ORBAN, DESPRE BOICOTUL FĂCUT DE CNA: "Vom face o amplă campanie de informare a cetăţenilor"

M.I.
Politică / 22 mai 2019

Ludovic Orban

Ludovic Orban

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ieri, la Târgu Jiu, că se va încerca suplinirea "boicotului" făcut de Consiliul Naţional al Audiovizualului printr-o amplă campanie de informare a cetăţenilor, el referindu-se la decizia CNA de respingere a unei recomandări către televiziuni de difuzare a spotului audio-video realizat de Administraţia Prezidenţială referitor la referendumul din 26 mai în regim de anunţ de interes public.

"Vom încerca să suplinim boicotul făcut de CNA şi vom face o amplă campanie de informare a cetăţenilor români privitor la referendum şi la importanţa referendumului. Reamintesc ce s-a întâmplat astăzi în CNA ca să fie foarte clar: 1 - CNA a refuzat, în conformitate cu legea, să-şi îndeplinească obligaţia de a acorda timp de antenă pe mass-media şi audiovizuală campaniei pentru referendum. Repet, CNA, astăzi, o majoritate formată din opt reprezentanţi ai PSD, ALDE şi UDMR, a votat împotriva acordării unei decizii de acordare a timpilor de antenă (...), adică au refuzat informarea cetăţeanului român. (...) Tot astăzi, CNA a refuzat difuzarea clipului preşedintelui României de informare a cetăţenilor şi de îndemn la vot drept clip de utilitate publică. (...) Practic, i-a interzis preşedintelui României să informeze cetăţenii (...), adică a reintrodus cenzura împotriva preşedintelui şi împotriva cetăţenilor români care trebuie să primească această informaţie. Al treilea lucru pe care l-au făcut - au aprobat clipul AEP (Autorităţii Electorale Permanente - n.r.) în condiţiile în care noi am solicitat în mod expres difuzarea unui clip de informare pentru alegerile pentru Parlamentul European şi realizarea unui clip distinct pentru referendum", a spus Orban într-o conferinţă de presă susţinută alături de Rareş Bogdan şi Florin Cîţu, informează Agerpres.

Liderul PNL a adăugat că această situaţie este una fără precedent şi că reprezentanţii PNL caută soluţii legale pentru sancţionarea celor de la CNA.

"Este ceva fără precedent. (...) Dragnea îşi va primi pedeapsa pe 27 mai, dar faptul că este susţinut de slugi, de nişte complici, de nişte indivizi care nu mai ţin cont de lege, de bunul-simţ şi de necesităţile fireşti într-o societate democratică este inacceptabil. Şi nu trebuie să fie pedepsit numai Dragnea, trebuie să fie pedepsiţi toţi aceia care calcă în picioare legea şi interesul public numai pentru a-i face lui Dragnea pocinogul şi pentru a-l ajuta pe Dragnea să rămână la putere şi să-şi bată joc de ţara asta. Căutăm bază legală pentru sancţionarea celor de la CNA", a mai spus Orban.

Ludovic Orban, Rareş Bogdan şi Florin Cîţu au vizitat, în prima parte a zilei, municipiul Motru şi au stat de vorbă cu localnicii, având şi o întâlnire cu liderii de sindicat din domeniul energetic. În cea de-a doua parte a zilei, aceştia se vot întâlni cu reprezentanţii oamenilor de afaceri din judeţ la sediul PNL din Târgu Jiu şi vor sta de vorbă cu cetăţenii din municipiul reşedinţă, conform Agerpres.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. SOMERULE(ORBAN) LA MUNCA NU LA INSTIGAT LUMEA TU ȘI INSOLVENT UL, REPETENT UL LA LIMBA ROMANA ȘI GEOGRAFIE CARE NU POATE FACE DIFERENȚA ÎNTRE UN ORAȘ ȘI MUNTE, ÎNTRE O APA ȘI UN ORAȘ, ÎNTRE UN MUNTE ȘI O APA(RAREȘ BOGDAN) UNDE VA SUNT CĂRȚILE DE MUNCA. CITE TAXE ȘI IMPOZITE ATI PLĂTIT LA STAT. CUM VA MAI PLIMBAȚI PRIN TARA PE BANII NOȘTRI ȘI FĂRĂ RESPECT DAȚI OCHII CU NOI CIND PARTIDUL VOSTRU A VOTAT DE 3 ORI ÎMPOTRIVA ROMÂNIEI LA BRUXELLES. SLUGILE FETELEULUI, IOHANES CARE NU VA PLAC FEMEILE ÎNȚELEGEȚI O DATA CA ROMANII NICI ODATĂ NU VOTEAZĂ CU PARTIDELE CARE DUC LA PIEIRE PARTIDUL SODOMEI (P. N. L.) ȘI PARTIDUL GOMOREI(U. S. R. ȘI ALIANȚĂ PLUS), TRĂDĂTORILOR DE TARA SLUGILE OCCIDENTULUI. HUO, HUO, HUO.

    1. Poetic!

      Sunteți pregătiți cu replici idioate nenorociților!

    Ce vroiai sa ne spui la televizor, coruptule de Orban? Ca vrei sa stergi spiritualitatea romaneasca? Sa vrei sa ne distrugi si sa ne vinzi altora? Nesimtitule.

    "Avem o poezie, Miorița, vă spun sincer că susțin să fie scoasă din programa școlară. Nu numai fatalismul care există şi faptul că un om, deşi este înştiinţat că o să i se întâmple ceva rău, nu face nimic, mai sunt şi alte lucruri care nu cad bine. Sunt nişte chestiuni acolo care intră în subconştientul copilului care învaţă această poezie, care reflectă o mentalitate contrară unei societăţi care trebuie să evolueze, care trebuie să se dezvolte, care trebuie să bată cărări nebătute, trebuie să recupereze un decalaj moștenit nu din cauza noastră", a afirmat Ludovic Orban. 

    1. Corect, domnule Orban!

      Sarcina PNL este de a face ca cel putin 70% din alegatori sa se prezinte la vot pentru alegeri si referendum, iar la referendum majoritatea alegatorilor sa voteze DA. 

      Simt ca ceva lipseste in promovarea alegerilor si a referendumului. Simt ca ceva lipseste in a-i lamuri pe alegatori de importanta uriasa a cestor alegeri si a acestui referendum. Sper sa supliniti acest minus. Nu stiu ce veti face, cum veti face, dar va doresc succes! 

      Romani onesti si frumosi in cuget si simtiri,

      simt si stiu ca sunteti de acord cu totii ca lupta impotriva coruptiei nu trebui sa inceteze, sunteti de acord cu totii ca nu vreti sa ramineti cu coruptii tarii pe cap, ca sunteti de acord cu totii ca lupta anticoruptie trebuie sa continue si mai hotarit, ca vreti sa scapati de sarcie si de pribegie. Pentru a face posibile aceste lucruri necesare si marete, va rog sa va p[rezentati in numar cit mai mare la vot, cel putin 70% si la referendum sa votati DA la ambele intrebari. Este normal sa votati DA, pentru ca nu vreti sa ramineti cu coruptii pe cap, nu vreti sa ramina coruptii in libertate, nu vreti ca guvernantii sa-si bata joc de toti si de toate prin fel de fel de ordonante de urgente care de care mai negindite, care de care mai stupide. 

      Orban este un corupt, mai omule fara minte si discernamant.

      A fost denuntat de un om de afaceri care ii aranja o finantare ilegala a campaniei electorale. Ai mintea ratacita 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb