O rachetă lansată din Gaza a atins oraşul israelian Sderot

G.F.
Internaţional / 9 decembrie 2017

O rachetă lansată din Gaza a atins oraşul israelian Sderot

Actualizare 11:55 Doi palestinieni, ucişi în raiduri israeliene la Gaza

Doi palestinieni au fost ucişi sâmbătă astăzi într-un raid aerian israelian împotriva unei ţinte a mişcării islamiste Hamas în centrul Fâşiei Gaza, a anunţat un responsabil al securităţii din cadrul mişcării islamiste, relatează AFP.

Raidurile israeliene s-au soldat vineri cu 15 răniţi în enclava palestiniană, unde doi palestinieni au fost ucişi în confruntări cu soldaţi israelieni într-o ''zi a mâniei'' în teritoriile palestiniene împotriva deciziei SUA de a recunoaşte Ierusalimul drept capitală a Israelului, potrivit Agerpres.

Într-un comunicat, armata israeliană a anunţat că a lansat sâmbătă dimineaţa mai multe lovituri în Fâşia Gaza în ripostă la tirurile de rachete trase în ajun din Gaza.

''În ripostă la tirurile cu rachete lansate vineri spre sudul Israelului, aparatele armatei au vizat patru structuri ale organizaţiei teroriste Hamas în Fâşia Gaza'', a afimat armata, precizând că structurile în cauză sunt ''două uzine pentru fabricarea de arme, un depozit de arme şi un complex militar''.

Potrivit responsabilului Hamas, doi palestinieni, în vârstă de 28 şi 30 de ani, au fost ucişi într-un atac împotriva unei baze a braţului armat al Hamas, Brigăzile Ezzedine al-Qassam, la Nousseirat.

(G.F.)

---------

O rachetă lansată din enclava palestiniană Gaza a atins oraşul israelian Sderot vineri seara, a anunţat armata israeliană fără a preciza dacă s-au înregistrat victime, transmite AFP.

Este vorba de cea de-a treia rachetă trasă spre Israel, după decizia preşedintelui american, Donald Trump, de miercuri, de a recunoaşte Ierusalimul drept capitală a Israelului.

Pe de altă parte, ministerul Sănătăţii din Gaza a anunţat că un al doilea palestinian a murit vineri în ciocnirile cu forţele israeliene din timpul unei "zile a mâniei" faţă de decizia SUA, precizează Agerpres.

Maher Attallah, un palestinian de 54 de ani, "rănit în această seară în ciocnirile din nordul Fâşiei Gaza", a murit, a indicat, într-un comunicat, purtătorul de cuvânt al respectivului minister.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb