Olimpiada va sta sub semnul coronavirusului

O.D.
Ziarul BURSA #Sport / 25 mai 2020

Organizatorii japonezi se vor confrunta cu probleme serioase dacă pandemia de coronavirus nu va fi eradicată până anul viitor, avertizează John Coates, preşedintele Comisiei de coordonare a Comitetului Internaţional Olimpic (CIO).

Preşedintele Comitetului olimpic australian a opinat că organizatorii nu trebuie să conteze pe dezvoltarea unui vaccin pentru Covid-19, iar dacă acesta va fi produs nu vor exista cantităţi suficiente pentru Jocurile Olimpice, amânate din cauza pandemiei pentru 2021: "'Vom avea probleme serioase pentru că avem sportivi ce vin din 206 ţări diferite. Ieri, au fost 10.000 de cazuri noi în Brazilia. Foarte puţine ţări sunt la fel de avansate pentru a face faţă acestui lucru ca Australia. Premierul japonez Shinzo Abe spune că Jocurile pot avea loc doar în 2021. Nu putem amâna din nou şi trebuie să ne asumăm că nu va exista un vaccin sau, dacă vom avea un vaccin, acesta nu va fi suficient pentru distribuirea lui în toată lumea''.

Coates a opinat că organizatorii vor trebuie să înceapă planificarea în luna octombrie pentru o olimpiadă care se anunţă foarte diferită dacă nu vor exista semnale că boala Covid-19 nu a fost eradicate: "'Până în octombrie, dacă sunt semne că boala este sub control dar nu eradicată, atunci vom începe să lucrăm şi să pregătim diferite scenarii prin care sportul să se poate desfăşura. Vom introduce carantina în Satul Olimpic? Trebuie toţi sportivii care vin aici să intre în carantină? Trebuie să restricţionăm prezenţa spectatorilor în arene? Trebuie să separăm sportivii de zona mixtă în care se află media? Vom avea o serie întreagă de scenarii pe care le vom aborda din acest an pe baza că Jocurile vor reuni sportivii anul viitor. Dar poate vom avea o foarte diferită ediţie a Jocurilor, cu care va trebui să ne obişnuim de asemenea''.

În luna martie, CIO şi guvernul Japoniei au luat decizia fără precedent de a amâna Jocurile de la Tokyo cu un an, din cauza pandemiei de coronavirus.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb