NICUŞOR DAN: ''Niciun beneficiar de plăţi sociale nu va suferi din pricina batjocurii administraţiei Firea''

G.U.
Politică / 27 octombrie 2020

''Niciun beneficiar de plăţi sociale nu va suferi din pricina batjocurii administraţiei Firea''

Primarul general ales al Capitalei, Nicuşor Dan, a transmis, astăzi, că persoanele adulte cu handicap vor primi stimulentul financiar oferit de municipalitate, precizând că se va ocupa de rezolvarea acestei probleme după ce îşi va prelua mandatul, transmite Agerpres.

El i-a reproşat, într-o postare pe Facebook, edilului general în funcţie, Gabriela Firea, că a oprit plata acestui stimulent.

"Gabriela Firea a oprit plata stimulentului financiar pentru adulţii cu dizabilităţi din Bucureşti. Adică a făcut exact ceea ce ne acuza pe noi, în mod mincinos, în timpul campaniei electorale! Cinism şi bătaie de joc până în ultima zi de mandat - de asta au parte bucureştenii de la primarul general încă în funcţie. Imediat ce voi prelua oficial funcţia de primar general, mă voi ocupa de rezolvarea acestei probleme, iar beneficiarii stimulentului financiar îşi vor primi banii la care au dreptul. Niciun beneficiar de plăţi sociale nu va suferi din pricina incompetenţei şi batjocurii actualei conduceri a primăriei. În schimb, clienţii politici ai PSD, oamenii înşurubaţi abuziv în funcţii şi beneficiarii de contracte politice vor da socoteală", a susţinut Nicuşor Dan.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti a anunţat marţi dimineaţa că, în această lună, plata stimulentului financiar pentru persoanele adulte cu handicap va fi amânată, urmând să fie făcută la o dată ulterioară, care va fi comunicată de îndată ce DGASMB va dispune de fondurile necesare.

"În atenţia beneficiarilor stimulentului financiar pentru persoanele adulte cu handicap! În această lună, plata stimulentului financiar, în valoare totală de 28.000.000 lei, va fi amânată până la o dată ulterioară pe care o vom comunica de îndată ce vom dispune de fondurile necesare. Plata stimulentului pentru copiii cu handicap va fi realizată vineri. Vă mulţumim pentru înţelegere", a informat DGASMB, printr-o postare pe Facebook.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Cred ca Bula se kka pe el de ras, cum i-a fraierit pe bucuresteni..asa cum au mai facut-o in istorie Crin Halaicu, Viorel Lis, Videanu, Basescu si altii...

    Buuulllllaaa... las-o pe Firea si apuca-te de treaba, tata, sufleca-ti manecile si pune mana pe sapa...  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb