Orizont Turism Predeal vrea un credit de 700.000 de euro pentru finanţarea investiţiilor

OVIDIU VRÂNCEANU, Braşov
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 8 iulie 2011

Acţionarii companiei Orizont Turism Predeal au fost convocaţi pentru 11 august când vor analiza propunerile administratorilor de rectificare a programului de investiţii în anul în curs, precum şi de contractare a unor credite de până la 700.000 de euro în vederea finanţării programului de investiţii.

Compania a finalizat, anul trecut, lucrările de investiţii la Hotelul Orizont din Predeal, activitatea de exploatare fiind reluată abia la 1 iulie 2010.

Valoarea investiţiilor realizate la unitatea de cazare din Predeal a fost de 46,446 milioane de lei (peste 11 milioane de euro), din care doar în primul semestru din 2010 s-au inves-tit 3,352 milioane de lei. Firma operează hotelul Orizont din Predeal.

Compania din Predeal continuă investiţiile, alocând în acest an nouă milioane de lei în extinderea unităţii cu un corp nou de clădire, care va avea restaurant şi terasă. Restaurantul cu specific românesc va avea 250 de locuri de alimentaţie publică şi o terasă cu 40 de locuri, pentru sezonul cald, şi va fi destinat atât clienţilor hotelului, cât şi organizării de evenimente precum conferinţe, sim-pozioane, nunţi etc.

Complexul hotelier de patru stele Orizont din Predeal are 139 de camere, un centru de conferinţe, un res-taurant cu specific internaţional, patru baruri şi un spa. În perioada iulie 2007-iunie 2010, complexul a fost închis pentru lucrări de modernizare şi reclasificare, care au necesitat investiţii de 46,4 milioane de lei. Potrivit conducerii SIF Transilvania, finanţarea a reprezentat aport în numerar din partea acţionarilor şi credit bancar. SIF Transilvania deţine 99,6% din capitalul firmei hoteliere.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb