Nicuşor Dan: "Nu voi candida la alegerile prezidenţiale în 2024"

S.B.
Politică / 11 iunie

Nicuşor Dan: "Nu voi candida la alegerile prezidenţiale în 2024"

Primarul Capitalei Nicuşor Dan a declarat că nu va candidat la prezidenţialele din acest an, însă a adăugat că "ce se va întâmpla în viitor o să mai vedem, dar în 2024, nu", informează news.ro.

Edilul a mai precizat că a fost sunat de către liderii PSD şi PNL, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, să fie felicitat pentru câştigarea unui nou mandat, conform rezultatelor parţiale la alegerile locale şi a mai spus că doreşte să coopteze PNL pentru a forma o majoritate în Consiliul General.

"Nu voi candida la alegerile prezidenţiale în 2024. Ce se va întâmpla în viitor o să mai vedem. Dar în 2024, nu", a afirmat Nicuşor Dan, marţi, într-o intervenţie telefonică la postul B1 TV.

Edilul general a mai spus că a vor felicitate de către liderii coaliţiei Nicolae Ciucă şi Marcel Ciolacu.

"Am vorbit cu domnul Ciucă, ieri dimineaţă, m-a felicitat, am lăsat un dialog deschis pentru o eventuală colaborare viitoare. Domnul Ciolacu m-a sunat, de asemenea, ca să mă felicite. Şi domnia sa mi-a spus că ar trebui să vorbim despre viitorul Bucureştiului după ce toate lucrurile se vor lămuri. Mulţi politicieni mi-au trimis mesaje de felicitare. Domniile lor m-au sunat, m-au felicitat şi mi-au spus că sunt deschişi pentru dialog", a completat Dan.

El a mai punctat că doreşte să coopteze PNL pentru formarea unei majorităţi în Consiliului General.

"Deocamdată aşteptăm să vedem numărul final de locuri în Consiliul General. Pare că Alianţa Dreapta Unită are undeva la 16-17 locuri, din cele 55. REPER pare că o să aibă trei-cinci locuri. Împreună fac undeva la 25 de locuri. Eu îmi doresc foarte tare ca PNL-ul să fie parte din această majoritate, vor avea şi ei şapte-opt locuri. Am avut o colaborare bună cu PNL-USR-PMP în mandatul precedent".

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Nici nu e cazul sa candidezi pentru ca realizarile de la primarie nu te recomanda, insa ai sanse daca contracandidatul este Firea sau similar.

    Duminica am votat ND nu pentru ND ci contra GF.  

    1. exact..:))...

      pai asta atrageam si eu atentia cand erau polurile bursa ro.... din ce ...ce sa ... nai ce ...mai bine ... si asa ai si iesit la vot pe bucuresti.... 

      s c c r e t 

      Haterii sunt mereu la post; ei au toate calitățile; ceilalți au doar defecte.

      Normal că nimeni nu e perfect, deci nici Nicușor Dan. Prin urmare , având de ales între ND și Firea sau Piedone, am ales ND. dar dacă am avea de ales între Ciolecu sau Ciucă și ND pe cine am alege? 

      Mereu vom alege pe cel care ne dă speranțe de mai bine.

      Cred că se grăbește când promite că nu va candida la președinție; ar trebui să negocieze cu Ciolacu și Ciucă această renunțare, pentru a obține în schimb ceva pentru București 

      nu se aduce in discutie ca ND “apolitic” a dat ciolan de papat la firme de partide si politicieni pentru toti… din acest motiv este “iubit”….

      dar si fara firme de partide sau politicieni tot nu poti face lucrarile sau inainta dosarele… si deci il inteleg si aici cand spune ca nu vrea sa se bage cu un partid… sa nu supere “amantele”… 

      nu exista a conduce/guverna “singur”… 

      cum nici un gospodar desafarsit nu reuseste de unul singur… nu pot fara politicieni si consiliu sa faca mare lucru… si deci tot la mana lor ajung intr-o forma sau alta… doar ca nu se mai pune eticheta de imagine… “politica”… si oameni vad si zic… uite bai a reusit de unul singur… total fals… 

      s c c r e t 

    Amarat cu ifose.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb