ORBAN: "Nu sunt de acord cu traseismul politic, sunt membru al aceluiaşi partid din septembrie 1990"

J.P.
Politică / 21 august 2020

"Nu sunt de acord cu traseismul politic, sunt membru al aceluiaşi partid din septembrie 1990"

Preşedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat vineri, la Timişoara, că nu este de acord cu traseismul politic şi a cerut presei să trateze echidistant acest aspect, cu privire la toate partidele politice, nu doar la PNL, conform Agerpres.

"Nu sunt de acord cu traseismul politic. Eu sunt membru al aceluiaşi partid politic în care m-am înscris din septembrie 1990. Avem o decizie a Biroului Politic Naţional privitor la cooptarea de primari. Sunt decizii care au fost luate, acum nu mai poţi întoarce lucrurile. Dar chiar mă deranjează când văd că se arată cu degetul doar în direcţia PNL. Vă rog să urmăriţi candidaturile tuturor formaţiunilor politice şi veţi vedea că toate acestea au luat candidaţi de la alte partide politice, nu numai PSD, ci şi altele au luat membri ai PNL cu sutele, candidând pe listele lor. Sunt împotriva traseismului politic şi sunt convins că mass-media trebuie să prezinte traseismul politic, dar în mod obiectiv, privitor la toate formaţiunile politice", a răspuns Ludovic Orban unei întrebări a presei.

Premierul Ludovic Orban a vizitat, vineri, şantierul centurii de sud a Timişoarei, care va face legătura cu Serbia şi a discutat cu lideri locali din domeniul Sănătăţii, în contextul pandemiei COVID-19.

De asemenea, în prezenţa premierului au fost semnate două contracte ale municipalităţii pentru dotarea a două centre sociale din Timişoara în actualul context pandemic, precum şi proiectul "Creşterea capacităţii de reacţie a Spitalului Clinic Municipal de Urgenţă Timişoara la criza de sănătate publică cauzată de răspândirea virusului SARS-CoV-2".

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. nu cred ca traseismul politic e foarte relevant, ci caracterul omului, vezi Winston Churchill

    Sa stiti ca pana a ajunge la guvernare ,eu aveam o parere mult mai proasta despre Orban zis Sica.Spre deosebire de altii e un om bun.In plus,acest guvern a gestionat bine pandemia in conditiile date.Pandemia i-a scos si din rahat.Dupa ce au vrut sa-si dea jos propriul guvern pentru a forta alegerile anticipate nu au fost vazuti cu ochi buni si pe buna dreptate.Nu ma asteptam sa se descurce.Au ascultat sfatul specialistilor.Nu trebuie sa cedeze presiunilor ci sa faca ceea ce trebuie facut.

    1. treci pe la casierie , chiar daca comm este cam gretos . mai renunta la sabloane , ca ala cu sfatul specialistilor . care specialisti ? atit are Romania , tiganul de marinescu , nelu , musta si gat stramb , limbri ?

    Ludovic Orban este un om onest si are caracter. Este printre putinii oameni politici care odata cu ocuparea unei functii importante nu isi schimba fundamental comportamentul.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb