 3? Cum este posibil? Sunt sigur ca tu esti tot timpul pe Antena 3, pe televizorul din sufragerie la ai batrani. Am auzit ca la tine in camera ti-a taiat maica-ta cablul ca te uitai la ce nu trebuie dupa 12 noaptea si te-a prins:)))

      Sunteti platiti bine pentru comentariile astea de gradinita?

      Spuneti cu cat sunteti platiti voi pentru comentariile mincinoase de puscarie pe care le dati si facem o comparatie.

      Unul dintre servitorii hotilor de cadavre spune(platit bineinteles) ca au fost 500 de oameni. Alt scelerat spune pe internet 2000:))). Adevarul e ca au fost MAXIM 200, dintre care, asa cum bine observau si cei care au comentat inaintea mea si care au fost la fata locului, unii erau din brigada de sustinere a Antenei 3, oare cine i-a adus acolo? Putina pleava imprastiata intr-un perimetru mare, e veche schema. Oricum, maine-poimaine vine si Jandarmeria cu cifrele oficiale, sa vezi atunci ras, sa vezi cum si Jandarmeria o sa fie "vanduta bancilor":)))

      Esti bou, maestre.

    Si maine trebuie

    1. Erau de 100 de ori mai multi oameni in Herastrau, in malluri, in alte parcuri... nu s-a sinchisit nimeni de mitingul vostru. De ce ar veni intr-o zi de lucru? Esti realist?

      HOPA! A aparut analfabetul cu "Wolksyobank". Pregati-va de ras in hohote :)))))

      Tu de ce nu esti ma la mitingul borfasului, nu te a lasat maica-ta sa pleci? Sau i-ai mancat toata pensia si nu ai avut de ratb? 

      Sa o mute la Brasov sau Cluj

      Sa o aduca de la mitici. 

      Rugam redactia Bursa sa stearga comentariul postacului platit de gccc care jigneste cetatenii capitalei pe care ii numeste "mitici". Chiar se tolereaza la maxim vagabondajul acestor escroci???

      Nu fac parte din nici un grup.

      Intreaba Ardeleni cum le zic la Bucuresteni.

      Daca ar fii dupa mine capitala as votao pt Cluj. 

      Vota-o se scrie cu cratima soagare analfabet. Ptiu, dar prosti v-a mai angajat Cristian Dan, toata pleava analfabeta a adunat-o.

      Mars ba sobolane si da [...] cu alifie de reumatism.

      tu si altii ca tine sunteti escrocii un ei tari manipulate si vandute....traiti in saracie, va meritati soarta

      Una peste alta asta pe care il porcai nu s-a dus sa ceara pomana de la stat. Maine unde va mai duceti? La ce intersectie, ca poate mi se face mila si va arunc un leu?

      Pupa-l undeva pe postacul platit. GCCC nu e camatar, nu plateste pe nimeni, totu e voluntariat, prafule!

      Nu GCCC nu e camatar, laolalta cu celelalte "asociatii" escrocheaza creduli. Ai dreptate, nu sunt camatari, escroci, DA !

    Ce fac ungurii si ce zic despre ....

    Dragi asistati, va informan ca in ziua de 29 februarie 2016, la sediul nostru din Calea Ferentari nr.742 se vor distribui pachetele de ajutoare in functie de bonurile de ordin. Astfel ca toti membri GCCC sunt rugati sa formeze rand in fata intrarii principale incepand cu orele 6 dimineata. Pachetele vor contine:

    1 bucata sticla ulei 

    1 bucata punga de zahar 

    1 bucata punga de orez 

    1 bucata punga de malai 

    1 bucata punga de faina 

    2 bucati franzele 

    1 bucata pui congelat

    Deasemenea va informam ca incepand cu data de 2 martie tot la sediul nostru pentru asistatii social din Grupul Clientilor cu Credite in CHF se va imparti si o masa calda zilnic.(Veniti cu gamele sau casolete). Va asteptam ! 

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb