Ovidiu Tender a fost eliberat

Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 29 august 2006

Omul de afaceri Ovidiu Tender a ieşit, ieri , de la Direcţia de Cercetări Penale, la două ore după ce magistraţii Curţii de Apel Bucureşti (CAB) au dispus punerea de îndată în libertate a acestuia. "Instanţa a reuşit să demonteze toate poveştile pe care le-au înşiruit timp de un an procurorii", a declarat Tender. În opinia sa, situaţia în care s-a aflat a fost cauzată" în primul rând de poveştile şi de minciunile procurorilor". Omul de afaceri spune că o să demonteze totul în instanţa de fond pentru că "s-a văzut clar că nici din rechizitoriu nu au putut (procurorii n.r) să spună o poveste coerentă, reală în acest caz".

Ovidiu Tender susţine că nu a adus niciun prejudiciu statului. "Nu este vorba de niciun prejudiciu adus statului. Se invocă o pagubă a mea către mine, eu fiind patron al unei societăţi şi patron al alteia. Practic, m-am furat eu pe mine, ceea ce consider că e o aberaţie", a declarat Ovidiu Tender.

Judecătorii CAB au dispus, ieri, înlocuirea arestării preventive a omului de afaceri cu măsura obligării de a nu părăsi ţara, pronunţându-se astfel pe recursul procurorilor faţă de hotărârea magistraţilor Tribunalului Bucureşti de sâmbătă de a respinge solicitarea de prelungire a mandatului de ares-tare pentru Ovidiu Tender. Procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au dispus trimiterea în judecată a lui Ovidiu Tender pentru săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune, instigare şi abuz în serviciu, spălare de bani, precum şi constituirea şi apartenenţa la un grup de criminalitate organizată. Inculpaţi în acelaşi dosar sunt şi Marian Iancu, Cicilia Dumitrescu, Marin Badea, Toader Găureanu şi Bogdan Sălăjean.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb