OMNIASIG a plătit un dosar de daună CASCO în 2023, în medie, în termen de 4 zile

T.B.
Bănci-Asigurări / 5 februarie

OMNIASIG a plătit un dosar de daună CASCO în 2023, în medie, în termen de 4 zile

OMNIASIG Vienna Insurance Group îşi continuă angajamentul de a aduce mai aproape de public informaţiile din domeniul asigurărilor, prin comunicarea transparentă pe principalele linii de business, se arată într-un comunicat al OMNIASIG, remis redacţiei. În acest context, OMNIASIG anunţă că în anul 2023, timpul mediu de plată a unui dosar de daună CASCO a fost de doar 4 zile, de la data primirii ultimului document necesar dosarului, conform sursei. Timpul mediu de realizare a constatării sau a reconstatării a fost de doar 1 zi, precizează sursa. Aceste termene reduse de plată sunt posibile datorită eficienţei procesului de gestionare a daunelor, proces care are la bază o echipă de profesionişti extrem de bine pregătiţi, care utilizează în mod optim tehnologia şi inovaţia şi urmăresc constant un nivel cât mai ridicat de calitate a serviciilor oferite asiguraţilor companiei, potrivit comunicatului.

În cursul anului 2023, OMNIASIG a plătit despăgubiri în valoare de aproximativ 680 milioane lei şi circa 80.000 dosare de daună pe linia asigurărilor auto facultative Casco din portofoliul său, informează sursa indicată.

Pentru a putea oferi asiguraţilor Casco o experienţă cât mai plăcută, eficientă şi de calitate, OMNIASIG oferă acestora acces la reţeaua de service-uri partenere ce include peste 760 locaţii la nivel naţional. Dintre aceste service-uri partenere, 65% sunt service-uri de reprezentanţă, iar 35% sunt service-uri multi-marcă, transmite sursa.

Din această reţea, 30% dintre locaţii au drept de constatare auto prin corespondenţă electronică, ceea ce înseamnă că asiguratul poate merge direct în respectivul service unde va face şi constatarea dosarului său de daună şi va efectua şi reparaţia maşinii sale, potrivit companiei.

De asemenea, OMNIASIG are şi o reţea naţională de constatatori specializaţi care pot efectua constatarea şi evaluarea daunelor în centrele de constatare din principalele oraşe alte ţării, iar la nevoie pot efectua deplasări la locaţiile indicate de clienţii care au avut daune majore, relatează sursa menţionată.

Dosarul de daună OMNIASIG poate fi avizat şi soluţionat atât 100% într-o formă digitală, cu avizarea online pe www.omniasig.ro şi finalizarea procesului prin modalităţi digitale, cât şi prin intermediul call-center-ului companiei, 021.9669, se arată în comunicat. Interacţiunea umană prin intermediul echipei noastre de specialişti rămâne în continuare un element important pentru noi, oferind această experienţă acelor clienţi care şi-o doresc, în paralel cu cea digitală, transmite compania.

OMNIASIG evaluează permanent nivelul calităţii serviciilor oferite clienţilor prin sistemul de măsurare Net Promoter Score (NPS) validat la nivel internaţional. Astfel, clienţii care au avut un dosar de daună la OMNIASIG sunt rugaţi să evalueze experienţa avută şi modalitatea de instrumentare a daunei, satisfacţia asiguratului şi calitatea serviciilor oferite fiind măsurate într-un sistem eficient, pe o scală de la 1 la 10. Rezultatul NPS pe linia Casco în anul 2023 a fost de 90%, potrivit comunicatului.

Tipurile de asigurări Casco din portofoliul OMNIASIG răspund nevoilor tuturor categoriilor de clienţi, atât persoane fizice, cât şi juridice, informează sursa indicată.

Pe lângă produsul Casco Standard, compania oferă şi produsul Casco ECOnom, la un buget redus, prin care se pot asigura maşinile cu o vechime între 6 şi 20 ani, transmite sursa citată. Asigurarea acoperă atât riscul de accidente cu alte vehicule, precum şi daunele produse de fenomene ale naturii (grindină, ploaie torenţială, furtună, uragan, tornadă, avalanşă de zăpadă, sau prăbuşirea unui copac pe maşină din cauza furtunii), potrivit companiei.

De asemenea, unul dintre beneficiile asigurarii Casco OMNIASIG, utilizat mai mult în această perioadă, este ASISTENŢA RUTIERĂ, prin care asiguraţii pot beneficia de suport în cazul unui incident rutier, atunci când maşina nu mai este deplasabilă, arată datele comunicatului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb