ORBAN, DUPĂ NOMINALIZAREA VIITORULUI PREŞEDINTE AL CE DE LA PPE:  "PNL are o poziţie puternică la nivel european"

T.S.
Politică / 3 iulie 2019

Ludovic Orban (Sursa foto: Twitter)

Ludovic Orban (Sursa foto: Twitter)

PNL are o poziţie puternică la nivel european şi va avea capacitatea de a influenţa deciziile europene pentru a aduce cat mai multe beneficii românilor, afirmă liderul liberalilor, Ludovic Orban, în contextul nominalizării viitorului preşedinte al Comisiei Europene din partea PPE.

"După 3 zile de negocieri dure, Consiliul European a decis în unanimitate. Viitorul Preşedinte al Comisiei Europene va fi Ursula von der Leyen, reprezentant al PPE, partidul care a câştigat alegerile la nivel european. După tentative repetate ale socialiştilor şi ale celor din grupul Renew de a bloca PPE, până la urmă au trebuit să recunoască victoria noastră şi sa dea "cezarului ce este al cezarului". Românii care au asigurat victoria PNL în alegerile pentru Parlamentul European au făcut o opţiune foarte bună pentru Romania. PNL are o poziţie puternică la nivel european şi va avea capacitatea să reprezinte interesele României în Europa şi să influenţeze deciziile europene pentru a aduce cât mai multe beneficii românilor", a precizat Orban, ieri seară, într-un mesaj pe Facebook.

Potrivit unui comunicat transmis de Administraţia Prezidenţială, în cadrul reuniunii extraordinare a Consiliului European de la Bruxelles, liderii europeni au ajuns la următorul acord: funcţia de preşedinte al Consiliului European îi va reveni lui Charles Michel, prim-ministrul Regatului Belgiei, iar preşedinta desemnată a Comisiei Europene va fi Ursula von der Leyen, ministrul Apărării din Republica Federală Germania.

Ministrul de Externe spaniol, Josep Borrell Fontelles, va ocupa funcţia de Înalt Reprezentant al Uniunii Europene pentru Afaceri Externe şi Politică de Securitate.

Preşedinta Băncii Centrale Europene va fi agreată Christine Lagarde, director general al Fondului Monetar Internaţional.

De asemenea, s-a recomandat ca Frans Timermmans şi Margrethe Vestager să fie prim-vicepreşedinţi cu cel mai înalt nivel de decizie ai Comisiei Europene.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. SOMERULE DE LUX nu mai sta în spinarea noastră și dute și muncește, unde îți este CARTEA TA DE MUNCA. Produti măcar sarea care o mănânci trăiești din PROSTITUȚIE ii stai în genunchi și ii aduci osanale SUGALAU LUI, POPONAR ULUI, BULANGIU LUI, IOHANES. Sa terminat LA MUNCA cu tine nu cine este generalul sau cu PLÂNGERI, PENALE, MOȚIUNI DE CENZURA. Nu mai apărea public ca ne faci O MARE SCIRBA apoi public cu CARTEA DE MUNCA și locul unde lucrezi un mina, integrează la munca, ca ești în ROMÂNIA, SLUGA JALNICA, PUTREGAI CE ESTI

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb