NATO condamnă atacul asupra lui Aleksei Navalnîi şi cere judecarea vinovaţilor

G.U.
Internaţional / 4 septembrie 2020

NATO condamnă atacul asupra lui Aleksei Navalnîi şi cere judecarea vinovaţilor

Consiliul Atlanticului de Nord, principalul organism de luare a deciziilor al NATO, a condamnat astăzi tentativa de asasinare a liderului opoziţiei ruse, Aleksei Navalnîi, cu un agent neurotoxic din clasa Noviciok, şi a cerut aducerea în faţa justiţiei a celor vinovaţi de acest atac, informează EFE şi Reuters, potrivit Agerpres.

''Astăzi (vineri - n.r.), toţi aliaţii au condamnat la unison acest atac. Folosirea oricărui tip de armă chimică dovedeşte o listă totală de respect faţă de viaţa omenească şi reprezintă o încălcare inacceptabilă a normelor şi regulilor internaţionale'', a declarat secretarul general al Alianţei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, la finalul reuniunii Consiliului Atlanticului de Nord.

Aliaţii NATO au mai căzut de acord că Rusia trebuie să coopereze pe deplin cu o anchetă imparţială privind otrăvirea lui Navalnîi şi care să fie condusă de Organizaţia pentru Interzicerea Armelor Chimice.

''Aliaţii NATO sunt de acord că Rusia trebuie să răspundă acum la întrebări serioase, iar guvernul rus trebuie să coopereze pe deplin cu Organizaţia pentru Interzicerea Armelor Chimice în cadrul unei investigaţii internaţionale imparţiale'', a transmis secretarul general al NATO.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Cum sa coopereze Rusia cand stie tot mapamondul,ba nu,stie tot universul ca Putin este vinovat.A avut motivul si mijloacele. Are antecedente.Nu-i pasa de nimeni si de nimic.E un securist rus sadic si psihopat.In lupta politica el foloseste arme de razboi.Si neconventionale pe deasupra.Nenorocitul naibii!

    NATO e instituție militară nu politică, prin urmare nu are ce sa condamne public. Și oricum pe Puțin îl doare undeva de NATO, globalism, imperialism, statul paralel din America care îl sapa pe Trump, în dispreț față de poporul american, etc.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb